Povestea noastra

In spatele unei paturici noi si pufoase au stat la inceput doua perechi de maini mici si doua perechi de maini mari. A fost acel vis pe care il ai si pe care nebuneste il transformi in realitate.

Experienta ca parinte te invata sa alege ce e bine pentru copilul tau, iar de aici noi, Andreea si Olivian, am construit Paturica Femecata.

De ce e fermecata? Aceasta e intrebarea pe care cei mai multi parinti  ne-o adreseaza.

Atunci cand ai un bebelus in casa, energia si efortul sunt indreptate pentru ca mediul in care se afla cel mic , locul in care doarme, totul, absolut totul sa fie optim pentru ca noaptea tuturor sa fie cat mai linistita

Credem ca paturicile realizate de noi contribuie la starea de bine a micutului, il incalzesc si il ajuta sa aiba un somn linistit.

In acelasi timp, imprimeurile, jocul de culoare de pe paturici si de pe restul lucrusoarelor il fac pe bebelus sa fie curios si incantat de ceea ce se afla in patutul sau, incepand astfel joaca.  Unde mai pui ca poti crea povesti luuungi in jurul  personajelor  de pe lenjerii.

Am ales cu grija tesaturi prietenoase cu pielea bebelusului tau, potrivite ca si grosime, astfel incat micutul tau sa se simta bine, confortabil, sa ii fie moale asternutul pe care doarme si sa aiba numai nopti linistite.

Iti multumim de pe acum daca o sa ne alegi sa fim parte din viata micutului tau prin lucrusoarele pe care le realizam.

Un indemn pentru micutul tau:

„Limpede nu vezi decat cu inima. Miezul lucrurilor nu poate fi vazut cu ochii”. Antoine de Saint Exuperie, Micul print