Colectia produselor de baie Paturica Fermecata

Colectia produselor de baie Paturica Fermecata


1. Ce avantaje au produsele de baie textile?
2. Ce tipuri de produse de baie se regasesc in colectia Paturica Fermecata?
3. Ce beneficii, avantaje si caracteristici are fiecare produs in parte?
4. Cum se intretin/spala/usucacalca produsele de baie textile?
5. Cum se personalizeaza produsele de baie textile?

    Baita este o etapa foarte importanta pentru copilasi. Alegerea produselor destinate rutinei de baie este esentiala, pentru ca tu ca si parinte iti doresti ca cel mic sa aiba confort atat inainte cat si dupa baie, iar pielea lui catifelata si delicata sa fie ingrijita corespunzator. In colectiile noastre vei gasi o categorie destinata baitei, locul in care zeci de produse sunt gata sa aduca confort si state de bine celor mici inca din prima zi.

1. Ce avantaje au produsele de baie textile?
   Cand vorbim de textile pentru baie produsele care se remarca sunt prosoapele, halatele, turbanele pentru par sau manusi moi care sa curete pielea fina si delicata a copiilor. Produsele de baie textile au avantajul uscarii rapide si o buna absorbitie a apei.  Produsele pentru baita celor mici sunt definite de cateva caracteristici clare si importante, precum: tipul tesaturii, densitatea, nivelul de absorbtie al apei. 

2. Ce tipuri de produse de baie se regasesc in colectia Paturica Fermecata?

Colectia de baie pe care o regasesti in nagazinul nostru este formata din prosopae cu sau fara gluga de diferite dimensiuni, poncho,halate de baie pentru 0-8 ani, prosop tip turban si totodata manusi de baie, toate disponibile in mai multe culori calde si diafane.Fiecare produs a fost conceput intr-i maniera unica cu atentie la detalii. Am ales bumbacul pentru ca este prietenos cu pielea copilasilor este rezistent la spalare si util a fi folosit si pe termen indelungat.

4. Cum se intretin/spala/usucacalca produsele de baie textile?

Pentru ca stim ca aceasta etapa este extrem de importanta si durata de viata a produselor destinate baitei depinde de modul in care le vei ingriji, spala si usca.
Halatul de baie se spala la o temperatura de 40 de grade celsius, la 800 rpm. Uscarea se realizeaza la aer si nu necesita calcare.

5. Cum se personalizeaza produsele de baie textile?

Colectia destinata baitei prinde viata prin personalizarea cu numele sau alintul zilnic.
Personalizarea se realizeaza armonios prin brodare si ofera un aspect unic si delicat fiecarui produs in parte. Acest detaliu este cadoul pe care il oferim fiecarui copil.

    Colectia de baie este pregatita, vara aceasta copilasul tau va avea parte de confort si stare de bine, nu doar acasa ci si in vacanta. Te imvitam sa ne pasesti pragul si suntem curiosi sa aflam parere ta despre produsele realizate cu drag de noi. Pana atunci, noi iti uram spor la vizionat.

   Dupa baita de acasa sau la piscina, halatul de baie reprezinta un accesoriu util, practic si la indemana. Copilasii care au peste un an jumatate indragesc halatele de baie pentru ca: 
- au libertate de miscare mai mare imediat dupa ce ai iesit din apa
- pot ramane cu halatul imbracati minute bune dupa ce baita e gata
- le ofera confort datorita frotirului din bumbac moale si placut la atingere 

3. Ce beneficii, avantaje si caracteristici are fiecare produs?
Halatul de baie fara gluga destinat 
atat fetitelor cat si baieteilor, halatul de baie pentru cei mici este realizat din fortir de bumbac 100%, cu o densitate de 450 gr/m2, ceea ce il face un bun absorbant al apei, ideal acasa si in vacante. Fiind realizat integral din tesatura naturala, halatul de baie este perfect si pentru cea mai delicata si sensibila piele, sigur pentru copilasi inca de cand incep sa faca primii pasi. In mijloc, halatul dispune de cordon, asa incat sa  poata fi imbracat si fixat lejer. La spate am adaugat o cheita cu ajutorul careia se poate agata in curier. Halatul este realizat pe  4 marimi, iar pentru a ne asigura ca se potriveste perfect copilasului tau, te invitam sa consulti tabelul de mai jos.


