Trusou botez "Premium Galben"

Paturica fermecata
380,00 RON
Botezul este un eveniment special in viata oricarui parinte. Crestinarea bebelusului presupune primirea parintilor spirituali, patinci ce vegheaza pentru binele pruncului nou nascut toata viata.
 Alege modelul perfect de paturica pentru trusoul de botez "Premium Galben"  din filtrele de mai jos cu bucurati-va de Sfanta Taina a botezului in cel mai minunat mod. 


 
Model:




Selectati optiunile dorite pentru acest produs


Adaugati un text



Adaugati un text


Adauga in cos
Precomanda

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: C9825 Ai nevoie de ajutor? 0749324677
La achizitionarea acestui produs primiti 12 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ziua botezului este un eveniment memorabil, incarcat de emotie si dragoste pentru mica faptura ce se va crestina. 
Trusoul pe care ti-l propunem este unul delicat, perfect pentru fetite si baietei, dar si vesel in acelasi timp datorita prezentei culorii galbene.
Am denumit acest trusou „Premium” datorita faptului ca acesta contine toate elementele de baza necesare in cadrul ceremoniei botezului, iar in plus un prosopel cu gluga din frotir de  bumbac 100% dedicat ritualului baitei de a doua zi.

Astfel, in trusoul vei regasi:
   Panza alba-  este realizata din bumbac premium tip percal, prevazut cu gluga ce se personalizeaza cu numele si/sau data botezului, ori un mesaj special din partea nasilor. Este importanta pentru momentul în care bebelusul este primit in brațele nasilor, botezat. Aceasta are dimensiuni generoase, de  100x100 cm
 Fasa - cu rol in stropirea bebelusului de catre preot, fasa este deasemeni personalizata dupa preferintele nasilor . Dimensiunea fasei este de 150 cm
Sticluta de mir- cu rol de a pastra mirul sfintit din timpul Sfintei Taine, sticluta este decorata cu o delicata panglica asortata cu restul trusoului.

 Paturica- este realizata din bumbac premium, certificat, disponibila in mai multe modele diferite, combinata cu minky pufos, certificat OEKO TEX si "safe for children", moale si extrem de placuta la atingere. Paturicii ii poti alege orice imprimeu pentru parte din bumbac de pe fata, din filtrele pe care ti le punem la dispozitie mai sus. Dimensiunea  paturicii este de 75x100 cm
Prosopel frotir bumbac- din frotir bumbac 100%, perosopelul este personalizat cu un mesaj dedicat bebelusului, ori cu numele sau alintul sau. Dimensiunile  generoase ale prosopelului, de 80x80 cm il fac ideal pentru bebe cel putin 2-3 anisori. Fiind realizat din fibra naturala 100% de bumbac, prosopelul este un excelent absorbant al apei, este moale si foarte placut la atingere.
 

Personalizarea numelui si a datei botezului pentru aceste produse sunt CADOUL nostru!

Instructiuni intretinere: spalarea la  30 grade C, 800 rpm, uscare la aer. Este permisa calcarea panzei si a fasei. Nu este permisa calcarea paturicii.


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
  • U

    Uleanu Larisa Malvina

    quot Astăzi am primit coletul si toate sunt superbe,materiale de calitate, 100% bumbac. Livrarea a fost foarte rapida -doar o zi ! Cu siguranță voi reveni cu noi comenzi ! Recomand cu drag !
  • A

    Ana Maria

    quot Am avut o comunicare foarte buna cu Paturica Fermecata, comanda onorata a fost exact dupa preferintele mele si fooooarte rapid... iar produsele, minunate, chiar mai frumoase decat in poze!

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!