Ce sa nu uiti de pe lista de cumparaturi pentru un bebelus de Craciun?

Ce sa nu uiti de pe lista de cumparaturi pentru un bebelus de Craciun?
      Felicitari pentru primul Craciun cu bebelusul! Este un moment minunat si special in viata. 
      Primul Craciun cu un bebelus este un eveniment special pentru orice familie. Este un prilej minunat sa creezi amintiri memorabile si sa incepi traditii noi.Poate fi momentul in care il prezinti pe micut familiei extinse sau prietenilor apropiati. Este un prilej minunat de a sarbatori momentele de liniste si bucurie, sa te opresti pentru un moment si sa te bucuri de acea perioada cu bebelusul tau, fara griji sau stres excesiv.
In perioada Craciunului marea majoritate a magazinelor sunt inchise...deci va trebui cu siguranta sa te aprovizionezi dinainte cu cateva lucruri necesare bebelusului pe cae nu le poti gasi atunci de urgenta. Dacate pregatesti de cumparaturi, atunci noi te ajutam cu o lista variata de lucurir pe care sa nu le uiti de pe aceasta.

Ia un loc si pregateste-te sa citesti....Stai aproape.

Lista pentru un bebelus de Craciun ar putea include:
1. Scutece si servetele umede- Cele mai uzate produse pentru bebelusi sunt inevitabil scutecele! Este important ca mereu sa ai in plus decat in minus pentru ca nu poti preconiza la fix cate vor fi folosite. Sunt doua produse am putea spune esentiale in ingrijirea bebelusilor. 

                                           


2. Jucarii senzoriale sau de stimulare- Daca planuiesti o masa in familie si vrei sa te relaxezi alaturi de cei dragi si totodata micutul tau sa aiba parte de stare de bine, nu uita de atractiile dedicate acestuia. De la jucarii si pana la elemente muzicale pentru a-i acapara atentia. 

                                         


3. Biberon si sterilizator- In caz de alaptezi sau nu, vei avea nevoie de un biberon in perioada sarbatorilor in caz de  planuiesti o iesire cu cei dragi. Copilasul va avea nevoie de hrana pe care o poti depozita in biberon. Suntem siguri ca nu-ti doresti sa faci drumuri dus intors pentru a-ti hrani corespunzator micutul.

                                        


4.Crema de scutec- Iritatiile apar cand te astepti mai putin. Sunt foarte neplacute si creaza stare de nervozitate copilasului in momentele cele mai dragi. Pielea trebuie ingrijitacorespunzator, astfel asigura-te ca pe lista de cadouri ai adaugat si o crema pentru aceste iritatii.

                                     


5. Monitor pentru bebelusi- Orele de somn pentru un bebelus sunt destul de frecvente si lungi, un monitor video te-ar ajuta s-i urmaresti fiecare miscare din alta incapere. Te vei putea relaxa si tu si totodata sa ai un control deplin asupra a ce sa intampla in camera unde bebelusul isi va petrece orele de somn.

                                  

6 Tratamente pentru colici: Cea mai frecventa durere cu care cei mici se confrunta este durerea provocata de colici. Plansetele sunt interminabile si chinul micutilor este greu de privit. Incearca sa-i acorzi din timp pentru a preveni aceste dureri. Urmeaa reteta medicului si protejeaza bebelusul de aceste dureri.

                                 



7. Paturica preferata- Exista multe lucruri fara de care bebelusii nu adorm.. Daca planuiesti sa mergi in vizita este important sa adaugi in rucsacel si paturica preferata a bebelusului pentru ca acesta sa se odihneasca corespunzator. Orice alt lucru de care copilasul este atasat va trebui sa le ai in permanenta langa tine daca decizi sa parasesti casa de sarbatori.

                     
 

      Lista poate continua, insa noi am ales cele mai esentiale produse de care micutul tau vva avea nevoie Craciunul acesta.
Primul este cel mai emotionant pentru ca nu stii ce lucruri te asteapta si ce surprize iti pregateste bebelusul. Vrei sa ai un craciun minunat alaturi de copilas si nu stii cum  sa implementezi atmosfera magica a sarbatorilor? Incepe cu:
Crearea de traditi noi- Poti incepe propriile traditii de Craciun in familie acum, cum ar fi pregatirea unor ornamente de Craciun personalizate sau citirea unei povesti de Craciun in fiecare seara.
Pregateste cadouri pentru toti: Cadouri: Chiar daca bebelusul este mic si nu intelege complet, este minunat sa oferiti cadouri si sa creati amintiri speciale. Acestea nu trebuie sa fie costisitoare, pot fi lucruri simple si simbolice. O pernuta personalizata ar fi tare cool pentru un bebelus, '' primul meu craciun'' poti personaliza si aceasta pernuta va pastra amintirea primului craciun.
Decoratiuni: Decorarea casei cu elemente specifice Craciunului poate aduce o atmosfera plina de bucurie si magie. Poti alege sa pui bebelusul in centrul decorului, creand fotografii speciale.
Fotografii si amintiri: Captureaza cat mai multe momente din aceasta sarbatoare, pentru a pastra amintiri vii si de neuitat pentru mai tarziu.

Dupa ce ai pregatit lista, ai cumparat cele necesare si ai adus acasa magia sarbatorilor asigura-te ca va bucurati impreuna de aceasta sarbatoare speciala si nu te stresezi prea mult. Fericirea si bucuria pe care le aduce un bebelus in timpul Craciunului sunt cele mai importante lucruri. 

Pregateste cadourile celor dragi si rasfoieste cufarul nostru plin de magie:


 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!