Micul print iti sopteste noapte buna

Micul print iti sopteste noapte buna
'' Limpede nu vezi decat cu inima, miezul lucrurilor nu poate fi vazut decat cu ochii''- Antoine de Saint- Exupery - Micul Print

Inspirati din aceasta poveste destinata copilasilor, ne-am gandit sa asezam vrednicul erou pe o tesatura moale, astfel dorinta copilului de a-l avea alaturi este indeplinita.
Cu parul blond, petrecut de o mantie maro si insotit de vulpea inteleapta, micul print este astazi vedeta paturicilor si a lenjeriilor Paturica Fermecata.
Atunci cand ii vei citi prichindelului tau povestea, el va realiza ca micul print exista si ii este alaturi la somn sau in orice alt moment al zilei.
Ce produse cu Micul print vei regasi la noi in magazin?
Paturica fermecata Micul Print
Desprinsa din lumea povestilor in culori regale, paturica cu Micul Print este o necesitate in viata bebelusilor si nu numai. Portiunea magica pentru aceasta paturica a fost alcatuita din doua tesaturi optime si magice care aduc calitatea la alt nivel. Este vorba despre bumbacul moale si racoros plin de proprietati benefice pentru pielea delicata a micutilor si despre plusul moale si pufos desprins parca din inaltul cerului. Culoarea plusului se schimba ca prin magie, este necesar doar sa iti marturisesti dorinta si micul print te va ajuta sa alegi cele mai frumoase combinatii de culori pentru al tau bebelus. Dimensiunea paturicii este potrivita pana la varsta de 2 anisori, insa la cerere paturica se realizeaza si pe dimensiuni personalizate. Magia este la tine acasa, astfel paturica poate fi brodata delicat cu numele sau alintul copilasului, Micul Print ofera aceast cadou copiilor din intreaga lume, pentru ca fiecare paturica este unica.

                                           

Pernuta moale Micul Print
Pe langa o paturica magica,este nevoie si de o pernuta pe care capusorul copilului sa se aseze delicat si lumea viselor sa-l cuprinda. Somnul copilului va fi mult mai confortabil cu ajutorul unei pernute, pozitia adoptata va fi una corespunzatoare si totodata benefica pentru corp. Perna plata este potrivita bebelusilor inca de la nastere, Micul Print asteapta toti copilasii spre a-i purta in calatorii magice si desprinse din povestile in care visele devin realitate. Stim cat este de important pentru tine ca al tau copil sa se odiheasca corespunzator, tocmai de aceea al nostru print isi doreste sa poposeasca pe patuturile bebelusilor si sa ofere calitatea de care au nevoie cei mici inca de la nastere.
Perna plata poate fi realizata din bumbac premium, moale si dens, pe ambele parti cu imprimeul cu micul print sau poti opta si pentru o nuanta calda de plus pufos pe o parte. Magic,nu?

                                           


Cearsaf Micul Print
Salteluta are nevoie de un aliat inca din primele zile. Cearsaful cu Micul Print nu face decat sa fie un realmente ajutor pentru bebelusi, atat cand vine vorba de somnul acestora cat si de un decor magic. De asemenea, salteaua este acoperita integral de un cearsaf rezistent prevazut cu elastic pentru o fixare deplina. Micul Print s-a oferit de data aceasta sa se aseze pe cearsaf, sa protejeze bebelusii de orice pericol si orice vis poate mai putin placut. Si cum ar putea oare bebelusii sa pateasca ceva cand puterea si vitejia micului print este peste tot in patut? Bebelusul va reusi sa inteleaga povestea si cand va privi catre imprimeul paturicii, al pernutei sau al cearsafului, pentru ca ce poate fi mai credibil decat sa vezi ceea ce ti se povestete?


                                                      


Acum ca povestile au prins viata la Paturica Fermecata, somnul de seara va fi o placere pentru bebelusi. Invelit cu paturica, in bratele mamei si pe fundal povestea Micului Print este atmosfera de poveste pe care bebelusul o sa o adore. Tu ce parere ai? 
Suntem curiosi sa aflam mai multe de la tine, sa impartasesti cu noi gandurile si experientele pe care le-ai traversat alaturi de bebelusul tau. 
Hai in comunitatea noastra: https://bit.ly/3KmAK4J
Pana atunci, sa inceapa povestea...



 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!