Colectia de cadouri pentru bebelusi

Colectia de cadouri pentru bebelusi

1. Ce avantaje au cadourile textile ?
2. Ce tipuri de cadouri textile se regasesc in colectia Paturica Fermecata?
3. Ce beneficii, avantaje si caracteristici are fiecare produs ? ( prezentare detaliata fiecare tip de produs)
4. Cum se intretin/spala/usuca/calca cadourile textile ?

5. Cum se personalizeaza cadourile textile?

1. Ce avantaje au cadourile textile pentru bebelusi ?

Cadourile pentru bebelusi ne duc cu gandul la jucarii, plusuri sau alte mici accesorii. De ce sa alegi jucarii textile pentru un bebelus? Simplu, pentru siguranta pe care o ofera. Nu de multe ori, cei mici reusesc sa se accidenteze cu jucarii poate mai dure sau cu un risc de accidentare mai crescut. Cadouriile textile sunt o varianta sigura pentru bebelusi, atat din punct de vedere al sigurantei cat si al materialului.

Uite 3 motive pentru care sa alegi cadourile textile:
1. Sunt practice si sigure pentru bebelusi inca de la nastere
2. Le poti pastra ca amintire chiar si atunci cand copilasul va creste si veti povesti cu drag despre etapa copilariei mici.
3. Le poti refolosi de fiecare data, datorita rezistentei in timp pe care o au.
4. Le poti personaliza si poti crea un cadou unic pentru bebelusul tau

2. Ce tipuri de cadouri textile se regasesc in colectia Paturica Fermecata?
In colectia noastra vei gasi numeroase optiuni atunci cand vine vorba de un cadou textil pentru bebelusi. Am dezvoltat colectia de jucarii moi si pufoase cu drag si din dorinta de a oferi copilasilor un cadou unic, calitativ, rezistent in timp si cu numeroase avantaje pentru acestia.
In magazinul nostru descoperi cadouri atat pentru aniversari, pentru un babyshower, pentru botez cat si cadouri pe care sa le oferi zi cu zi celor mici.
De la paturici si pana la cele mai confortabile lenjerii, linia noastra de produse are ca obiectiv principal calitatea si asta garanteaza peste 900 de mamici care ne-au lasat parerea lor in urma folosirii produselor noastre. Ne-am propus sa oferim confort bebelusilor si stare de bine inca de la nastere, caci ce poate fi mai frumos deca un bebelus fericit si multumit?
Avem dreptate?

3. Ce beneficii, avantaje si caracteristici are fiecare produs ?
Norisor cu accesorii 

Ziua in care bebelusul se naste este unica, de neuitat si merita asezata ca intr-un tablou de poveste .
Asa a luat nastere o frumoasa decoratiune : norisorul cu accesorii. Pentru realizarea norisorului cu accesorii am folosit plus minky de calitate superioara, in diverse culori calde si dulci, iar umplutura este din puf siliconat antialergic. Ambele materiale sunt certificate si garantate OEKO TEX. Norisorul vine insotit de o serie de accesorii fie ele inimioare sau stelute personalizate cu cele mai importante date din ziua venirii bebelusului tau. Dimensiunea norisorului este de 50x33 cm.

Pe norisorii cu accesorii personalizam prin brodare, la cererea ta, urmatoarele date: numele, data nasterii, ora, numarul de kg, inaltimea la nastere. 
Vei putea alege culoarea norisorului cat si a accesoriilor pentru a se potrivi perfect decorului camerei celui mic. 

  



Norisor 
    Suav si dulce, norisorul cu fundita sau fara, a cazut din inaltul cerului si a poposit in decorul camerei celori mai dulci copilasi. Potrivit inca de la nastere, el este un accesoriul perfect de daruit cu ocazia aniversarii sau nasterii unui bebelus. Norisorul este disponibil intr-o variatate de culori, ideale atat pentru fetite cat si pentru baietei.
 Norisorul este realizat din plus minky de inalta calitate, dens, care isi pastreaza forma si dupa multe folosiri si spalari. Pentru interior ne-am asigurat ca folosim puf de cea mai buna calitate, antialergic si cu proprietatea de a-si reveni la forma initiala dupa folosire si spalare. Mesajul ori numele de pe norisor este personalizat prin brodare, asa incat sa ramana pentru totdeauna o amintire frumoasa a copilariei. Dimensiunile generoase de 50x30 cm fac ca norisorul sa iasa in evidenta si sa ofere camerei ori patutului copilasului tau unicitate si personalitate.



Steluta
   Pernuta in forma de steluta ne-a dus inca de la inceput cu gandul la visare si cer instelat.  Asta credem noi, cei de la Paturica Fermecata ca ar trebui sa fie universul celor mici. Steluta este realizata din plus minky de inalta calitate, dens si extrem de placut la atingere, care de-a lungul timpului a devenit un element minunat in decorul camerei copilasului tau. 
Pentru umplutura am folosit puf siliconat antialergic, cu certificare si garantie a calitatii, ce are proprietatea de a-si reveni la forma initiala dupa multe folosiri.  Dimensiunea stelutei este de aprox. 45x45 cm, suficient cat sa poata fi personalizate numele sau mesaje incarcate cu iubire si emotie.
Creaza amintiri alaturi de steluta magica care indeplinete dorinte minunate pentru bebelusi.


