5 sfaturi practice pentru viitori tatici

5 sfaturi practice pentru viitori tatici
 
      Rolul taticilor este foarte important, atat inainte de nasterea bebelusilor cat mai ales dupa.
Ba chiar, un studiu al cercetatorilor de la University of South Florida releva faptul ca acei tatici care sunt implicati activ in timpul sarcinii, raman la fel de atenti si implicati si dupa ce bebelusul se naste. 
De acesta data dragi viitori tatici, am pregatit pentru voi 5 sfaturi utile si practice pentru ca rolul de tatic sa fie o provocare interesanta si foarte bebefica atat pentru bebelus cat si pentru mamica. 

1. Vorbeste, citeste si canta-i bebelusului - inca din al doilea trimestru de sarcina, bebelusii aud si recunosc vocile exterioare, in afara de cea a mamei, pe care o detecteaza prima data. Astfel, este un prilej bun pentru bebe sa auda vocea ta inca de cand este in burtica. Vocea ta ii va fi la fel de familiara, datatoare de liniste si calm si dupa ce se naste. 

2. Fii prezent la cat mai multe consulturi medicale pentru monitorizarea evolutiei sarcinii. Legatura dintre mama si tata se dezvolta si devine puternica in aceasta perioada, iar bebelusul este cel care beneficiaza din plin de legatura dintre cei doi. Armonia si dragostea sunt ceea ce bebelusul primeste de la ambii parinti. 

3. Ofera-i sustinere pe toata perioada sarcinii. Fii prezent si atunci cand partenera ta nu este in cea mai buna stare, cand este vulnerabila si foarte sensibila. Toate aceste transformari prin care ea trece au nevoie de sprijin din partea ta. 

4. Comunicati si gestionati impreuna emotiile si temerile. Vorbiti deschis si sincer despre schimbarile care vor aparea in vietile voastre odata cu nasterea bebelusului si planificati impreuna. Ajuta sa discutati despre impartirea sarcinilor referitoare la treburile casnice, cumparaturi si orice credeti ca va este de ajutor pentru a face tranzitia la noua viata in 3 usoara si cat mai armonioasa. Venirea pe lune a unui bebelus aduce multe schimbari si realmente nu poti intui totul dinainte sa se intample. Astfel ca un mini plan de actiune este mai mult decat binevenit. 

5. Fii rabdator si intelegator. Poate ai auzit in cercul tau de prieteni de diverse provocari, cum ar fi aprovizionarea cu pepene rosu la 12 noaptea, ori alte cerinte pe care in mod normal nu le-ai fi auzit. Partenera ta tranverseaza schimbarea de care uneori este si ea surprinsa, de aceea intelegerea ta este super importanta. 

    Sarcina si nasterea unui bebelus aduce cu sine o serie intraeaga de schimbari si provocari, insa impreuna sunt cele mai mari sanse sa le depasiti cu brio. Nu uita ca tu esti cel care ii poate oferi viitoarei mamici siguranta si certitudinea ca se  poate baza neconditionat pe sprijinul tau. 
Noi nu putem decat sa va dorim sa va bucurati impreuna de aceste momente unice! 



 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!