7 Idei Trasnite Prin Care Anunti Ca Esti Insarcinata

7 Idei Trasnite Prin Care Anunti Ca Esti Insarcinata
    Tocmai ti-ai facut in test de sarcina si a iesit pozitiv? 
Minunata veste!!! 


Acum este momentul sa impartasesti aceasta veste si cu cei dragi tie! Insa nu oricum, surprinde-i si creeaza un moment memorabil in special pentru partenerul tau sau chiar pentru familia ta extinsa. 
Am realizat un top 7 al celor mai incarcate de emotie, amuzante si vesele modalitati prin care poti da vestea cea mare. Sa curga ideile!!! 

1. Scrie-i un mesaj partenerului tau pe oglinda din baie.
Poti alege un text de tipul :
" Bine ai venit acasa, tati!" 
" Abia astept sa facem cunostinta peste 9 luni, tati!" 

2. Ofera-i o carte de parenting 
Daca sunteti la primul bebe, atunci cu siguranta nu e doar un cadou ce ii transmite un mesaj, ci si unul foarte util pentru viitorul tatic. Alege sa ii scrii un mesaj incarcat cu emotie pozitiva si dragoste, pe care sa il adaugi in carte, mesaj ce va deveni cu siguranta o amintire tare draga. 

3. Impacheteaza cadou testul de sarcina 
Daca ai decis sa pastrezi testul de sarcina, alege sa il impachetezi intr-o cutie cadou, cu o super funda, pe care sa il lasi pe noptiera, inainte sa se trezeasca partenerul tau. Iar daca sincronizarea minunatei vesti se face odata cu una din sarbatorile anuale (Craciunul de exemplu), atunci amploarea surprizei e si mai mare. 

4. Inlocuieste ceasca de cafea de dimineata cu un biberon 
Daca nici asta nu e surpriza, atunci care mai este? Va fi surprins, burversat si chiar socat, apoi va veni emotia cea maaare!  Nu mai vorbim de rasetele de dupa ce trece unda de soc.

5. Surpriza impreuna cu celalalt copil
Daca nu esti la primul copilas, atunci cu certitudine poti face echipa buna cu prichindelul tau, lucrand la un plan secret de anuntare a marii vesti. Puteti realiza impreuna felicitari desenate cu noua familie, o ghirlanda care sa il astepte pe partenerul tau la intrarea in locuinta, sau o prajitura cu ravas coapta impreuna cu puiutul tau. 

6. Invitatie la cina in 3
Il poti invita pe partenerul tau la o cina, rezervand 3 locuri. Nu mica ii va fi surpriza atunci cand, odata ajunsi la restaurant, va afla al cui e de fapt al 3 lea loc rezervat. 

7. Baloane cu mesaje
Intrucat la anuntarea unei sarcini e prematur sa stii daca veti avea fetita sau baietel, poti folosi baloane colorate pe care sa lasi mesaje in lant. Plaseaza baloanele incepand din hol si condu-l pe partenerul tau pana in dormitor sau living, acolo unde va afla si vestea cea mare. Poti face asta impreuna cu parintii sau socrii, ori cei mai buni prieteni ai vostri. Suntem siguri ca urmarea va fi si o mica petrecere. 

Orice varianta ai alege, daca bebe e un copilas dorit, atunci bucuria este sentimentul care va izvori din oricare modalitate de a-l anunta pe partenerul sau familia ta ca bebe urmeaza sa vina peste numai cateva luni. 

Iar noi nu putem decat sa iti dorim sarcina usoara, cu emotii pozitive si toata dragostea! 


 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!