Paturica aniversara Micul Pilot cu plus
   Micul Pilot a poposit din cursa spre lumea magica si este pregatit sa decoleze catre bebelusii minunati si veseli, sa le ofere confort si amintiri de neuitat. Avand dimensiunea de 75x100 cm, paturica este potrivita de la nastere si pana la 1 anisor. Primul an de cand bebelusul vine pe lume este special, magic si cu totul deosebit pentru fiecare  parinte.
Paturica aniversara "Micul Pilot" este realizata dintr-un material moale si fin, combinat cu minky pufos, special gandite pentru confortul si grija fata de al tau copilas. Tesaturile folosite sunt perfect sigure, certificate si garantate pentru a fi folosite chiar si pentru cea mai delicata piele. Designul paturicii este unul vesel si jucaus, inspirat de copilarie. Este foarte rezistent la spalari repetate, astfel ca paturica va ramane perfecta de la o sedinta foto la cealalta. 



Paturica aniversara Caprioare cu plus minky roz
  Desprinsa din lumea basmelor, Bambi, caprioara noastra minunata ofera posibilitatea de a surprinde cele mai placute amintiri, poate primul zambet, prima imbratisare sau primul cuvant. Materialul din care este alcatuita este microfibra si plus minky moale, special gandite pentru confortul si starea de bine a celor mici. Tesaturile folosite sunt perfect sigure, certificate si garantate pentru a fi folosite chiar si pentru cea mai delicata piele. Dimensiunea paturicii este de 75x100 cm, ceea ce o face potrivita inca de la nastere si pana la varsta de 1 anisor. Paturica aniversara vine insotita de 2 sageti prin care sa marchezi datele importante pentru voi.



Paturica aniversara Momente speciale
    Emotia si dragostea infinita imbraca primul an cu bebelusul, un prim an in care totul se intampla pentru prima data. De la primul zambet, la prima rostogolire si mai apoi primul mama sau tata, fericirea este pretutindeni.
Iti suntem alaturi pentru a celebra aceste clipe unice din viata voastra de familie cu aceasta minunata Paturica" Momente unice". Este o paturica speciala, editata in limba romana, realizata din tesaturi atent alese. Astfel, am folosit bumbac 100% moale si fin, foarte placut la atingere, strat termic in interior pentru ca bebelusul sa se simta confortabil, iar pentru spate am folosit minky pufos si calduros . Un detaliu ce ofera culoare si doza de inedit paturicii este banda de ciucuri de pe margine, pe care odata descoperiti, bebelusul cu siguranta ii va adora.


Pernuta personalizata cu datele nasterii
   Magia primei intalniri cu minunea ta este acum asezata cu grija si migala pe o pernuta fauritoare de amintiri. Pernuta cu amintiri model Inimioare va ramane pentru totdeauna o amintire pretioasa a nasterii bebelusului si a momentelor magice traite alaturi de acesta. Aceasta pernuta este cadoul ideal  pe care il poti face fie bebelusului tau, fie unui alt bebelus drag. In realizarea pernutei am folosit plus minky de calitate superioara, cu certificare a calitatii si sigurantei. Pentru ca stim cat de sensibili sunt bebelusii, perna este umpluta cu puf siliconat antialergic iar minky-ul face parte din categoria materialelor prietenoase cu pielea bebelusilor copiilor, astfel pernuta cu amintiri este 100% sigura pentru a fi folosita ca element de decor in patut sau in coltul de joaca al copilului.
Dimensiunea pernutei este de 40x35cm perfecta pentru decorul patutului. 



4. Cum se intretin/spala/usuca/calca cadourile textile ?
   Spalarea accesoriilor din plus pentru copilasi se realizeaza la o temperatura de 30 de grade celsius, 800 de rotatii per minut in saculeti speciali, prin folosirea detergentilor care nu contin inalbitori. Uscarea accesoriilor din plus se realizeaza la aer, nu este permisa introducerea acestora in uscator. Calcarea produselor este interzisa in ceea ce priveste accesoriile, iar paturicile pot fi calcate insa pe partea cu bumbac, desi acest lucru nu este necesar intrucat tesatura nu se sifoneaza.

5. Cum se personalizeaza cadourile textile?
Colectia destinata  cadourilor textile prinde viata prinpersonalizarea cu numele sau alintul zilnic. Personalizarea se realizeaza armonios prin brodare si ofera un aspect unic si delicat fiecarui produs in parte.
 Acest detaliu este cadoul pe care il oferim fiecarui copil, pe langa alt cadou surpriza ce il vei vedea la deschiderea comenzii.



 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!