Tot ce trebuie sa stii despre lenjeriile de patut de bebe

Camera copilului este primul loc in care acesta isi va trai o parte din viata. Tot ce pui in ea are un rost, un sens, totul trebuie sa formeze un puzzle perfect. Patutul in care cel mic va sta, va dormi, va rade si va plange este cel mai important articol de mobilier din toata camera. Calitatea trebuie sa primeze, iar lenjeria de patut de bebe este la fel de importanta. Chiar daca te afli la primul bebe si ti se pare ca nu stii nimic despre nimic, totul se invata pas cu pas si devine mai usor odata cu timpul.

Alegerea lenjeriei de patut este una dificila pentru ca exista o multime de modele si toate arata dragute, dar nu toate vor oferi un somn odihnitor micutului tau. Este important sa stii cum sa iti faci munca mai usoara atunci cand vine vorba de schimbatul lenjerie de patut. De aceea te poti orienta catre lenjeria de patut de bebe in doua piese.

Daca ai doua piese de lenjerie, le poti utiliza in acelasi timp si ai o optiune atunci cand patutul va fi udat de cel mic. Pui primul cearceaf pe salteaua de patut, o paturica absorbanta peste si apoi un alt cearceaf ca re va fi udat primul in timp de acela de pe saltea ramane neudat. Iti va fi foarte usor sa schimbi patutul: dai articolele ude laoparte si pui micutul sa doarma pe lenjeria uscata pana le speli pe celelalte. Este esential sa stii sa te organizezi si sa ai planuri de rezerva pentru ca stii de la inceput ca te asteapta multe nopti nedormite si oboseala care se va acumula.

Seturile de lenjerie contin de obicei mai multe piese si sunt utile cand bebelusul este mai mare deoarece va avea nevoie de o perna sau o pilota usoara, pe cand in primul an are nevoie doar de un patut cu o saltea moale si cu cearceafuri delicate cu pielea sensibila a bebelusului. Un set de lenjerei poate contine fete de perna, aparatoare patut, huse de patura sau pilota, articole care pot pune in pericol viata copilului deoarece acesta are tendinta de a introduce obiectele noi in gura, printre care si colturi de huse, fete de perna, etc.

Alegerea lenjeriei de patut de bebe este o alegere dificila, dar cu putina documentare si studiere a comportamentului celui mic totul va fi in regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *