Jocuri de realizat in casa potrivite pentru sezonul rece

Jocuri de realizat in casa potrivite pentru sezonul rece
    Pe masura ce temperaturile de afara scad, curiozitatea copiilor in perioadele de stat in casa este mult mai greu de starnit. Trebuie de fiecare data sa ai pregatit un joc, o activitate care sa-i starneasca interesul si totodata sa-l captiveze astfel incat sa nu auzi la fiecare 10 minute '' Mami, acum ce mai fac? M-am plictisit''?
Pentru perioada vacantelor scolare sau a zilelor de week-end cand vremea nu permite iesitul afara, ai nevoie de o armata de idei bine stabilite pentru a nu da gres si pentru a face statul in casa sa fie chiar distractiv.
Te pregatim din timp pentru aceasta perioada pentru ca tu sa devii un adevarat inventator al celor mai tari activitati pentru prichindelul tau. Te confrunti cu aceasta problema?
Atunci, ia loc, pregateste lista si hai sa descoperim impreuna care sunt cele mai cool idei de activitati de realizat in casa cand vremea nu este chiar preferata voastra.
1. Jocuri de societate
Unul dintre cele mai clasice moduri de a va petrece timpul intr-o zi rece de iarna este sa jucati jocuri de societate. De la Sah la Monopoly, sau jocuri de carti, exista numeroase optiuni din care puoti alege. Invita familia si prietenii sa participe si creati amintiri pline de distractie impreuna cu copilasul. Un mic truc...permite-i copilasului din cand in cand sa castige. Va fi tare entuziasmat de aceasta idee de joc.

                                                        

2. Concurs de gatit
Alegeti impreuna o reteta noua si desfasurati un concurs de gatit in bucatarie. Fiecare participant poate sa-si pregateasca propriul fel de mancare, iar apoi sa fie judecat de ceilalti pentru gust si prezentare. Acesta este un mod delicios de a va petrece timpul impreuna. Nu doar ca este o idee geniala de petrecerea timpului dar poate fi o modalitate pentru ca al tau copil sa-si dezvolte un nou hobby sau poate chiar o pasiune. 


                                                          

3. Maraton de filme
Selectati impreuna cateva filme sau seriale pe care doriti sa le vizionati si organizati un maraton de vizionare. Asigura-te ca aveti gustari si bauturi pregatite pentru a face experienta si mai placuta. Alege filme din categoria ''familiei'' sau poate chiar cele destinate copilasilor. Pentru o experienta de neuitat poti permite copilasului sa aleaga filmul pe care va dori sa-l vizioneze. Vizionare placuta!

                                                            

4. Reamenajarea camerei '' Micul designer''
Cine nu iubeste decorarea propriei camere? Cei mici cu siguranta adora aceste lucruri. Stabileste altaturi de el ce piese noi vei depozita, ce vei scoate din camera si care culori vor fi predominate de aceasta data. Copilasul tau va deveni micul designer si isi va crea perfect singur cadrul unde va petrece numeroase zile. Poti opta pentru tematica copilariei, cu supereroi, printese si animalute. Aventura sa inceapa!

                                                             

5. Karaoke
Organizeaza o sesiune de karaoke acasa. Alegeti cantece preferate si interpretati-le cu pasiune. Nu trebuie sa aveti o voce exceptionala, ci doar sa va distrati. Si cine stie, poate chiar veti descoperi noi talente? Sa dam startul piesei acum....

                                                                 

6. Concurs de puzzle-uri
Pregateste puzzle-uri si vedeti cine poate rezolva mai repede sau cine poate completa un puzzle mai complex. Este o modalitate excelenta de a va pune la incercare abilitatile de rezolvare a puzzle-urilor. Pe langa asta, rezolvarea puzzle-urilor poate duce la o dezvoltare cognitiva mai complexa a copiilor si a unor capacitati bine stabilite. 

                                                                  

7. Stafeta de activitati
Organizati o stafeta a activitatilor cu diferite sarcini amuzante, cum ar fi sa faceti curatenie in 5 minute, sa raspundeti la intrebari amuzante sau sa realizati sarcini creative. Puteti crea echipe si sa va intreceti in distractie. Puteti opta si pentru jocurile de role-play. Sunt iubite de cei mici pentru ca se pot transpune in viata unui adult.

                                                               

    Indiferent de preferintele voastre, sezonul rece poate fi o oportunitate minunata de a va bucura de timpul petrecut în casa. Aceste jocuri si activitati va vor ajuta sa evitati plictiseala si sa va creati amintiri de neuitat alaturi de cei dragi. Cand va veti mai regasi cu momentele de distractie alaturi de copilasul voastru? Este o ocazie unica de a petrece timp impreuna!
In timpul tau liber, te invitam sa descoperi noile noastre colectii de lucrusoare pentru copilasi.

Apasa aici :


                                                              

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!