Aparatori Patut Inalte

Afiseaza: 1-24 din 43 produse

 Filtre
Cuprins:

1. Care este rolul aparatorilor pentru patut ?
2. De ce se optam pentru aparatorile de patut inalte ?
3. Din ce materiale sunt acestea confectionate ?
4. Pentru ce tip de modele si culori putem sa optam ?
5. La ce trebuie sa fim atenti atunci cand alegem aparatorile pentru patut ?
6. Ce fel de modele iti recomandam noi ?
 

Care este rolul aparatorilor pentru patut ?
 

Locul de somn al noului născut este unul foarte important deoarece acolo îsi va petrece micuțul mare parte din timp, în primele câteva luni.

Cel mai important aspect este siguranța copilașului atunci când se află în pătuț.

Aici , intervine rolul apărătorilor înalte.

Acestea sunt destinate prinderii pe pereții pătuțului cu scopul de a ține copilașul departe de pereții din lemn sau alte materiale rigide ai pătuțului.

Așadar scopul apărătorilor este de a acoperi în întregime pereții pătuțului , astfel încât copilul să se afle în siguranță în pătuț, atât în timpul somnului, cât și în orice alt moment.


De ce se optam pentru aparatorile de patut inalte ?


Apărătorile de pătuț înalte garantează siguranța copilașului în pătuț.

Astfel, acestea acoperă în întregime pereții pătuțului.

Dacă vă întrebați de ce ar trebui ca pereții pătuțului să fie acoperiți, ei bine există posibilitatea ca în timpul somnului bebelușii să se învârtă în pătuț si să se lovească de peretele rigid al pătuțului, sau atunci când încep să prindă curaj, încercând să se ridice, să se lovească de grilaj.

Cu siguranță, niciun părinte nu își dorește ca bebelușul lui să se accidenteze în vreun fel, de aceea este important să alegem apărătorile de pătuț înalte, ce oferă o siguranță din punctul acesta de vedere și asigură un loc de somn sau chiar joacă sigur pentru orice copilaș.


Din ce materiale sunt acestea confectionate ?
 

În ceea ce privește materialul, apărătorile de pătuț înalte sunt confecționate din materiale de calitate, certificate Oeko Tex, și „safe for children” .

De regulă , în funcție de modelul apărărtorilor, diferă și tipul de material din care sunt confecționate.

Apărătorile cuburi: realizate din bumbac 100% pe ambele părți , cu umplutură din puf hipoalergenic, ambele certificate Oeko Tex.

Sunt moi , ca niște pernuțe, și asigură atât un aspect foarte plăcut, cât și siguranță, având peste 4 cm grosime, și un sistem de prindere din sireturi .

Aparatori groase Velvet matlasat: după cum spune și numele, apărătorile groase sunt realizate din velevt matalasat, moale si delicat precum o catifea, în interior fiind regăsite mai multe straturi de vatelină hipoalergenică, la rândul lor Certificate Oeko Tex și „safe for children”.

Acestea au sistem de prindere prin șireturi din bumbac.

Apărători clasice minky: acest tip de apărători sunt realizate din pluș minky moale și pufos, dens , dar plăcut la atingere, având interiorul din multiple straturi de vatelina hipoalergenică, având peste 2 cm grosime.

Sistemul de prindere este realizat cu sireturi dispuse in 4 straturi de bumbac, in multe puncte, asa incat prinderea sa fie sigura si facila.

Plușul minky este de asemnea certificat Oeko Tex.


Pentru ce tip de modele si culori putem sa optam ?
 

În funcție de tipul de apărătoare, putem opta pentru mai multe culori și modele, după cum urmează:

Apărătorile din velvet se găsesc în culori precum: alb, gri, verde mentă sau verde închis.

Acestea sunt realizate din aceeași culoare pe ambele părți.

Apărătorile din plus minky se pot realiza din pluș de diverse culori, precum: alb, crem, gri, roz pal, bleu, galben, verde mentă, turquoise.

De regulă se alege o culoare pentru ambele părți ale apărătorii, însă există posibilitatea ca o parte să fie o culoare, iar cealaltă altă culoare.

În ceea ce privește apărătorile cuburi , putem alege culori precum: alb, crem, roz, galben, portocaliu, verde mentă, bleu

Imprimeuri colorate pentru copilași : trenulețe, mașinuțe, steluțe, curcubee, floricele, balerine, lebede, elicoptere, unicorni, ursuleți, astronauți, căprioare, arici, iepurași.

Varietatea de culori și modele oferă posibilitatea de a alege o apărătoare potrivită decorului camerei sau pătuțului, dar și in funcție de genul copilașului sau preferințe.


La ce trebuie sa fim atenti atunci cand alegem aparatorile pentru patut ?
 

Principalul aspect la care trebuie să fim atenți atunci când alegem apărătorile pentru pătuț sunt dimensiunile acestuia.

Se măsoară atât înălțimea, cât și lungimea pereților pătuțului, pentru a putea alege o apărătoare potrivită, care să poată fi fixată așa cum trebuie.

Totodată, este important ca apărătoarea de pătuț să fie aleasă în funcție de necesitate, de regulă se achiziționează apărători care să acopere toți pereții pătuțului, însă există posibilitatea de a alege o apărătoare doar pentru 1 sau 2 pereți.

Un alt aspect important este rezistența.

O apărătoare de calitate ar trebui să aibă un sistem de prindere rezistent.

Sistemul de prindere trebuie să fie rezistent pentru a putea avea siguranta ca cel mic se poate ridica in funduleț fără griji, sprijinindu-se de apărătoarea din pătuț.
 

Ce fel de modele iti recomandam noi ?

 

Recomandarea noastră sunt apărătorile cuburi, care au un aspect deosebit, sunt lucrate manual, cu multa migală și atenție.

Fiecare cub este lucrat în cel puțin 5 faze, în cele mai mici detalii, până când apărătoarea prinde forma finală și este exact așa cum îți dorești.

Apărătorile cuburi sunt cele mai groase din colecția noastră, având peste 4 cm grosime, acționând exact ca niște pernuțe în timpul somnului.

Cu siguranță cei mici ar adora o astfel de apărătoare, având un design plăcut și interesant.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!