Halat de baie cu gluga- Un detaliu pe care l-am adaugat acestei categorii de halate este gluga, pe care o consideram practica si foarte eficienta in uscarea parului copilului sau a capusorului. Materialul din care este realizat halatul este frotir de bumbac 100%, densitatea fiind de 450 gr/m2, ce absoarbe rapid si eficient pielea si totodata o pastreaza catifelata. La fel ca si halatul simplu, aceasta varianta cu gluga este disponibila pentru copilasi incepand de la  1 an jumatate si pana la 8 ani.


Halat de baie cu gluga si urechi- Pentru ca imbinam veselia cu confortul, halatul de baie ii va incanta pe copilasi si il vor purta cu mare drag. Destinat baieteilor cat si fetitelor pentru ca poti opta pentru albastru sau roz, alb si gri, halatul de baie pentru cei mici este realizat din fortir de bumbac 100%, cu o densitate de 450 gr/m2, ceea ce il face un bun absorbant al apei, ideal acasa si in vacante.  


Toate tipurile de halate sunt disponibile pentru personalizarea cu numele, alintul sau chiar denumirea clubului sportiv din care face parte copilasul tau.

Prosop cu gluga
Disponibil pe doua dimensiuni,100x100 cm sau 75x75 cm, prosopelul este realizat din frotir bumbac 100%, este bland cu pielea delicata a copiilor si dispune de gluga pentru ca uscarea capului sa fie usoara, rapida si eficienta. Realizat din bumbac de inalta calitate, prosopelul isi pastreaza forma si moliciunea dupa multe spalari, asa incat putem spune ca este un produs practic, de folosinta zilnica in ingrijirea celor mici. Densitatea prosopului este de 450 gr/m2, cu o structura a firelor foarte absorbanta indiferent de numarul de utilizari.
Prosopul este disponibil in diferite nuante precum: alb, gri, roz si albastru.

Prosop cu gluga personalizat cu animalute
 Ne-am dorit ca prosoapele noastre sa duca lumea copilariei si sa ofere zambete pe chipul copiilor. Vei regasi pe gluga brodate animalute precum: veverite, unicorni, girafe gingase, elefantei sau ursuleti panda. Tesatura este acelasi, frotir de bumbac 100%, dens, excelent absorbant al apei, cu finisaje de exceptie menite sa prelungeasca durata de utilizare a acestui produs pentru cativa ani.


Prosop de baie bumbac 100% waffle
 Prosopelul este realizat din bumbac 100% tip waffle, o tesatura in forma de fagure, cu o textura moale, potrivita celor mici. Pentru a fi un bun absorbant este foarte importanta grosimea prosopului pe care il utilizam. Astfel, prosopelul de  baie waffle roz are o densitate de 240 gr/m2, ceea ce il face un foarte bun absorbant al apei. Gluga este foarte utila in uscarea parului, iar dimensiunile generoase pe care aceasta le are,100x100 cm, fac ca prosopelul sa fie perfect si pentru copilasi de cativa anisori. 


Prosop tip turban
 Am realizat acest turban pentru par din fortir de bumbac 100%, cu gandul la usurarea etapei de uscare a parului fetitelor. Practic si mai usor de folosit decat un prosop obisnuit, turbanul absoarbe eficient apa din parul fetitelor, grabind uscarea. Cu o densitate de  450 gr/m2, turbanul este moale si pufos, simplu de folosit si foarte comod. Si acest produs este disponibil in mai multe nuante precum alb,roz sau gri.

Poncho
 Cu gandul la vacanta, soare si mare am realizat acest poncho. Inca de la inceput am stiut ca trebuie sa fie un poncho moale, pufos si super confortabil pentru cei mici, asa incat nimic sa nu impiedice joaca si aventura vacantei, sau de ce nu, joaca dupa baita de seara. 
Poncho ul este realizat din frotir de bumbac 100% gros, cu o densitare de  450 gr, ceea ce ii permite sa isi pastreze moliciunea timp indelungat. Acest poncho absoarbe foarte bine apa, iar gluga este ideala atat pentru uscarea parului, cat si pentru protejarea de soare. Copilasul tau se poate juca linistit in nisip, fiind protejat si super confortabil. Il vei regasi intr-o marime universala potrivita de la 2 la 8 ani. Dimensiunea este de 120x60cm.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!