Halloween Pro sau Contra?

Halloween Pro sau Contra?
Salutare dragi cititori....
Se apropie grabita sarbatoarea asteptata de copilasi si anume Halloween. Desi in vremurie de demult aceasta sarbatoare nu era tinuta de bunicii si parintii nostri, astazi este din ce in ce mai vehiculata printre copii, mai ales atunci cand vorbim de alegerea unei tinute infricosatoare, nu?
Dar..ce este Halloween-ul?
Halloween este o sarbatoare populara cu origini in cultura celtica, care a evoluat de-a lungul timpului intr-o sarbatoare a traditiilor, costumelor si a bucuriei de a sarbatori infricosatoarea si misterioasa lume a spiritelor. O sarbatoare care a evoluat intr-o traditie amuzanta si plina de culoare, in special pentru copiii din intreaga lume. Cu toate ca este asociata cu elemente ale culturii si istoriei, Halloween este, in primul rand, o sarbatoare a distractiei si a imaginatiei pentru cei mici.
In fiecare an, in seara de 31 octombrie, copiii se pregatesc pentru aceasta sarbatoare cu entuziasm si nerabdare. Ei asteapta cu sufletul la gura sa se transforme in spiridusi, monstri sau personaje din povesti. Aceasta sarbatoare aduce impreuna culturi si traditii diverse, deoarece copiii imprumuta elemente din toate colturile lumii pentru a crea costume de Halloween unice si captivante.
Distractia de Halloween incepe cu alegerea costumelor. Copiii pot sa se transforme in vrajitori, vrajitoare, scheleti, fantome sau chiar personaje celebre din filme sau carti. Fiecare costum are o poveste de spus si o personalitate pe care copiii o imbraca cu bucurie in aceasta noapte speciala. Aceasta parte a sarbatorii permite copiilor sa exploreze creativitatea si sa-si dezvolte imaginatia.
Prin ce traditii se remarca aceasta sarbaotare? Noi iti spunem acum:
1.Costume: Copilasii se costumeaza in personaje infricosatoare, eroi din filme sau orice altceva le trece prin cap. Costumele pot fi amuzante, infricosatoare sau creative.

                                                     

2.Decoratiuni: Casele sunt decorate cu dovleci sculptati, paianjeni, panze de paianjen, fantome si alte elemente tematice.


                                                     


3.Dovleci sculptati: Un obicei popular de Halloween este sa sculptezi dovleci, adaugand fete infricosatoare sau modele artistice pe acestea. Acesti dovleci sunt  luminati cu lumanari pentru a adauga un aspect supranatural.

                                                    


4.Trick-or-Treating: Copiii se imbraca in costume si merg din casa in casa cerand dulciuri prin fraza magica "Trick or treat!" (dulce sau bucluc!). Oamenii le ofera dulciuri pentru a evita eventualele "glume"  ale copiilor.


                                                  


5.Filme de groaza: O traditie moderna a Halloweenului este vizionarea filmelor de groaza sau a filmelor tematice de Halloween.
Pro sau contra? Tu ce parere ai? 
Halloween-ul desi o sarbatoare a distractiei pentru cei mici, in anumite momente poate deveni periculoasa daca accentul nu se pune pe amuzament ci pe ceea ce transmit personajele infricosatoare.
Halloween este adesea asociat cu imagini si simboluri infricosatoare, cum ar fi vrajitoarele, monstrii, sangele. Dar daca te concetrezi prin a scoate cea ce este bun de la aceasta sarbatoare si sa-i prezinti copilului valori potrivite, el va intelege ca Halloween-ul inseamna doar o zi in care se transpun in pielea anumitor personaje. Sa nu uitam ca Halloween-ul inseamna un consum excesiv de dulciuri...fii precaut cu gramajul pentru ca s-ar putea ca petrecerea sa nus e termine tocmai intr-o maniera vesela. Halloween are atat aspecte pozitive, cat si negative, iar opinia cu privire la aceasta sarbatoare poate varia in functie de valorile si preferintele individuale. Unii oameni se bucura de creativitatea si distractia asociate cu Halloween, in timp ce altii pot considera ca aceasta sarbatoare ar trebui privita cu rezerva din cauza elementelor infricosatoare. Suntem curiosi sa aflam de la tine, tu de ce parte a povesti esti?

Halloween este o sarbatoare care imbina cultura si distractia pentru copii intr-un mod unic. Copiii se bucura de posibilitatea de a se transforma in personaje fantastice, de a explora traditii si legende, si de a se distra in timp ce se pregatesc pentru aceasta sarbatoare amuzanta. Cu fiecare an care trece, Halloweenul continua sa aduca oamenii impreuna intr-o atmosfera de bucurie, creativitate si imaginatie. 
Noi primiv Halloween-ul drept o oportunitate de a mai petrece timp cu cei mici si de a ne amuza impreuna. Insa..o consideram si o ocazie perfecta pentru a pregati mici suprize pentru prichindei astfel ca in perioada urmatoare vei regasi o serie de reduceri la produsele tale preferate incepand cu aparatori,cuverturi, paturici de infasat, cearsafuri si pernute comode pentru un somn linistit. 
Aboneaza-te si fii la curent cu perioada exacta in care vom da START reducerilor. 

                                                 





 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!