Variante de cadouri pentru o proaspata mamica

Variante de cadouri pentru o proaspata mamica

Urmeaza sa mergi in vizita la o proaspata mamica si nu stii ce sa ii duci cadou  ? Ai nimerit la fix.Iti venim noi in ajutor cu o mini-lista. J

Bineinteles ca aceasta poate fi modificata in functie de ce stii deja despre mamica  si despre  nevoile  acesteia. Asadar, iata cateva variante de cadouri pentru o proaspata mamica:

  1. Scutecele.

Scutecele reprezinta un cadou foarte bun, chiar daca nu ti se pare. De ce sunt scutecele o varianta foarte buna de cadou? Deoarece sunt niste consumabile indispensabile pentru o ingrijire corecta a copiilor. Si toate mamele isi doresc sa aiba grija de copiii lor, nu-i asa?

Copii poarta scutece de inca de la nastere si pentru o perioada mai lunga de timp. De aceea, scutecele joaca un rol extrem de important cand vine vorba de ingrijirea acestora.

Si  pentru   ca  totul   a avansat, poti  alege  sa  ii  duci  un  aranjament tip tort  din  scutece. Pe  langa  ca  e  o  idee  tare  faina si atipica  mai e si foarte  folositoare.

P.S. Ar fi minunat daca ai putea afla si daca mamica are un tip de scutece preferat cu care si-a obisnuit bebele, pentru a merge la sigur.

  1. Lenjerie de pat sau paturici

paturica fermecata sau o lenjerie incarcata tot cu praf magic e alegerea potrivita  pentru vizita la un nascut. De ce spunem asta? Pentru ca sunt delicate, realizate din tesaturi de calitate inalta, atat bumbacul cat si plusul avand certificare OEKO TEX, “safe for children”. 

Pe langa aceste calitati, intotdeauna avem nevoie de lenjerii de schimb sau de  diferite variante de paturici numai bune pentru  iesirile  afara.

Paturicile pot fi alese in functie de sezon, de  exemplu paturica clasica fermecata  este cu o parte bumbac  si o parte plus. Este de grosime medie, numai buna pt  sezonul de  primavara-vara sau invelit in masina sau in casa.

Cand  vremea  e  rece,  recomandam fie paturica groasa nedetasabila, adica are un  strat de vatelina in interior, fie varianta groasa detasabila care are si o pilota  inclusa, practic este 2in1.Se gasesc atat in dimensiuni  standard insa se pot face si  dimensiuni atipice.

Oricare varianta ai  alege-o pentru a o oferi in dar, nu ai sa dai gres, avem marturiile multor mamici. J Aaa, era  sa  uit  un detaliu  important: persoanlizarea  produselor  este  cadou din partea noastra, astfel incat sa fie impactul si mai mare atunci cand le oferi in dar.   

  1. Seturi pentru baita

Majoritatea bebelusilor adora sa se balaceasca, de asta iti propunem sa ii pregatesti  un set special pentru  acest ritual.

Setul poate contine: manusa pentru  baita, prosopel din frotir, sampon, sapun, servetele, ulei de corp, creme pentru diferite iritatii.

Cu siguranta nu vei da gres cu un astfel de set. Mamica o sa fie tare incantata ca ai  ales sa te gandesti si la aceasta etapa importanta pentru bebe.

  1. Bijuterii pentru bebe&mami

Nasterea unui  bebe este un lucru minunat si toate ne dorim sa ne aducem aminte  de aceasta etapa mereu.Cum se poate mai bine acest lucru ? Ei bine, bijuteriile ne  pot salva.Poti alege sa gravezi o bratara sau un colier cu data nasterii bebelusului  sau cu numele acestuia. Cu siguranta aceasta alegere ii va incalzii  sufletul si ii va  aduce o gramada de stari. In plus, va ramane o amintire pentru toata viata.

  1. Mancare gatita

Poate o sa vi se para un pic ciudat ca scriu despre mancare tocmai acum cand  vorbim despre variante de  cadouri.

Obisnuirea cu un nou nascut nu e tocmai usoara, iar pe langa acest lucru ocupa si  timp. Gatitul in aceasta situatie cade pe locul doi sau poate trei - patru. J

Sunt sigura ca orice proaspata mamica  ar aprecia daca ar primii mancare calda, mai ales daca sunteti aproapiate si ii stiti gusturile. Conteaza  mult in perioada de   dupa  nastere sa ai ajutor si mancarica calda. Proaspetii parinti vor fi epuizati sa mai gateasca in fiecare seara sauzi(mai ales daca mai au un copilas),iar o cina calda gata preparata poate fi un dar ce le va aduce un zambet pe fata cu siguranta.  Asa ca mancarea reprezinta o alegere execelenta.

  1. Pijamale pentru mami

In prima luna, mamica o sa petreaca majoritatea timpului in pijamele. Poti  merge  pe  aceasta premise  si poti  sa o bucuri cu o camasa de alaptare sau o pijama propriu-zisa. Ti-ar fi recunoascatoare.

  1. Carti

Un cadou apreciat si folositor pot fi si cartile. Exista atatea genuri dintre care poti  sa alegi: carti de dezvoltare personala, carti de aventura, drama, romantism sau   carti fix pentru etapa pe care o traieste in acest moment: rolul de proaspata mamica.

  1. Un sistem de purtat bebelusul

Nu o sa apleze mereu la carucior, din acest motiv sustinem ca un sistem pentru  purtarea bebelusului nu este doar util ci si sanatos. Caldura de la sanul mamei, si mirosul ei il vor ศ›ine mult mai liniศ™tit ศ™i fericit pe bebe .

Speram sa iti fie de folos cele enumerate iar daca tu ai alte idei, asteptam sa ne lasi  un mesaj aici sau pe facebook. Abia asteptam sa ne impartasiti si noua variantele  voastre.

   Multe imbratisari!

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!