5 Super Activitati pentru 1 Iunie

5 Super Activitati pentru  1 Iunie
    1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului, este o sarbatoare pentru copii si o ocazie inedita pentru parinti de petrece timp cu acestia, de a crea o zi de neuitat.
Sarbatoarea copiilor si totodata a copilariei se apropie, te-ai gandit cum o sa celebrezi aceasta zi minunata alaturi de copil? Daca inca nu ai un plan, nu intra in panica. Noi suntem aici sa-ti oferim suport si sa iti prezentam cateva activitati pe care tu le poti realiza, care o sa trezeasca la viata copilul din tine si totodata sa aduca zambetul pe buze copilasilor.
Copii merita o atentie deosebita pentru a sti ca aceasta zi este dedicata lor si ca fost special creata in acest scop. Daca tot este prima zi de vara, cu siguranta cea mai buna metoda de a celebra este in aer liber. 
Ne punem mintea la contributie, lasam copilul din noi sa iasa la suprafata si optam pentru cele mai interesante activitati de realizat cu ocazia zilei de 1 Iunie.
Sa incepem!
1. Evenimente dedicate copiilor. 
In fiecare an cu ocazia zilei de 1 iunie, in diferite orase se organizeaza evenimente speciale destinate copiilor. Poti verifica daca in oasul tau, in parc de regula, sunt activitati destinate copiilor. In cadrul acestor evenimente de cele mai multe ori se realizeaza activitati dedicate copiilor precum: animatie, jocuri de rol, desenatul pe asfalt si nu in ultimul rand jocuri de echipa. Este o ocazie minunata de a petrece timpul si de a celebra frumos ziua dedicata lor. Compania altor copii, diferitele activitati, pot aduce zambetul copiilor si poate fi o optiune pentru a-i demonstra ca esti implicat in copilaria sa.

                                                 

2. Picnic in familie. O idee minunata pentru activitati in aer liber. Undeva in natura, pe o paturica moale, cateva gustari si poate cateva jocuri, atentia voastra ca parinti, poate crea o zi perfecta pentru cei mici. In fond, copii de cele mai multe ori isi doresc atentie, implicare si cat mai multe momente petrecute cu familia intregita. Este ocazia perfecta sa mancati impreuna, sa povestiti ganduri, vise, aspiratii si poate sa va cunoasteti mult mai bine. Permite-i copilului sa fie astazi in prim plan si transpune-te in mintea lui astazi, gandeste si actioneaza ca el. Nimic nu-i va face mai fericiti decat mami si tati- noii parteneri de joaca.

                                                    

3. Vizite la muzeu, gradina zoologica. Ziua copilului poate fi o zi dedicata distractiei si totodata o modalitate educativa de a celebra. Organizeaza o excursie la un muzeu sau poate la gradina zoologica. Permite-i copilului sa exploreze, cunoasterea este un lucru benefic si ii va extinde orizontul. In drum spre locurile de vizitat, reaminteste-i ca aceasta zi este dedicata lui, poti achizitiona chiar si cateva baloane special pentru a marca frumos aceasta zi. Lasa-ti copilul sa fie ghid pentru voi in aceasta aventura.

                                                      

4. Teatru sau film. De cand nu ai vizionat o piesa de teatru sau un film pentru copii? Acum este ocazia perfecta, dragi parinti. 1 IUNIE este despre copilasul tau si despre ce il face fericit pe el. Permite-i copilului sa aleaga piesa de teatru care este potrivita si pe placul sau si daca nu puteti ajunge la cinema, pregatiti unul acasa. Popcorn, o canapea moale si un ecran numai bun de vizionat filme in maraton. Important nu este locul unde vei merge ci compania ta, faptul ca el isi va aminti ca aceasta zi a fost una de familie, in care opiniile si activitatile destinate copiilor au fost pe primul loc.

                                                       


5. O petrecere destinta copiilor. O petrecere in aer liber sau o seara in pijamale, cu siguranta va fi pe placul copilasilor. Ia legatura cu mamicile din grupul vostru si puneti ideile impreuna, realizati o petrecere cu tematica 1 iunie plina de activitati si jocuri. Cateva gustari, o locatie potrivita si totul va fi nemaipomenit. Puteti opta si pentru o tematica printese, roboti, masini , supereroi, pentru a face petrecerea mult mai interesanta. Nu uitati sa fotografiati aceste momente, vor fi cu siguranta amintiri de neuitat.

                                                           


In concluzie, nu conteaza neaparat unde vei sarbatori, in esenta conteaza modul in care transmiti copilului ca aceasta zi este speciala. Ba mai mult, felul in care el va percepe implicarea ta si faptul ca in aceasta zi speciala ti-ai dedicat din timpul tau lui. Din experienta, consideram ca aceste momente petrecute impruna sunt de fapt cele mai speciale, in care conexiunea parinte-copil este puternica, stransa si speciala. Arata-i cat de importanta este aceasta zi pentru tine si cat de mult pretuiesti timpul petrecut cu el.

Daca iti doresti sa daruiesti un cadou copilasului cu ocazia zilei de 1 IUNIE, in magazinul nostru sarbatorim ziua copilului cu reduceri grozave la o multine de produse. 
Jucarii cu 50% reducere si multe paturici, lenjerii si perne decorative pe care le poti achizitiona cu 20% reducere. 
Hai la noi in magazin si descopera super ofertele! 




 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!