Articolele pentru bebe trebuie cumparate cu atentie – paturici pufoase bebe

Cand vine vorba de aducerea pe lume a unui bebelus, imediat trebuie sa va ganditi sa ii asigurati toate cate ii sunt necesare, si nu sunt deloc putine. Deoarece este o perioada pentru micut in care trebuie sa se simta extraordinar de bine, puneti accent pe tot ce achizitionati. De la patut pana la paturici pufoase bebe sau lenjerii patut bebe, toate au maxima nevoie de atentia dumneavoasta. Urmariti calitatea in tot ce cumparati si in acest mod pielea bebelusului nu o sa fie afectata la fel cum nici dezvoltarea micutului.

Patutul pentru bebe nu trebuie sa fie unul  la mana a doua deoarece acestea nu respecta normele de siguranta UE, trebuie sa fie confectionat din lemn de esenta tare precum frasinul, artarul sau stejarul iar spatiul dintre gratii sa nu fie mai mare de 6,5 cm. Stabilitatea patutului este alt aspect important deoarece bebelusul o sa creasca destul de repede si o sa se miste din ce in ce mai mult in patut. Tablia patului trebuie sa fie cat mai solida astfel incat sa nu se poata deforma la mutarea pe un nivel inferior atunci cand copilul sare pe ea. Patutul cu roti nu este cea mai inspirata alegere deoarece in cazul in care nu are un sistem de blocare al rotilor destul de bun acesta poate sa prezinte pericol. Acele patuturi care sunt convertibile in paturi pentru copii constituie o varianta destul de economica pe termen lung. Sunt modele de patuturi care include sertare inferioare sau laterale care pot fi foarte bine folosite in scopul depozitarii diverselor lucruri.

Cel mai bun mod de asezare a patutului este cat mai departe de fereastra, cuiere sau perdele. Acest aspect trebuie respectat deoarece micutul se poate agata de diversele articole si se poate rani. Patutul ar trebui asamblat in camera parintilor deoarece acolo o sa trebuiasca sa stea ceva vreme, pana o sa creasca. Trebuie sa fiti atenti deoarece mai tarziu o sa va fie cam greu in cazul in care o sa doriti sa il mutati dintr-o camera in altul. Tablia patutului, in primele luni de viata trebuie asezata la nivel superior ca sa va fie mult mai usor sa luate copilasul in brate cand incepe sa planga. Pe pasrcurs ce o sa creasca, tablia o sa tot fie mutata pana la ultimul nivel. Tot ce asezati deasupra patutului, carusele ori alte jucarii, trebuie asezate astfel incat cel mic sa nu le poata atinge. Dupa ce o sa creasca, aceste articole trebuie indepartate. Din momentul  in care bebelusul o sa reuseasca sa iasa din patut, o sa trebuiasca sa renuntati la lenjerie patut bebe, aparatori patut bebe sau alte articole. Trebuie sa cumparati un pat de copii si sa il utilati cu tot ce trebuie.

Ca si recomandari de saltele si lenjerii pat copii ar fi urmatoarele: lenjerii produse in Romania din bumbac 100%, protectii impermeabile pentru saltea, proectie pliabila pentru pat de copii, paturici pufoase bebe cu imprimeuri, suporturi mentinere bebelus in pozitia corecta de somn, saltea din cocos organic, saltea nuca de cocos tratata antialergic, lenjerie patut plusata.

Indiferent de bugetul pe care il aveti, urmariti intotdeauna sa alegeti articole numai de calitate. Nici o clipa sa nu lipsiti bebelusul de atentie deoarece modul in care ii alegeti produsele care il inconjoara o sa ii influenteze evolutia si cine nu isi doreste un mediu care ii ajuta bebelusul sa se dezvolte frumos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *