Lenjeria pentru gradinita - 5 aspecte pe care sa le iei in considerare cand o alegi

Lenjeria pentru gradinita - 5 aspecte pe care sa le iei in considerare cand o alegi

1. Tipul de tesatura aleasa
2. Cate piese trebuie sa aiba o lenjerie pentru gradinita?
3. Design-ul lenjeriei
4. Ce ai mai putea achizitiona pe langa un set de lenjerie? 
5. Cum spalam si uscam lenjeria pentru gradinita?


Lenjeria de pat este un element esential al unui dormitor. Insa, nu doar in dormitorul de acasa, mai cu seama chiar si la gradinita este important alegerea unei lenjerii. Exista cateva aspecte esentiale pe care va trebui sa le iei in considerare atunci cand te pregatesti sa achizitionezi lenjeria pentru patutul de la gradinita sau cresa.
Sunt importante aceste detalii?
Da, cu siguranta. Somnul copilasilor este o etapa importanta din zi, practic un copil neodihnit nu va mai fi activ suficient si nu se va mai dezvolta corespunzator. Daca poti ajuta copilasul sa doarma linistit, atunci este timpul sa intervii, oferindu-i confort si o lenjerie in care sa se simta confortabil si relaxat.
Te confrunti cu diferite nelamuriri in alegerea lenjeriei '''perfecte''? Stai aproape de noi, pentru ca iti vom oferi cateva mici secrete.

1. Tipul de tesatura aleasa
Pentru ca somnul sa fie confortabil, este nevoie si de o tesatura moale si delicata a lenjeriei. Pe piata textilelor, lenjeriile pentru patutul copiilor sunt realizate din diferite materiale precum: bumbac, microfibra, in sau alte tesaturi. La gradinita, copilasul are nevoie de o lenjerie confortabila, rezistenta in timp si totodata usor de spalat si calcat. Bumbacul se regasete in topul preferintelor cand vorbim de lenjerii. De ce? Este o tesatura cu multe proprietatii benefice pentru copii, de la capacitatea de a evita supraincalzirea pielii si pana la rezistenta de care da dovada dupa numeroase spalari. In catalogul nostru vei regasi seturi de lenjerii realizate din bumbac 100% , de o calitate excelenta, ce detine certificari pentru siguranta copiasilor. Rezistent si confortabil chiar si dupa numeroase spalari, bumbacul folosit se regaseste in culori si imprimeuri unice destinate patuturilor stivuibile de la gradinita sau cresa.
Ca sa te convingi, iata ce spune Andreea Calauz, o mamica din comunitatea noastra care de curand a cumparat pentru baietelul ei o lenjerie de 5 piese, model masinute. 

                                                          
2.Cate piese trebuie sa aiba o lenjerie pentru gradinita?
Componenta unui set de lenjerie destinat patuturilor de la gradinita trebuie sa asigure necesarul de care copilasul are nevoie. Seturile pot fi alcatuite din 3, 5 piese sau chiar mai multe. O recomandare utila ar fi ca tu draga mamica sa te orientezi pentru inceput asupra unui set de 5 piese. De ce? Un set de 5 piese ofera completarea perfecta a patutului, ulerior vei putea achizitiona seturi de 3 piese pentru a avea o rezerva in permanenta. 

Setul de 5 piese pe care il realizam in atelierele Paturica Fermecata este format din:
- husa de pilota 80x120 cm
- pilota 80x120 cm
- perna 40x28 cm
- husa de perna 40x28 cm
- cearsaf

Setul de 3 piese este compus din:
- husa de pilota 80x120 cm 
- husa perna 40x28 cm
- cearsaf 
Dimensiunile pe cae le vei regasi in magazinul nostru sunt standard, insa la cerere putem realiza setul si pe dimensiuni personalizate.
                      
