Super Idei de Cadouri pentru Babyshower

Super Idei de Cadouri pentru Babyshower
  Inainte de venirea pe lume a bebelusului, pentru a celebra mamicile si totodata pentru a afla daca copilasul este baietel sau fetita, generatia noastra a lansat un nou trend in materie de petreceri : petrecerea de babyshower. Un moment de bucurie alaturi de familie, prieteni, fie organizat sub forma de surpriza sau pur si simplu de catre viitori parinti. Insa de cele mai multe ori, viitoarea mamica este cea care primeste o petrecere surpriza.
Este cu siguranta un eveniment unic care va ramane in amintirea viitorilor parinti, emotiile date de aflarea sexului bebelusului vor fi cu siguranta extrem de frumose.
Ai primit o invitatie la o astfel de petrecere si inca nu te-ai hotarat asupra cadoului? Iti doresti sa daruiesti ceva placut dar totodata util viitoarei mamici si nou-nascutului?
Noi am pregatit o lista cu cateva cadouri, pe care daca le vei darui cu siguranta nu vei da gres.
Iata ce idei ti-am pregatit!


1. Paturici pentru bebelusi
 Pentru inceput, iti sugeram sa alegi culori neutre, care sa nu duca cu gandul la sexul bebelusului. Daca vei alege nuante si imprimeuri potrivite atat pentru baietel cat si pentru fetita, cu siguranta nu vei da gres. Alege o paturica din materiale de foarte buna calitate, care sa ofere confort copilului si care sa fie utila mamicii indiferent de locul in care cel mic va dormi. In functie de sezonul in bebe va veni pe lume, poti opta pentru paturici mai subtiri, muselina, sau paturici mai groase. Un cadou cu siguranta moale si pufos.

     

2. Un album pentru fotografii
 Cu siguranta la aceasta petrecere, pozele vor fi nelimitate. Un album pentru fotografii este o varianta minunata de a pastra amintirea acestei zile in care parintii vor afla genul bebelusului si se vor bucura enorm de mica petrecere alaturi de prieteni si familie. Un album cu titlul babyshower cu siguranta ii va incanta pe parinti.
                                          


3. Scutece 
 Utile, cu adevarat. Putem spune ca acest cadou este util parintilor, inca de la nastere. Aici avem 2 sugestii pentru tine. Poi realiza un "tort" din scutece, super dragut, in care sa inserezi si un dulce sau achiar hainute, minunat accesorizate cu funde elegante si mesaje dragute. O a doua varianta poate fi intocmirea unui "kit de testare" in care sa adaugi cateva scutece de la mai multe branduri, combinatu cu scutece bio, refolosibile, variante inovative, in asa fel incat mamica sa aiba ocazia sa testeze mai multe variante si din care sa o aleaga pe cea care se potriveste cel mai bine puiului ei. 

4. Baby nest
 Noi mamicile din echipa Paturica Fermecata il numim culcusul ideal, pentru ca ofera copilasilor intimitate si un loc sigur in care sa-si petreaca orele de somn si relaxare. Viitorii parinti vor avea nevoie cu siguranta de un baby nest pentru al lor copil, deci cadoul tau va fi util si cu siguranta bifat pe lista de cumparaturi. Bebelusul se va bucura de momente unice.

5. Cosulet cu haine
Hainele sunt produse indispensabile de care nou-nascutii au nevoie, inca de la nastere. Alege hainute utile, in culori calde, pe care mamica sa le foloseasca cu drag.  Adauga in cosulet, body-uri, pijamale, sosetele, caciulite si cel mai important bavete antiregurgitare. Cu ajutorul acestora mamica va reusi sa pastreze hainutele curate mai mult timp.


6. Perna de sarcina
 Cadoul va fi foarte util pentru mama, pentru ca perioada ce va urma va fi destul de epuizanta pentru aceasta ca urmare a schimbarilor pe care le traverseaza,atat fizice cat si emotionale. Somnul este destul de important in aceasta perioada pentru mamici, tocmai de aceea perna de sarcina ii va asigura odihna eficienta si o pozitie corecta a corpului, reducand presiunea pusa pe burtica. 
         
7. Paturica aniversara 
Noi am conceput cu drag o paturica care sa marcheze fiecare moment unic alaturi de bebelus. Cu ajutorul acesteia, viitorii parinti pot surprinde intr-o poza micile gesturi, primele rostogoliri, poate primul zambet. Totodata, paturica aniversara surprinde si bifeaza schimbarile prin care trece copilasul pe masura ce trec lunile primului an. Va fi un cadou si totodata o amintire draga atat pentru copil cat si pentru parinti.
     
8. Jucarii
 
Poti opta si pentru jucarii, insa alege din categoria celor speciale pentru nou-nascuti pentru ca sunt mai sigure si nu vor crea accidente neplacute pentru cei mici. Un carusel cu muzica linistitoare, poate un plus sigur si certificat a fi folosit de catre cei mici sunt suficiente pentru un nou-nascut. 

                                                

9. Sterilizator
 In prima etapa alaturi de bebelus, parintii vor avea nevoie de sterilizator. Fie un biberon, o suzeta, un pieptan sau orice alt accesoriu, poate fi adaugat in sterilizator si igienizat corespunzator inainte de a fi folosit de catre cei mici. Siguranta impotriva bacteriilor este un lucru la care fiecare parinte acorda o atentie sporita. Cadoul va fi unul folositor pentru parinti si sigur pentru cel mic


Noi am ales astazi doar 9 idei de cadou, pentru ca ne dorim ca urmatorul cadou, cel cu numarul 10 sa fie cel ales de tine. Suntem curiosi sa aflam tu la ce cadou te-ai gandit sau daca ai avut parte de un babyshower, care a fost cadoul cel mai util, sau pe care l-ai folosit cel mai mult. 
Indiferent de felul acestuia, cadoul in esenta este un gest de dragoste fata de apropiati. 
Acum... Fetita sau baietel?

Te asteptam sa ne pasesti pragul si sa descoperi numeroase posibile cadouri pentru bebelusi create cu drag de Echipa Paturica Fermecata
Noi revenim curand..

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!