5 produse indispensabile bebelusilor inca de la nastere

5 produse indispensabile bebelusilor inca de la nastere
    Perioada de dupa nastere este una destul de haotica, daca putem sa o numim asa, atat pentru tine, ca mama, cat si pentru nou-nascut. Noul mediu, atmosfera, miile de intrebari cu : ''acum oare ce ar trebui sa fac'', '' respira cand doarme?'', ''oare a mancat suficient?'', pot aduce tensiune si ingrijorare peste limita.
Pentru tine, ca mamica, este necesar sa stii de ce produse o sa aiba nevoie copilasulul tau pentru starea sa de bine si pentru a usura aceasta trecere spre o adaptarea cat mai usoara la mediul incojurator. Pentru ca perioada de dupa nastere poate fi destul de tensionata si plina de emotii, lista necesitatilor pentru bebelus trebuie pregatita cu ceva timp inainte.
Probabil ai auzit la mamici de produse precum: babynest, sterilizator si te-ai gandit daca acestea se afla pe lista ta de cumparaturi sau daca vei avea cu adevarat devoie de ele.
Ei bine, astazi iti vom prezenta cateva produse care de-a lungul timpului au trecut de la categoria de moft, la cea a necesitatilor datorita numeroaselor beneficii pe care le-au avut asupra copiilor si de care mamicile au fost extrem de multumite.
Daca esti viitoare mamica atunci stai aproape, pentru ca acest articol este pentru tine.

1. Babynest.
Probabil ai auzit sau ai citit despre acest produs destinat bebelusilor. Daca unele mamici l-au numit un moft pentru inceput, ulterior s-au convins ca acest produs chiar este util pentru prima parte din viata bebelusilor. In diferite forme si modele, babynest-ul este un mic culcus in care bebelusul tau isi va putea petrece orele de somn in intimitate, intr-un spatiu special creat pentru el. Fiind realizat cu o salteluta si doi pereti de duritate ferma si o inaltime adecvata, babaynest-ul iti permite sa ai o vedere ideala asupra copilului chiar si de la distanta si iti poate veni in ajutor in procesul de alaptare. Spatiul calduros pe care acest accesoriu il ofera, va face ca al tau bebelus sa se simta confortabil, ca fel ca in mediul din burtica ta. Cu alte cuvinte, babynestul este un produs de care cel mic nu se va dezlipi. Daca iti faci griji despre cum o sa fie cand o sa trebuiasca sa mergi in vizita la rude, apropiati, prieteni, stai fara grija, babynestul este un accesoriu care se transporta facil si ii permite copilului sa se simta in largul lui chiar si in vizita sau vacanta.
                                


2. Perna de sarcina/alaptare.
Cu siguranta mamicile de odinioara nu au avut asa ceva si daca o sa-i povestesti bunicii de perna destinata gravidutelor, cu siguranta nu va intelege. Ei bine, poate nici noi nu am inteles la inceput, asta pana am testat acest moft si am ajuns la concluzia ca fara ea nu se poate. Perna destinata gravidelor, ofera confort in timpul sarcinii inca din primele luni, cand modificarile hormonale si cele fizice acapareaza corpul si durerile se instaleaza treptat. Vei avea nevoie cu siguranta de un sprijin si de confort in timpul orelor de odhina pentru ca da, somnul este esential in perioada sarcinii. Presiunea care se pune pe anumite zone ale corpului odata cu avansarea sarcinii poate fi destul de dificil de gestionat, orele de somn pot fi perturbate si totodata si buna dispozitie. Perna destinata sarcinii ofera sprijinul necesar si o pozitie confortabila pentru tine, in orice moment al zilei, reducand presiunea de pe anumite zone. Ea poate fi folosita si ulterior in marea majoritatea a cazurilor, in timpul alaptarii, pentru a-i oferi copilului o pozitie confortabila in timpul hranirii si totodata tie sprijin, pentru ca vei avea nevoie in prima parte de refacere.
                               



