7 Moduri creative de a-ti fotografia bebelusul acasa

7 Moduri creative de a-ti fotografia bebelusul acasa

                Unul dintre cele mai bune lucruri despre a fi parinte in ziua de astazi este posibilitatea de a surprinde si a documenta toate etapele importante ale evolutiei copilului tau. Cu tehnologia de astazi, exista nenumarate posibilitati si mult mai multa libertate atunci cand vine vorba de a face poze. Cu siguranta este posibil sa surprindeti toate momente din primul an  de viata al copilului si nu numai. 

Chiar trebuie sa fac fotografii cu etapele bebelusului ?Sigur ca da !

In primul rand, este o modalitate distractiva de a urmari cresterea si dezvoltarea copilului tau. In plus, amintirile sunt cele mai frumoase! Copilul tau nu va fi un bebelus pentru totdeauna. Poate parea ca dureaza enorm de mult timp pana cand  bebelusul trece de la o etapa la alta, dar, in realitate, se intampla vazand cu ochii. Anii  vor  trece, iar tu iti  vei multumi ca ti-ai luat timp pentru a imortaliza toate  aceste momente. 

De asemenea, in acest an - primul an al bebelusului tau - vei asista la numeroasele lor inceputuri. Vei vedea primul lui zambet, prima lui masa, primul lui cuvant ... Nu va exista o a doua sansa in acest sens! Timpul trece atat de repede incat nici nu o sa iti dai seama cand copilul tau nu va mai incapea in bratele tale. Asa ca profita  de momentul pe care il ai acum!

Cand ai un nou-nascut, este greu sa ramai fara fotografii cu momente (etape). Fiecare luna, dupa cum stii, merita o dedicatie. De la  prima baie , primul cascat, prima infasare  si chiar prima data cand bebelusul tau  o sa doarma in patutul lui, toate merita sa fie surprinse. Sarbatoarea fiecarei mici etape cu copilul tau este una dintre cele mai dulci parti ale vietii de parinte.Intotdeauna poti opta pentru un fotograf profesionist pentru o sesiune foto, insa exista o multime de idei de fotografii pe care le poti realiza in confortul casei tale. 
 

Iata aici sapte idei creative pentru realizarea unor fotografii adorabile acasa:

โ€‹






1. Simplu si clasic  Simplitatea este esentiala atunci cand vine vorba de fotografierea copilului nou-nascut. Atunci cand realizam  fotografii cu prima saptamana sau luna a bebelusului nostru, cel mai bun mesaj de transmis este acela de pace si liniste. Simplitatea functioneaza si pentru copiii mai mari. La urma urmei, fotografiile clasice sunt intotdeauna  la  moda!











                                                                                                                                                                                                          



 

2.Paturici de reper/ Paturici aniversare

Realizarea de fotografii acasa a devenit mai usoara cu ajutorul paturicilor aniversare. Aceste paturici au imprimate pe ele  numere pentru a putea fi folosite foarte usor.

Tot ce trebuie sa faci este  sa iei un obiect din casa pentru a evidentia varsta actuala a bebelusului tau.













3.Tablite cu mesaj

Daca nu-ti place sa editezi sau sa adaugi text la fotografii folosind telefonul sau calculatorul, atunci tablitele  cu mesaje sunt pentru tine. Poti sa le utilizezi ca accesoriu singur al fotografiei sau poti utiliza si alte elemente in decor precum jucariile. 

Ce este cel mai interesant este ca poti scrie orice mesaj doresti.












4.Felicitarile

 Un alt mod minunat de a face cu usurinta fotografii creative cu momente importante din viata ta si a bebelusului tau este sa folosesti felicitari. Ele se pot personaliza cu numele copilului. Poti lua felicitari in fiecare luna sau pentru fiecare etapa de dezvoltare a bebelusului sau le poti face chiar tu, scriind un mesaj plin de emotie si dragoste, pe care mai apoi sa le pastrezi in cutiuta cu amintiri. 












 





5.Articole din natura

Creeaza-i bebelusului  fotografii  cu repere interesante si atractive folosindu-te de natura din jurul tau. Poti sa folosesti cu succes frunzele sau florile tale preferate. Acestea sunt elemente foarte dragute care vor face ca fotografiile bebelui sa aiba un aspect dulce si visator fara prea mult efort.










 

  

  






 

6.Jucariile favorite ale bebelusului

Adaugarea jucariilor preferate ale bebelusului tau in prim plan  nu numai ca face ca fotografia de reper sa fie mai adorabila, ci si mai semnificativa.Cu totii am avut o jucarie preferata in copilarie si ce bucurie e atunci cand ne amintim de ea. 

Poti chiar sa folosesti jucarii pe care bebelusul le are din prima zi pentru a arata cat a crescut de la luna la luna. Copilul tau se va bucura si el cu siguranta sa priveasca fotografiile cand va fi  mai mare.












7.Masoara-i evolutia

Si nu in ultimul rand, ce poti  face la fotografiile reper este sa incluzi  informatii  actuale despre bebe. De exemplu, poti include inaltimea si greutatea actuala a bebelusului, lucrurile pe care sunt capabili sa le faca acum - sa se rostogoleasca, sa faca primii pasi, mancarea lor preferata, primul cuvant si multe altele!  







Cu aceste idei creative si usor de realizat, momentele cele mai importante din viata micutului tau nu au fost niciodata mai usor de imortalizat! Suntem curiosi sa aflam: voi ce fotografii spreferati sa faceti cu cei mici?

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!