5 cadouri super cool de adaugat sub bradut pentru bebelusi de Mos Craciun

5 cadouri super cool de adaugat sub bradut pentru bebelusi de Mos Craciun
      
        Mos Craciun a sosit! Este o zi minunata in care sa daruiesti si sa aduci bucurie celor dragi. Ai pregatit surprize pentru cei mici sau pentru cei din jur? In noaptea de 24 spre 25 decembrie, Mos Craciun aduce copiilor cadouri sau dulciuri. Poti pregati mici pungi sau cizmulite de hartie pe care sa le umpli cu bomboane, ciocolata sau alte dulciuri preferate ale copiilor.
De asemenea, pentru ca Mosul sa treaca pe la copilasi si de ce nu, chiar si pe la voi dragi parinti, trebuie pregatite listutele.. Povesteste-le copiilor despre traditia de a astepta atunci cand Mos Craciun aduce cadourile, cu lapte si biscuiti pentru ca el indrageste aceste lucruri.

Jucarii moi si interactive: Alege jucarii care emit sunete, lumini sau au texturi diferite pentru a stimula simturile bebelusului. Poti opta pentru jucarii care se prind de ghetute sau de piciorusele lor pentru a le fi mai usor sa le exploreze.
                                                   
Sosete si ghete cu modele amuzante sau colorate: Gaseste sosete sau ghete moi si calduroase cu modele distractive sau personaje preferate pentru a aduce un zambet pe chipul micutului.

                                                  
Carte texturata sau cu pagini care scot sunete: O carte speciala pentru bebelusi, cu pagini texturate sau care scot sunete cand sunt atinse, poate fi o alegere minunata pentru a incuraja dezvoltarea lor senzoriala si interesul pentru carti inca de la o varsta frageda.

                                                  


O paturica moale si pufoasaPaturica bebelusului reprezinta o necesitatate in viata micutului inca de le nastere. Fie ca e vorba de paturica din bumbac de tip muselina, paturica cu plus minky si bumbac sau velvet neted si bumbac, toate acestea au multiple utilizari si se pot sa fie folosite cu rol de protectie in timpul alaptarii , ori trasa peste caurucior , in felul acesta micutul fiind protejat de soare, fie pot fi intinse pe patut ca si cearsaf sau pe podea pentru a crea un loc de joaca sau pentru a fi inveliti in timp ce se bucura de un somn copios. Daca inca nu ai gasit inca paturica potrivit pentru bebele tau, avem noi solutia! Te invitam sa ne vizitezi pagina unde suntem siguri ca nu vei pleca pana nu vei achizitiona un produs.
Dispunem de o varietate de produse, de tesaturi si de imprimeuri special create pentru cei mici. Poti opta pentru paturica realizata dintr-o combinatie de bumbac 100% pe o parte si minky pufos pe cealalta, 2 materiale perfecte si sigure pentru pielea bebelusilor. O alta varianta disponibila este paturica cu muselina care este ideala pentru zilele insorite, cand afara este cald iar bebelusul trebuie invelit cu o paturica usoara, care sa il racoreasca si protejeze de soare in acelasi timp. Este realizata din bumbac 100% in 2 texturi diferite, paturica cu muselina este aerata permitand aerului sa circule. Pentru un plus de autenticitate, paturicile noastre pot fi personalizate cu text sau simbol prin broderie, iar pentru ca pielea sensibila a bebelusului tau sa fie protejata si sa nu il deranjeze, personalizarea se va face pe bordura paturicii. Iti poti alege din zecile de imprimeuri pe care ti le punem la dispozitie, avand varinate atat pentru fetite, dar cat si pentru baietei.

                                    

O pernuta personalizata-  Cu siguranta, pernutele personalizate din plus sunt cadouri minunate de sarbatori pentru cei mici. Aceste pernute pufoase si moi sunt exact ceea ce isi doresc copiii pentru a avea companie in noptile friguroase si pentru a aduce un zambet pe chipul lor. Realizate din materiale de cea mai buna calitate certificate Oeko-tex, pernutele din plus sunt ideale pentru a fi oferite de Mos Nicolae, intrucat pot fi personalizate cu numele sau alintul copilului, transformandu-le intr-un cadou cu adevarat special si unic. De asemenea, posibilitatea de a adauga un mesaj dragalas pe aceste pernute le face si mai memorabile si mai pline de afectiune. Disponibile in magazinul nostru online, intr-o varietate larga de culori, aceste pernute personalizate pot fi alese in nuantele preferate ale celui mic sau pot fi selectate pentru a se potrivi cu decorul camerei sale. Fie ca este vorba de roz dulce pentru micutele domnisoare sau de albastru vibrant pentru micii domnisori, exista o gama larga de optiuni din care se poate alege. Asadar, in acest sezon de sarbatori, pernutele personalizate din plus sunt nu doar o sursa de confort, ci si un simbol al dragostei si al grijii pentru cei mici. Cu posibilitatea de a le face cu totul speciale, aceste pernute devin un cadou de neuitat pentru a celebra magia Craciunului si a Mosului Nicolae.

                      


      Mos Craciun este o ocazie unica pentru a darui cadouri din inima si care sa transmita intr-o maniera unica afectiunea fata de copilas si nu numai, chiar si pentru apropiati. Inainte de a achizitiona cadourile, iti oferim o super idee si anume Tombola cu cadouri. Ce inseamna asta? Noteaza pe biletele numele membrilor de familie si adauga-le intr-un bol. Fiecare memebru va extrage cate un biletel si va trebui sa ofere un cadou persoanei inscriptionate pe acesta. Astfel, fiecare membru va beneficia de un cadou care va fi secret pana la momentul deschiderii acestora. Ideea este una jucausa si distractiva, asa ca pregateste-te pentru amuzament. 
       Pana atunci, spune-ne intr-un comentariu ce cadouri ai ales si cum au reactionat copilasii tai la deschiderea acestora.. 

O zi plina cu surprize va uram... 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!