3. Sistemul de infasat. Daca la perna de sarcina, bunicile nu vor sti ce sa raspunda, cu siguranta despre infasat vor avea multe de adaugat. Sistemul de infasat a fost creat special pentru mamici, pentru tine, ca infasatul sa fie acum mai usor de realizat si fara a supune copilul unor lungi procese neplacute. Este o necesitate chiar din primele zile pentru nou-nascut, daca iti doresti ca cel mic sa aiba parte de un somn optim si neintrerupt. Infasatul are numeroase beneficii pentru copilasi precum:
- asigura un somn calitativ deoarece ofera un mediu calduros si o mangaiere calda asupra corpului
- reduce efectele reflexului Moro,care desi este normal, de cele mai multe ori perturba somnul copilasilor prin sperieturi repetate.
- ofera protectie asupra manutelor si astfel copilul nu se va speria de miscari necontrolate, iar somnul nu va fi intrerupt.
- te asigura pe tine, ca mamica, ca cel mic va fi invelit pe toata durata odihnei si pericolele vor fi evitate astfel.

                           

4. Aparatorile pentru patut.
De preferat este ca bebe sa doarma in patut pentru a crea rutina unui somn in spatiul propriu, fie ca patutul este la voi in camera sau intr-o camera separata. De cele mai multe ori, patuturile sunt prevazute cu bare rigide care iti permit sa ai o vedere potrivita asupra copilasului. Aparatorile au fost create special pentru a preveni posibilele accidente, pe care bebelusii le pot intampina. Introducerea picioruselor printre barele rigide, accidentarea capusorului de bare si multe altele pot provoca neplaceri majore bebelusilor. Aparatorile de patut au rolul sa il protejeze si iti ofera si tie vizibilitate in patut. Ele pot fi de mai multe feluri, de la clasice si pana la cele impletite. 
         

5. Sterilizator.
Un produs benefic pentru sanatatea celor mici, de care tu viitoare mamica, vei avea nevoie pentru lucrurile bebelusului precum: biberoane, lingurite, suzete etc. Exista numerosi germeni care se pot aseza pe lucrurile ce intra in contact cu bebelusul de aceea este bine ca in preajma lui sa fie un mediu cat mai steril pentru a-l proteja. Sterilizatorul utilizeaza abur natural si elimina cu precizie fiecare bacterie. In trecut, bunicile tale  foloseau metoda fierberii in apa calda a biberoanelor spre exemplu, pentru a elimina orice urma de bacterie. Lumea a evoluat si astazi produsele au fost concepute special pentru a-ti veni in ajutor si a-ti usura munca, totodata asigurand o stare de bine copilasilor.
6. Sistem de supraveghere audio-video.
Din cele auzite si din experienta adunata, acest accesoriu este o investitie de succes. Vei putea sa ai control asupra bebelusului, cand doarme, de la distanta, sistemul iti va permite sa auzi plansetele in orice incapere ar fi. Totodata il vei putea supravegeha video si in acelasi timp vei putea sa-ti finalizezi din treburile casnice sau din alte activitati. Bebelusul va fi in siguranta si tu vei auzi si vedea orice gest sau tresarire. O poti lua cu tine chiar si in vacanta sau la apropiati in timpul orelor de odihna, vei putea petrece timp cu cei dragi si totodata sa ai o vizualizare detaliata a bebelusului.


 Am sintetizat in lista noastra produse indispensabile pentru primul copilas, spunem primul pentru ca toate cele enumerate pot fi pastrate si refolosite si pentru cel de-al doilea membru al familiei. Daca pana acum le-ai considerat un moft, cu siguranta dupa cele aflate iti vei schimba opinia. Sanatatea, confortul si starea de bine a copilasilor este printre primele motive pe care tu ca parinte le propui spre a fi duse la indeplinire.
Cei mici, in special in primele zile din viata au nevoie de o atentie deosebita pentru ca noul mediu este cu siguranta diferit de burtica mamei, acomodarea poate fi dificila si cu siguranta procesul il vei resimti si tu.


    Te invitam sa te abonezi la newsletter ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile, ofertele si articolele de mare interes pentru tine ca parinte! 

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!