Cu bebe la plimbare

Cu bebe la plimbare

         Plimbarile cu bebe sunt o adevarata placere pentru proaspetele mamici. Plimbarile va ajuta pe voi ca si familie sa va regasiti si de ce nu sa va relaxati putin in aer liber. Fie ca alegi sa mergi cu el in parc, fie la bunici geanta ta de calatorie trebuie sa fie una destul de complexa pentru a evita situattile neprevazute.
Pentru ca atunci cand mergem in vizita la prieteni sau bunici, de obicei tot in casa stam, vom face mai mult referire la plimbarile in parc,  subliniind  beneficiile pe care le pot aduce iesirile cu bebe in aer liber.

Astfel, dintre beneficiile aerului curat pentru micuti amintim:

  •  Creste imunitatea;
  •  Oxigeneaza corespunzator creierul;
  •  Bebe este absolut curios de tot ce se intampla in jurul sau si doreste sa descopere mediul inconjurator;
  •  Pentru sanatatea cailor respiratorii, este recomandat ca bebe sa beneficieze de aerosoli de la mare si din saline;
  • Doarme foarte bine in aer curat sau seara dupa ce este adus din parc;
  •  Lumina soarelui ajuta si la sinteza vitaminei D; Specialistii cred ca vitamina D este importanta pentru cresterea si dezvoltarea oaselor.
 

   Daca te-ai decis sa iti scoti bebele la o plimbare in parc, iata o lista cu cateva lucrusoare pe care trebuie sa le iei cu tine in gentuta pentru plimbare. 
 

  1. Scutece – nu e ncesar sa ai cu tine intregul pachet insa pentru evitarea surprizelor iti propunem sa ai cu tine macar 3-4 bucati. :D
  2. Suzeta + rezerva - Nu strica niciodata sa ai o suzeta de rezerva. Bebelusii tind sa le arunce pe jos  sau pur si simplu sa le piarda.
  3. Servetele umede - Pachetele de servetele umede vin in diferite marimi si nu ocupa prea mult spatiu. In plus, te ajuta sa iesi imediat din orice situatie neplacuta.
  4. Biberonul- La orice plimbare cu bebe nu trebuie sa uiti de biberon, indiferent daca ai nevoie el pentru apa sau lapte.
  5. Haine de schimb – Hainutele nou nascutului ocupa foarte putin spatiu iar pentru ca e posibil sa te confrunti cu fel si fel de situatii, e indicat sa ai mereu cu tine macar 1-2 schimburi de hainute. In functie de anotimp, nu uita sa pui in gentuta si ceva mai grosut, adaptat temperaturilor de afara.
  6. Apa – pastreaza cu tine mereu o sticla cu apa, fie pentru hidratare, fie pentru curatarea anumitor obiecte. Iti garantam ca iti va fi de folos.
  7. Jucarii – acestea au mereu efect asupra celor mici iar daca doresti sa te bucuri si tu de momentul tau de liniste, acestea o sa iti fie de mare ajutor. De preferat este sa iei cu tine jucaria preferata a bebelusului tau.
  8. Lapte/ceai –daca ai de gand sa faci o plimbare mai lunga , nu uita sa itipregatesti rezervele cu laptic sau ceai. 
 

      Bineinteles, poti completa lista si cu alte obiecte ce le consideri a fi necesare intr-o plimbare cu cel mic.  Atunci cand iesi la plimbare cu un bebelus,  niciodata nu esti prea bine pregatit, nu-i asa? :D 
Apropo, tu ce produse alegi sa ai cu tine atunci cand pleci cu bebe la plimbare? Ti s-a intamplat sa te lovesti de situatii mai putin asteptate si nu ai fost pregatita? Te invitam cu drag sa impartasesti cu noi  experientele tale. 

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!