Copilul meu doarme singur- 4 aspecte la care sa fii atent in alegerea lenjeriei de pat

Copilul meu doarme singur- 4 aspecte la care sa fii atent in alegerea lenjeriei de pat
   Copilul meu doarme singur !
Ai ajuns la etapa in care poti striga razand acest lucru si totodata sa fii sigura ca seara inainte de culcare nu vei mai auzi plansete. O etapa importanta atat pentru tine cat si pentru copil este despartirea, daca putem sa o numim asa si pregatirea camerei in care copilul isi va petrece timpul. Fiecare detaliu trebuie ales cu grija si gandit in perspectiva copilasului pentru a-i usura acomodarea si a-i oferi o sedere indelungata placuta. 
Cand vorbim de patul in care copilul doarme, este de o mare importanta sa punem accent pe orice element, pentru ca fiecare dintre acestea vor contribui mai mult sau mai putin la somnul perfect. De la materialul din care este conceput patul, tipul saltelei si pana la modelul lenjeriei alese. 
Inca nu ai gasit o lenjrie potrivita sau nu stii la ce detalii sa acorzi o atentie deosebita?
Noi iti venim in ajutor. 
Iti prezentam 4 aspecte la care sa fii atent in alegerea lenjeriei de pat.

Materialul: Materialul din care este fabricata lenjeria de pat este esential pentru confortul si sanatatea copilului tau. Cel mai indicat este sa optezi pentru lenjerii de pat din bumbac 100%. Bumbacul este un material natural, moale si respirabil, care nu irita pielea sensibila a copilului. In plus, este usor de spalat si intretinut. Evita materialele sintetice sau cele care contin substante chimice care pot provoca alergii sau iritatii. Producatori fiind, ne-am alegem pentru produsele noastre doar materiale certificate si sigure pentru pielea copilului tau. Inca de la nastere suntem alaturi de copilasi si pana la momentul cand vor dormi in patul de "copil mare". Vezi aici catalogul nostru online pentru mai mult detalii..
https://www.paturicafermecata.ro/lenjerie-patut-bebe

        

Dimensiunea: Asigura-te ca dimensiunea lenjeriei de pat este potrivita pentru patul copilului tau. Daca lenjeria este prea mare sau prea mica, copilul s-ar putea simti incomod si nu ar putea dormi bine. Masoara dimensiunile patului si alege lenjerii care se potrivesc perfect. De asemenea, asigura-te ca lenjeriile au elastic sau sistem de prindere care sa le mentina fixate pe pat. La noi in magazin vei regasi diferite dimensiuni pentru lenjerie si daca inca nu stiai, realizam lenjerii chiar si pe dimensiuni personalizate pentru a se potrivi de minune patutului din camera copilului tau.
Spune-ne dimensiunea si noi cream magia.

Culoarea si designul: Culorile si designul lenjeriei de pat pot avea un impact asupra somnului copilului tau. Culorile mai calde, precum albastru deschis sau verde, pot crea o atmosfera relaxanta si pot ajuta la inducerea somnului. Evita lenjeriile cu culori stridente sau cu imprimeuri agresive, care ar putea stimula excesiv copilul si sa-i afecteze somnul. Cea mai simpla varianta in alegerea culorii si a design-ului este implicarea copilului. De ce? Daca va alege singur ce model isi doreste, se va simti implicat in acest proces de trecere la patul de o persoana. Totodata, vei avea certitudinea ca modelul ales va fi pe placul copilului si va fi bucuros.

      

Siguranta: Asigura-te ca lenjeria de pat este sigura pentru copilul tau. Evita lenjeriile care au piese mici sau elemente decorative care ar putea fi inghitite sau cauza sufocare. De asemenea, verifica daca lenjeria are etichete sau cusaturi ascutite care ar putea irita pielea copilului. Lenjeria de pat pentru copii ar trebui sa fie conceputa special cu accent pe siguranta si confort chiar si la varste mai inaintate si cu atat mai mult, atunci cand copilul are propria camera si nu poate fi supravegheat in permanenta pe timpul noptii.



Alegerea lenjeriei de pat potrivite pentru copilul tau este importanta pentru asigurarea unui somn odihnitor si linistit. Opteaza pentru materiale naturale, dimensionare corecta, culori si designuri potrivite, si asigura-te ca lenjeria este sigura pentru copilul tau. Aceste aspecte contribuie la crearea unei atmosfere placute in camera copilului tau si la somn de calitate.
    In acest lung proces noi te sustinem si facem tot posibilul sa iti oferim sprijin in alegerile facute. Comunitatea noastra te asteapta sa faci parte din ea si sa discutam mai multe, sa realizam un schimb de opinii si sa descoperi tot felul de trucuri de la mamici adunate. Te invitam sa te inscrii aici si sa incepem discutia: 
https://bit.ly/3KmAK4J

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!