5 Surprize pe care le poti face femeii speciale din viata ta de 8 Martie

5 Surprize pe care le poti face femeii speciale din viata ta de 8 Martie

Ne apropiem cu pasi marunti de Martie, luna dedicata primaverii.

Este luna special dedicata femeilor din intreaga lume, si in mod special a mamelor de pretutindeni!
 O zi speciala, 8 Martie - Ziua Internationala a Femeii.
Mama este, de departe, un fior.
O caldura unica.
O emotie in sine.

Aceasta luna este dedicata lor, femeilor din viata noastra si a recunostintei pe care le-o aducem pentru toate lucrurile pe care cu maestrie reusesc sa le indeplineasca, indiferent de circumstante, griji si piedici. Femeile si deopotriva mamele sunt pilonul unei familii, martisoarele primaverii ce cresc viata inauntrul lor si dau aripi copiilor catre cunoastere.
Datorita importantei lor in viata noastra, deseori intampinam dificultati in alegerea cadoului potrivit. Avem tendinta de a cumpara cadouri fara personalitate si lipsite de trairi. Pentru ca mama merita zilnic cate ceva: O imbratisare, o floare, un sarut pe fruntea-i strabatuta de greutati. Dar in unele zile…credem ca merita ceva mai mult .
Noi iti venim in ajutor ca de fiecare data si iti sugeram o lista de 5 surprize pentru femeia speciala din viata ta, fie ca este mama ,bunica, sora etc. Foloseste aceasta ocazie, pentru un cadou care sa exprime respectul si iubirea ta fata de aproape.

1. O cina speciala pregatita de tine. Un cadou nepretuit pentru femeile din viata noastra este sa petreaca timpul cu cei dragi. Organizeaza personal o cina, in care sa-i pregatesti preparatele si desertul preferat. Este un gest care arata recunostinta si multumire pentru fiecare clipa petrecuta de mame in bucatarie.Faptul ca este realizata personal de tine, va da o nota de atentie surprizei tale dar totodata si de implicare. Calitatea de ''invitat de onoare'' o va emotiona.

                                          

2.O experienศ›ฤƒ binemeritatฤƒ de relaxare ศ™i îngrijire. Stim cat de ocupate pot fi femeile din viata noastra. Din dorinta de a ne pune pe primul loc si de a ne oferi tot ce este nevoie, amana momentele lor de ingrijire si rasfat. Poti sa-i reamintesti cat de mult iti doresti ca ea sa fie fericita si plina de viata, oferindu-i o programare la spa, la coafor sau cosmetica. O idee de cadou comuna, dar de impact asupra mamicilor. Va aduce un plus de energie si un zambet pe chipul lor firav.

                                          


3.Un martisor alaturi de o felicitare. Sa nu uitam si de traditie. Martisorul este insotit de gingasie, vestitor al primaverii si poate da o nota senina cadoului. Pentru o nota mai personala si de efect alege o brosa pe care femeia din viata ta sa o poarte alaturi de ea in fiecare zi a vietii. Felicitarea poate fi un mod prin care sa-i transmiti sentimentele tale sincere si pline de iubire, pe care poate uneori le amani sau esti pur si simplu prins in sarcinile vietii. Nu vei da gres nici de data aceasta!

                                           


4.Un cadou personalizat. Fie ca este o bretara, un colier, o bijutierie este un dar clasic si de efect prin care vei reusi sa iti surprinzi persoana speciala din viata ta. Dar ce credem ca va face cadoul tau mai special este de fapt nota de personalizare adusa. Graveaza un ''multumesc'', un ''te iubesc'', un mesaj de iubire sau o data importanta pentru femeia din viata ta. Astfel bijuteria nu va fi una simpla, ci o amintire draga pe care mamele o vor pretui si o vor pastra timp indelungat.

                                           

5. O zi ''altfel''. Rutina este o obisnuinta pentru femei, in special pentru mame. Cum poti tu schimba acest lucru?
Ofera-i femeii din viata ta o zi in care sa nu-si faca griji, sa fie relaxata si fara gandul la ''ce se intampla acasa". Fie  ca alegi o plimbare, un sejur, o activitate noua, fa ca aceasta experienta sa fie una incantatoare. Alege locul de care va leaga amintiri sau care poate trezi un fior de emotie si care i poate reaminti mamicii cat de impotanta este pentru voi si cat de multa pretuire ii acordati.
                              

 Lista o incheiem aici, in speranta ca-ti va fi un real ajutor. Nu uita de importanta mamelor,a femeii in general, in viata ta si fa ca fiecare zi din viata lor sa fie presarata cu recunostinta si multumire. Nu rata nici o ocazie prin care sa-i arati sentimentele tale, chiar si printr-un ''te iubesc'' vei reusi sa-i smulgi o emotie. 
Tu ce cadou ai ales pentru aceasta zi speciala?
Cu ce surpriza ai reusit sa-i furi un suras femeii din viata ta?
La multi ani , femeie draga! 
La muti ani,mama draga! 
Noi ne revedem curand cu articole noi...
PS: Vrei sa intri in comunitatea noastra? Hai in Grupul Paturica Fermecata, grupul parintilor dedicati, iubitori si uimitori! 

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!