3. Design-ul lenjeriei
  Cand vorbim de lenjerie pentru copilasi, ne imaginam culori si veselie, nu?
Asa ar trebui sa fie o lenjerie destinata patutului de la gradinita sau cresa, pentru ca prescolarul sa se simta confortabil si pe chipul acestuia sa predomine zambetul. Fie ele colorate sau in imprimeuri potrivite pentru copii, lenjeriile trebuie sa fie inspirate din copilarie, natura sau joaca. Un plus pe care il poti aduce somnului de la gradinita este alegerea unei lenjerii similare cu cea de acasa, copilul se va simti in mediul sau si ii va fi familiara lenjeria in care doarme si cu care este deja obisnuit. Patutul poate fi mai atragator si mai palcut pentru ora de somn. II poti permite prichindelului sa-si aleaga singur culoarea si sa fie responsabil in privinta gradinitei. Echipa noastra a pus pe primul loc dragostea pentru copilarie si tocmai de aceea am pregatit o gama extinsa de imprimeuri pentru prescolarul tau, de la masinute si pana la cele mai jucause balerine.
 Iata cateva imagini cu lenjerii deja pregatite de personalul din gradinite, asteptand micii curiosi.
                                                  


4. Ce ai mai putea achizitiona pe langa un set de lenjerie? 
In completarea setului mai poti adauga cateva produse individuale la fel de utile si practice pentru patulul de la gradinita sau cresa. Pentru inceput este bine sa verifici salteluta de la gradinita ( sa fie o varianta confortabila, potrivita pentru cei mici ca si densitate). Iar pentru a proteja salteaua, o protectie impermeabila care sa acopere patutul si care sa mentinta curata si uscata salteluta timp indelungat este o optiune ideala. Protectia impermeabila pe care noi am realizat-o este moale si delicata datorita stratului din bumbac frotirat  de la suprafata si protejeaza in proportie de 100% salteluta de orice lichid. Pe langa protectie, poti adauga pe lista si cateva cearsafuri de schimb, ca rezerva atunci cand se produc mici accidente sau pentru momentul in care ai uitat sa speli peste week end lenjeria. 
Pentru gradinite si crese noi am pregatit si o varietate de pernute de scaunel pe care copilasul sa se aseze si sa aiba cofort pe durata zilei. Pernutele de scaun pot fi folosite si pe post de saltea de podea atunci cand cei mici realizeaza impreuna cu doamna educatoare jocuri si activitati in grup. 
                                 


5. Cum spalam si uscam lenjeria pentru gradinita?
Alegere unui set de lenjerie pentru gradininita usor de intretinut este benefic si pentru tine cat si pentru personalul de la gradinita. In general lenjeriile din bumbac sunt usor de intretinut, spalarea si uscarea acestora este rapida, bumbacul isi pastreaza forma si culoarea chiar si dupa spalari repetate. Cu toate astea, inainte de a spala efectiv lenjerie este bine sa verifici instructiunile de spalare si uscare de pe eticheta doarece producatorul a lasat mentiuni despre acest proces i cele mai corecte recomandari de intretinere a produsului. Daca vei urma sfaturile,calitatea lenjeriei se va mentine pe durata indelungata si nu va fi nevoie sa achizitionezi in permanenta seturi de lenjerii. Seturile de lenjerie pe care noi le-am pregatit se spala la o temperatura de 40 grade Celsius, circa 800-1000 de rotatii pe minut, iar uscarea recomandam a fi facuta la aer. Husele de lenjerie pt fi calcate de asemenea la temperaturi potrivite bumbacului. 

                                                     



    Cele 5 aspecte sunt cele mai importante atunci cand vine vorba de alegerea unei lenjerii potrivite pentru prescolarul tau cat si pentru gradinita sau cresa. Nu ne dorim sa omitem nici detaliul marimilor, pentru o potrivire perfecta asigura-te ca te informezi cu privire la dimensiunile patutului. 
Copilasul trebuie sa se simta confortabil la gradinita ca si acasa, de aceea noi ne-am propus sa aducem confortul de acasa la gradinita prin colectia noastra.
Ti-am starnit curiozitatea? Atunci apasa click aici si vino in comunitatea noastra: 
https://bit.ly/3KmAK4J




 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!