Perna de sarcina : beneficii si super avantajele folosirii acesteia

Perna de sarcina : beneficii si super avantajele folosirii acesteia
   Sarcina este o perioada foarte frumoasa din viata oricarei femei. Daca esti insarcinata sau proaspata mamica, atunci am credinta ca zambesti, stiind exact despre ce vorbesc. 
Sunt 9 luni de grija, ingrijire atenta si multa vigilenta, asa incat puiutul din burtica sa creasca in armonie si sanatos.
 Insa cele 9 luni sunt si despre ingrijirea ta personala, iar schimbarile corpului necesita atentie in special pentru perioada de odihna, atunci cand corpul unei gravide se regenereaza, capata putere, energie si forta. 
 Astazi vorbim despre un produs pe care il consider super eficient, ce contribuie semnificativ la un somn de calitate si o postura a corpului adecvata odihnei. 
 Am strans atat din experienta personala, cat si a mamicilor din jurul meu,  5 cele mai importante beneficii ale folositii unei perne de sarcina
 Iata clasamentul avantajelor selectate de noi : 

1. Ofera sprijin pentru intreg corpul. La inceput ai putea crede ca nu iti este necesara, si ca o perna asezata intre genunchi, plus una la spate sau in brate vor rezolva problema unei posturi odiihnitoare. Insa forma pernei de sarcina este una speciala tocmai pentru ca iti ofera sustinere incepand de la cap, continuand cu burtica si terminand cu zona genunchilor. E o linie continua care relaxeaza corpul si te fereste de grija ca ai putea sa te lasi cu toata greutatea pe burtica.

2. Atenueaza durerile de spate. Spatele are mult de suferit in perioada sarcinii datorita greutatii burticii, asa ca este cu atat mai important sa te orientezi spre o perna de sarcina.  Un somn bun este esential inclusiv pentru starea ta emotionala, iar durerile de spate pot duce la treziri frecvente nocturne. 

3. Imbunatateste circulatia sangelui. Unul din sfaturile primite de la medicul care a supravegheat sarcinile mele, a fost acela de a dormi pe o parte, cu precadere pe partea stanga. Asta o data pentru a avea rinichii eliberati si a doua pentru a avea o circulatie a sangelui cat mai buna. Perna de sarcina ofera, asa cum mentionam mai sus, un suport bun al burticii, asa incat sa nu simti ca "te lasi" pe aceasta. 

4. Contribuie la un somn neintrerupt, relaxant si odihnitor. Este evident ca un somn mentinut neintrerupt pe toata durata noptii iti va oferi energia si forta de care ai atat de multa nevoie in special incepand cu trimestrul 3 de sarcina. 

5. Utila si dupa nastere. Perna de sarcina este la fel de utila si dupa ce bebelusul se naste. Iti va fi de folos cand il laptezi pe bebe, putand fi utilizata atat pe brate  cat si atunci cand te afli in pozitie orizontala. Variantele care au prindere cu siret iti permit sa transformi perna intr-un mic cosulet in care bebe sa stea confortabil in timp ce doarme. 

 Iata ca am parcurs impreuna lista a 5 avantaje prin care te incurajam sa folosesti perna de sarcina. Din experienta proprie, iti marturisesc ca a fost bunul cel mai de pret, unul din produsele folosite zilnic pentru ultimele 5 luni de sarcina si multe luni dupa aceea. 
La Paturica Fermecata am dezvoltat doua tipuri de perne de sarcina, plus o varianta realziata in colaborare cu unul din furnizorii nostri. Te invit sa vezi fiecare caracteristica a pernelor de sarcina si sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. 
Te asiguram ca materialele folosite sunt perfect sigure atat pentru tine cat si pentru bebe, fiind certificate Oeko Tex ( bumbacul si umplutura, care este hipoalergenica). Avantajul pernelor de sarcina realizate de catre noi este acela ca au husa detasabila, asa incat sa poata fi spalata si uscata cu usurinta. 


 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!