3 Lucruri de care vei avea nevoie dupa ce bebe soseste acasa

3 Lucruri de care vei avea nevoie dupa ce bebe soseste acasa
   Pentru inceput...Bun venit in randul parintilor. 
Sosirea unui bebelus acasa este un moment magic, dar necesita si o pregatire adecvata pentru a face aceasta tranzitie cat mai usoara atat pentru tine ca parinte cat si pentru copil.
Dupa ce nou-nascutul soseste acasa, incepe una dintre cele mai speciale si intense perioade din viata unui parinte. In aceste prime saptamani si luni, vei experimenta o serie de schimbari in viata voastra de zi cu zi.
Cand ajungeti acasa, primul lucru de facut este sa va asigurati ca mediul in care va trai bebelusul este sigur si confortabil. Verificati temperatura camerei, asigurati-va ca patul sau patutul sunt pregatite cu lenjerii curate si ca exista suficiente scutece la indemana.
   Noi ne-am gandit sa-ti usuram munca si sa-ti prezentam 3 lucruri de care va avea nevoie bebelusul tau dupa ce soseste acasa. Esti curios sa afli? Stai aproape de noi..urmeaza un articol de interes pentru tine.

𝐏𝐚𝐭𝐮𝐭 𝐬𝐢 𝐥𝐞𝐧𝐣𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐦𝐨𝐚𝐥𝐞: Un patut confortabil este una dintre cele mai importante achizitii pentru nou-nascutul tau. Asigura-te ca este sigur, stabil si corespunde standardelor de siguranta pentru copii. Adauga o lenjerie moale, din bumbac, pentru a crea un mediu placut pentru somnul bebelusului. Lenjeria de pat trebuie sa fie usor de schimbat, deoarece bebelusii pot fi dezordonati si necesita schimbari frecvente. De ce lenjeria este importanta? O lenjerie moale creeaza un mediu propice pentru somnul si odihna bebelusului. Materialele calitative, precum bumbacul organic sau muselina, sunt delicate pe pielea lor sensibila, reducand riscul de iritatii sau alergii cutanate. Un bebelus care se odihneste bine este mai fericit si mai sanatos.  Lenjeria de pat de calitate pentru bebelusi poate contribui la reglarea temperaturii corpului lor. In functie de sezon, aceasta poate ajuta la mentinerea unei temperaturi optime in pat pentru a evita supraincalzirea sau racirea excesiva. De asemenea, lenjeriile din materiale naturale rezista mai bine la uzura si spalari repetate. Aceasta inseamna ca lenjeria de pat potrivita pentru bebelusi poate fi folosita pe termen lung si chiar poate fi pastrata pentru a fi folosita de frati sau surori mai mici.
Nu este doar o alegere estetica, ci o investitie in bunastarea micutului tau.  Este important sa alegeti materiale naturale si non-alergenice si sa va asigurati ca lenjeria se potriveste perfect patului lor, pentru a oferi cea mai buna experienta de somn si odihna bebelusului. 

Noi nu te-am lasat la greu nici de aceasta data si ti-am pregatit o intreaga colectie de lenjerii potrivite pentru aceasta etapa, le regasesti in catalogul nostru online:
 



𝐒𝐜𝐚𝐮𝐧 𝐚𝐮𝐭𝐨 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢: Daca ai un automobil, este absolut esential sa investesti intr-un scaun auto pentru copii de calitate. Acesta trebuie sa fie instalat corect si sa se potriveasca cu greutatea si inaltimea bebelusului.
Scaunul auto pentru copii este un element de siguranta critic pentru calatoriile cu bebelusul tau, asigurandu-te ca acesta este protejat in timpul transportului. Confortul din masina conteaza atat pentru copilas cat si pentru linistea ta ca parinte pe durata calatoriei, de aceea am realizat o gama de paturici moi si confortabile pentru scaunul auto. Paturica este realizata din bumbac premium in interior, cu imprimeuri dragalase, certificate OEKO TEX si “safe for children”, avand astfel garantia ca il asezi pe bebe pe o tesatura perfect sigura pentru pielea lui delicata. 








𝐏𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐛𝐞𝐛𝐞𝐥𝐮𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢: Bebelusii necesita o ingrijire atenta si delicata. Asigura-te ca ai in casa produse esentiale precum: servetele umede pentru bebelusi, scutece, produse pentru baie fara parfum, termometru pentru masurarea temperaturii corpului bebelusului si desigur, hrana necesara, fie ca alaptezi sau hranesti cu biberonul. Este important sa ai la indemana toate aceste produse pentru a face rutina zilnica a bebelusului mai usoara si mai placuta.
Cand vorbim de baita bebelusului, pe langa cadita este necesar sa adaugi si un prosop moale care sa ofere o uscare rapida si sa ofere pielii o atingere delicata. De ce? Bebelusii inca de la nastere au pielea sensibila si necesita o ingrijire si o atentie in detaliu.


   De la parinti adunate, lista de trei lucruri poate continua pentru ca...de cate nu are nevoie un bebelus? Stim ca si lista ta e lunga insa incearca sa te axezi doar pe strictul necesar si mai mult pe bunastarea bebelusului si a ta, totodata. 
Fiecare moment alaturi de micutul tau petrecut acasa este important, de aceea nu te stresa si profita de fiecare clipa pentru a crea amintiri unice..de lista de ocupam noi. 
Daca iti doresti sa comunicam mai mult, te asteptam pe grupul nostru:


https://bit.ly/3KmAK4J

Scrie-ne in comentatii care au fost cele 3 lucruri pe care le-ai considerat esentiale atunci cand ai ajuns cu bebe de la maternitate acasa. 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!