10 produse esentiale pentru coltul de schimbat scutece

10 produse esentiale pentru coltul de schimbat scutece

In cursul primelor luni de viata ale bebelusului tau, pregateste-te  sa schimbi scutec dupa scutec, la propriu. ☺

Acest lucru inseamna ca vei  petrece destul de mult timp langa  o masuta de infasat si schimbat scutece.  Tot ce trebuie sa faci este sa te  asiguri ca masuta de schimbat scutecul bebelusului tau  este una  completa  si confortabila pentru amandoi.

Daca este primul tau bebe, atunci s-ar putea să fii uimita de cat de mult  timp ai nevoie pentru o singura schimbare de scutec. Sunt necesare produse esentiale pentru aceasta rutina, precum servetele umede, crema, pudra, scutece, hainute, etc.

Un lucru foarte important este sa nu lasi bebelusul niciodata singur pe masa de schimbat scutece. Momentul primei rostogoliri este unul dintre acele momente despre care nu stii niciodata cand vine, iar supravegherea permanenta a bebelusului este extrem de importanta. Deci, nu  risca ! Cel mai bine este sa pastrezi toate lucrusoarele esentiale la indemana, astfel niciodata nu va trebui sa te indepartezi de bebe.

Asadar, iata o lista cu cateva lucruri care te vor ajuta sa creezi un coltisor confortabil pentru schimbatul scutecelor celui mic.
 

  1. O masa robusta pentru schimbatul bebelusului

Punctul central  si cea mai importanta parte a masutei de schimbat scutecul este masa cu suportul propriu zis. Trebuie sa alegi  una stabila si solida, care sa fie la inaltimea corecta pentru a reduce tensiunea de pe spatele tau. Sunt disponibile mese reglabile ca si inaltime, cu sisteme mobile pentru a o misca in locul in care ai nevoie(la baie sau in dormitor spre exemplu) dar si cu sisteme de franare si fixare intr-un punct fix. De regula, masutele de schimbat sunt fie tip comoda, cu sertare in care poti depozita lucrusoarele de care ai nevoie, fie open space, cu rafturi pentru a-ti aseza cosulete in care ai depozitate produsele necesare.

  1. Scutece...multe scutece

Exista oare masute de schimbat fara o multiiiime de scutece? Eu cred ca nu! Este util sa ai intotdeauna scutecele la indemana, asa ca nu iti fie  frica sa le  depozitezi intr-un numar pe care inca din prima luna il poti estima. Daca alegi sa folosesti scutece textile, numarul acestora este de regula incomparabil mai mic cu cel al scutecelor de unica folosinta, asa ca pentru acestea este necesar un  loc mai mic, insa tot la indemana ta. 

Pe de alta parte, daca utilizezi  scutece de unica folosinta, scoate-le din ambalaj si pastreaza-le intr-un teanc ingrijit, astfel incat sa poti lua unul cu usurinta atunci cand schimbi copilasul.

  1. Un stoc de servetele umede 
Asteapta-te sa utilizezi o multime de servetele umede cand copilasul tau este mic! O idee buna este sa achizitionezi servetele umede in box pack - acele variante de 4 sau 6 pachete fiindca sunt mai economice ca pret luate in cantitate mai mare, astfel incat sa nu ramai  niciodata fara ele. O alternativa este  reprezentata de batistute umede din bumbac, lavabile si refolosibile. Si aici, totul tine de preferetintele tale, insa indiferent de varianta aleasa este bine sa le ai mereu la indemana.
 

     4.O husa pentru schimbat

Cumpara cel putin doua huse  impermeabile de schimb astfel incat sa ai intotdeauna una de rezerva. Pastreaza  husa la indememana ta in cazul in care cealalta se uda sau  se  murdareste.

  1. Un cos mic cu haine pentru bebelusi

Uneori, scutecele nu sunt singurele care au nevoie sa fie schimbate! In situatia micilor accidente ce cauzeaza murdarirea hainutelor este important ca intr-un cosulet sa pastrezi cateva body-uri si pantalonasi pentru cel mic.

  1. O jucarie din plus sau o zornaitoare

Adeseori, este de mare ajutor sa iti mentii  copilul distrat in timp ce il schimbi de scutec. Din nou, pentru a pastra toate elementele esentiale ale bebelusului la indemana ta  pastreaza si o jucarioara sau o zornaitoare  in  preajma mesei de schimbare a scutecului. Poti, de asemenea, sa ai suspendat  un accesoriu  musical tip carusel pentru bebelusi pentru a-ti  mentine copilasul ocupat.

  1. Un tub de crema  speciala pentru bebelusi 

Nu o sa ai  nevoie de crema de fiecare data, asa ca pastrarea unui singur tub ar trebui sa-si  faca treaba. Doar asigura-te ca ai unul la indemana in cazul in care copilul tau se confrunta  cu o eruptie cutanata.

  1. Un cos pentru aruncarea scutecelor

Un alt lucru pe care il poti  face este sa iti  pastrezi un cos pentru scutece chiar pe rafturile de schimbare a scutecului. In acest fel, poti indeparta imediat scutecul murdar al bebelusului tau  fara a fi necesar sa iti lasi  copilul singur. In acest moment, in mod foarte ingenious, sunt create cosuri speciale pentru scutece, ce contin pungi parfumate si un sistem de sigilare a fiecarui scutec, impiedicand astfel eliminarea mirosurilor neplacute.

  1. Un cos de rufe

Este important sa pastrezi  si un mini cos de rufe in apropiere pentru imbracamintea  murdara sau scutecele de panza murdare ale bebelusului.

    10. O sticla de dezinfectant pentru maini

In sfarsit, nu uita sa pastrezi in apropiere o sticla cu dezinfectant  de maini!  Este necesar sa iti speli mainile insa dezinfectantul  de maini este alegerea cea  mai practica si adeseori recomandata.

     Acestea sunt cateva dintre articolele esentiale pe care ar trebui ca fiecare mamica sa le aiba in coltisorul de schimbat scutece. Bineinteles, lista poate fi modificata si adaptata dupa preferinte.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!