Mos Nicolae exista!!!!

Mos Nicolae exista!!!!
    Odata cu cresterea copiilor, ca parinte iti este mult mai greu sa mentii anumite traditii si sa creezi magie cu ocazia sarbatorilor. De ce?
  Cei mici cresc, invata, cunosc se dezvolta si devin putin suspiciosi in privinta lucrurilor pe care nu le pot vedea. Astfel, vine si intrebarea...mama, Mos Nicolae chiar exista?
Probabil deja te-ai confruntat cu aceasta intrebare...daca nu, atunci noi te putem ajuta cu un raspuns prin care sa-i oferi copilasului tau sansa sa creada in magia sarbatorilor. 
Stai aproape de noi...acest articol este pentru tine.  

 Pentru a-i face pe copii sa creada in aceasta sarbatoare si in personajul Mos Nicolae, poti folosi diverse metode ludice si traditionale:
Istoria si traditia:Poti incepe prin a le vorbi copiilor despre originea traditiei lui Mos Nicolae si cum aceasta a inceput ca o sarbatoare a generozitatii si a faptelor bune. Poti mentiona si legatura cu Sfantul Nicolae, care a fost un om real, cunoscut pentru bunatatea si ajutorul sau acordat.
Experientele personale: Poti impartasi experientele tale sau ale altor persoane, povestind despre momentele cand Mos Nicolae a adus daruri sau surprize in timpul noptii de 5/6 decembrie si cum acestea au adus bucurie si zambete.
Spiritul sarbatorii: Poate fi util sa le explici ca Mos Nicolae reprezinta spiritul generozitatii, al daruirii si al faptelor bune, si ca acestea sunt valori importante pe care oamenii le impartasesc in aceasta perioada a anului.
Echilibrul intre magie si realitate: Poti sublinia ca Mos Nicolae este si o figura care aduce bucurie si magie in sarbatoare, dar ca uneori oamenii se distreaza prin a crea povesti si traditii care sa ne faca sa zambim si sa ne simtim mai apropiati unii de altii.
Incurajarea gandirii critice: Incurajeaza-i sa-si puna intrebari si sa fie curiosi. Poti spune ca exista mai multe perspective si ca fiecare familie sau cultura sarbatoreste in moduri diferite.
Este important sa subliniezi ca Mos Nicolae este mai mult decat doar primirea de cadouri - este si despre bunatate, generozitate si sarbatorirea impreuna a valorilor pozitive. Prin promovarea acestor aspecte, copiii pot intelege mai bine semnificatia sarbatorii si pot imbratisa valorile sanatoase asociate cu ea.

Cum il ajuti pe cel mic sa intre in magia sarbatorii?

Cizmulite umplute: Aseaza cizmulitele sau ghetutele copiilor langa usa sau la gura sobei in seara dinaintea zilei de 6 decembrie. Umple-le cu dulciuri, fructe, nuci si poate chiar cu un mic cadou.
Scrisori de la Mos Nicolae: Poti sa le lasi copiilor scrisori de la Mos Nicolae in care sa le spui cat de mandru este Mosul de ei pentru cum s-au purtat in ultimul an si sa ii incurajezi sa continue sa fie buni si generosi.
Decorarea casei: Poti sa decorezi casa cu elemente specifice sarbatorii, cum ar fi globuri sau sa faci chiar o "urme de cizme" cu faina pe podea pentru a sugera ca Mos Nicolae a fost acolo.
Cadouri personalizate: Poti sa alegi cadouri speciale pentru fiecare copil, in functie de pasiunile sau interesele lor. Poate fi o carte, un joc, un instrument muzical sau orice altceva care le-ar aduce bucurie.


Cheia este sa aduci putina magie si bucurie in aceasta zi speciala pentru copii, indiferent de modul in care alegi sa surprinzi. Din experienta personala si a mamicilor in a noastra comunitate putem spune ca aceasta sarbatoare ii incanta pe copii, chiar daca este mai greu pentru ei sa inteleaga ce se intampla.
Pentru ca Mos Nicolae la noi a sosit mai devreme si pentru ca ne dorim sa punem in ghetutele copiilor doar lucrusoare minunate, am pregatit pentru tine o varietate de cadouri personalizate pe care sa i le sugerezi mosului.
Te invitam sa descoperi magia...tu alege iar noi ii vom transmite mosului.

                                                   
 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!