3 cadouri utile pe care mamicile isi doresc sa le primeasca

3 cadouri utile pe care mamicile isi doresc sa le primeasca

     Sa alegi un cadou pentru un bebelus poate fi o adevarata provocare, in special daca vorbim despre un eveniment precum botezul sau taierea motului la 1 an. Stim cat de dificil este sa gasesti un cadou original dar si practic si frumos in acelasi timp. Totodata, trebuie sa tinem cont si de faptul ca la astfel de evenimente si nu numai, cel mai probabil,  vor fi o multitudine de alte cadouri si ar fi de preferat sa nu fie mai multe identice.  

Aici, la Paturica Fermecata, primim adeseori intrebarea: „Ce imi recomandati pentru un cadou deosebit?”. Raspundem astazi la intrebare, bazandu-ne nu doar pe experienta noastra ci si pe feedback-ul primit de la mamicile care au primit produsele realizate in atelierele noastre,.

Pentru ca fiecare cadou trebuie sa fie special si in acelasi timp si practic, ne indreptam atentia pentru inceput spre camera bebelusului. Chiar daca de cele mai multe ori, proaspetii parinti se ocupa de achizitia a tot ce au nevoie in camera copilului, sunt si obiecte pe care le poti face cadou fara sa dai gres. 

  O lenjerie completa personalizata pentru patutul bebelusului va fi intotdeauna apreciata. Fiind produsul cu care bebele intra in contact cel mai mult in special in primul an de viata, mamica se va bucura sa primeasca o lenjerie de calitate pe care sa o poate utiliza pentru mult timp alaturi de cele pe care le-a achizitionat pentru inceput.  

In functie de cate informatii ai cu privire la tipul de patut pentru care au optat parintii, potii alege intre o lenjerie simpla de 3 piese , o lenjerie de 5 piese sau un set patut co-sleeping si landou. Te asiguram ca pentru toate produsele am folosit bumbac si plus minky certificat oeko tex si ” safe for children” si indiferent ce varianta alegi, vei oferi un cadou de calitate ce va fi apreciat. Iti suntem alaturi cu modele potrivite, dimensiuni ce pot fi perfect adaptate patutului bebelusului, iar prin optiunea de personalizare a produselor cu numele bebelusului asiguram unicitatea cadoului tau.



 

  Daca totusi nu ai atat de multe detalii cu privire la patutul bebelusului, poti opta pentru o paturica fermecata. 🙂 Delicata, realizata din tesaturi de calitate inalta, aceasta paturica va deveni cu siguranta favorita bebelusului. Paturicile noastre sunt sigure si pentru cea mai sensibila piele a bebelusilor fiind realizata din bumbac 100% imprimat cu diverse modele si plus minky moale, dens si foarte placut la atingere, ambele materiale fiind certificate OEKO TEX si „safe for children”.

Poti alege astfel ca paturica sa fie intr-una din urmatoarele variante: 
–  o paturica model clasic, cu o parte bumbac si o parte plusata, medie spre subtire, ideala in interior si exterior in sezonul cald spre rece( grosimea acesteia este de 0.5 cm).
– o paturica groasa nedetasabila, cu o parte bumbac si o parte plusata, la care am adaugat un strat termic in interior, grozava pentru sezonul rece ( grosimea acesteia este de  1.5- 2 cm).
– o paturica groasa detasabila – este paturica model clasic, cu fermoar in partea de jos si pilota detasabila in interior- te poti bucura astfel de un produs all season. 🙂 


Saculetii de dormit si de plimbare intra si ei in categoria cadourilor recomandate de noi. Pentru un somn linistit al bebelusului In functie de preferinte, poti alege intre un saculet de dormit bebe pentru anotimpul cald (fiind realizat doar din bumbac) sau saculet bebelusi pentru anotimpul rece (realizat din material mai plusat, mai gros).Indiferent ce tip de paturica – saculet vei alege, te asiguram ca va fi un cadou apreciat de catre proaspata mamica si bebelusul ei. Si acest cadou, poate fi personalizat cu numele bebelusului si este disponibil intr-o gama variata de imprimeuri si culori. 


Daca iti doresti sa oferi un cadou deosebit unui bebelus, te asteptam cu drag. Suntem siguri ca vom gasi ceva pe placul tau si care, totodata, sa fie apreciat de proaspata mamici si puiul ei. 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!