Marca PATURICA FERMECATA apartine si  este administrata de SC FIC DESIGN BRAND SRL-D înregistrată la Registrul Comerţului, respectând legislaţia în vigoare privind comerţul online si offline.

Date fiscale:

CUI 35771644

J27/246/2016

Sediu social: strada Nemtisor, numar 21, Targu Neamt, judet Neamt, cod postal 615200

Contact: 0742560025, reprezentant :Mosor Elena Andreea

Livrare si plata

Produsele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp prin Curier Rapid. Termenul de livrare poate varia între 1 şi 10 zile. Nu suntem răspunzători pentru coletele pierdute sau deteriorate în timpul transportului, ori de decalaje in livrare din culpa firmei de curierat .

Produsele sunt verificate înainte de expediere. Vă rugăm să verificați integritatea coletelor înainte de a semna nota de transport, iar dacă ambalajul este deteriorat, să semnalați asta curierului și să faceți reclamație către firma de curierat în cel mai scurt timp. Nu vor fi luate în considerare reclamațiile primite după semnarea notei de transport! 

Plata se va efectua prin sistem ramburs, în momentul preluării coletului sau în avans prin transfer bancar, Transfer Bancar/ Card Debit sau Credit online / Rate Online sau cash/cardul în Showroom.

Produsele executate la comandă se livreaza în maxim 10 zile lucrătoare.

Detalii pentru transfer bancar:

Cont deschis la Banca Transilvania

IBAN: RO04BTRLRONCRT0340462601

Titular cont: SC FIC DESIGN BRAND SRL-D

CUI: 35771644

Politica de retur

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță : „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Produsele comandate prin intermediul magazinului www.paturicafermecata.ro pot fi returnate dacă sunt nedeteriorate şi fără urme de utilizare, cu etichetele originale, în ambalajul original nedeteriorat, împreună cu dovada achiziției (copie factură). Vă rugăm să ambalați produsele înainte de livrare, nu vom accepta colete neambalate corespunzător sau cu ambalaj deteriorat (rupt, lipit cu bandă adezivă, AWB aplicat direct pe ambalaj original etc.). Transportul este suportat de către cumpărător. Menţionăm că se va returna contravaloarea produselor, fără cheltuielile de livrare! Sumele achitate vor fi rambursate în cel mult 14 de zile de la data primirii produselor.

Produsele achizitionate on-line pot fi verificate pentru integritate, culoare, accesorii sau caracteristici. Nu se vor accepta produse testate sau folosite! 

 

PRODUSELE PERSONALIZATE NU SE RETURNEAZA!!!

 

 

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, SC FIC DESIGN BRAND SRL-D  îşi rezervă dreptul de a returna parțial contravaloarea produsului pentru a acoperi diferenţa rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand.

Dacă produsul nu mai poate fi revândut, returul poate fi refuzat. În acest caz acesta va fi reexpediat clientului. Cheltuielile de transport vor fi suportate de client.

Adresa de returnare:

Strada Nemtisor, numar 21, Targu Neamt, Judet Neamt, cod postal 615200

 

 

Descriere, specificații și poze

Pozele produselor au titlu de prezentare. Încercam sa prezentăm produsele cât mai detaliat, însă produsele comandate pot avea mici diferențe fața de cele prezentate pe site.

SC FIC DESIGN BRAND SRL-D nu iși asumă răspunderea dacă descrierea produselor prezentate pe site nu este considerată precisă sau completă!  

Securitatea datelor personale

Datele cu caracter personal sunt folosite în scopul confirmării, procesării și livrării comenzilor precum și informarea clienților referitor la noutățile și promoțiile magazinului.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC FIC DESIGN BRAND SRL-D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

 

 

Anularea comenzilor, refuzul livrării si refuzul coletelor

Comenzile ce contin produse personalizate cu numele bebelusului sau alte mesaje cu caracter personal se pot anula in maxim  24 ore de la data plasarii comenzii .

Comenzile  cu produse standard, nepersonalizate, plasate prin intermediul magazinului www.paturicafermecata.ro pot fi anulate prin E-mail sau telefonic pâna în momentul preluării coletelor de către firma de curierat. În momentul procesării comenzii, clientul va primi un E-mail generat automat cu numărul expediției, iar statusul comenzii se va schimba în ”complete”. Din acest moment comanda nu mai poate fi anulată!

Produsele executate pe comanda, dupa dimensiuni solicitate de client, cu broderie personalizata etc. In acest caz,desi legislatia in vigoare nu impune o reglementare legala, vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza orice alta comanda viitoare primita din partea cumparatorului.

Firma de curierat are obligatia contractuală de a încerca livrarea coletelor de două ori. În cazul în care clientul a fost contactat de către firma de curierat și a refuzat preluarea din alte motive decât ”colet deteriorat”, acesta este obligat conform legislației în vigoare (legea comerțului  electronic: Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 și OUG 174/2008) să achite ca daune și despăgubiri, interese în valoarea de 40 Ron pentru transportul tur-retur. 

SC FIC DESIGN BRAND SRL-D își rezervă dreptul de a modifica termenele și condițiile generale precum și ale promoțiilor/ofertelor speciale fără o notificare prealabilă a clientului. Se vor aplica termenele și condițiile valabile în momentul finalizării comenzii.

Recomandăm să consultați documentul trimis de catre vanzator cu termene și condiții înainte de a finaliza comanda.

Reclamații

Vă rugăm să ne contactaţi în maxim 3 zile de la primirea coletului, dacă sunt probleme legate de conţinutul pachetului sau de factură. 

Eventualele reclamații vor fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, competenţa revine instanţelor de judecată române.

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Acest document a fost actualizat la data de 08.10.2017