7 variante de cadouri pentru un adolescent

7 variante de cadouri pentru un adolescent
         Salutare tuturor !
          
Saptamana trecuta am participat la ziua de nastere a unui adolescent si fie vorba intre noi alegerea cadoului pentru acesta nu a fost o alegere tocmai usoara. O pot descrie ca fiind chiar o.. provocare. Ce pot sa va spun este ca intr-un final am scos-o la capat dar pana a ajunge la un numitor comun si o alegere buna (speram) a fost drum lung. 
          Adolescenta este perioada care face trecerea de la etapa de copil la cel de adult. Este etapa in care copilul se dezvolta foarte mult atat din punct de vedere fizic, cat si emotional sau social. De aceea, in aceasta perioada ei simt nevoia sa aiba sprijin din partea tuturor, sa se simt iubiti, apreciati si acceptati asa cum sunt ei. 
          Din fericire sunt cateva criterii dupa care ne putem ghida atunci cand vrem sa facem un cadou. Acestea sunt: varsta, pasiunile (daca il stim pe tanarul adolescent) si preferinte. 
          In articolul de astazi o sa ne axam pe ambele categorii de grupe, astfel atunci cand o sa fie nevoie sa mergi la o aniversare a unui baiat sau a unei fete tu sa ai temele facute. 

          1. Parfumuri - Le putem nota ca fiind piese neutre, ele putand sa ne scoata din impas atat in cazul fetelor cat si al baietilor. Adolescentele prefera arome precum cele fructate si dulci. De exemplu cum sunt cele cu miros de trandafir, vanilie. Baietii in schimb iubesc parfumurile mai puternice,avand deja ca idoli barbatii din jurul lor care le-au atras stentia cu mirosul parfumului pe care il foloseau,insa pot fi si note sobre si de ce nu chiar mirosuri orientale. 

                                                        

          2. Carti - Daca urmeaza sa mergi la ziua unei adolescente, atunci iti propunem sa alegi carti romantice/beletristica. Iubirea se resimte altfel la aceasta varsta si atunci alegerea unui astfel de cadou credem ca ar fi o incantare. Pentru un adolescent, o serie de carti de suspans si aventura precum seria Harry Potter sustinem ca e o super idee. Recenziile din librariile online cu siguranta sunt un ghid bun in a vedea ce citesc adolescentii! 

                                                        

         3. Lenjerie 3 piese pentru camera adolescentului . Nu vei da gres cu o astfel de alegere. Lenjeria este un cadou util si probabil si apreciat datorita culorilor vesele si materialului neted si moale ce ofera confortul de care au mare nevoie atat in timpul somnului cat si pe timpul zilei. Iar mamele acestor adolescenti vor aprecia deopotriva cadoul primit.
Noi in atelierul Paturica Fermecata am realizat lenjerii pentru pat de o persoana inclusiv pentru tineri ajunsi la facultate, mai ales ca detinem o paleta foarte vasta de culori si imprimeuri.
Lenjeria de pat junior contine:
- husa de pilota 150x200cm, inchidere usoara si simpla cu fermoar
- husa de perna 50x70cm, cu acelasi tip de inchidere
- cerasaf adaptat saltelei patului de o persoana sau single, prevazut cu elastic pentru o buna fixare.
 Ce trebuie retinut aici este faptul ca se pot realiza si alte dimensiuni, nu neaparat cele expuse. Toate piesele sunt realizate din bumbac 100% si sunt foarte rezistente la spalari repetate. 

                                                    

          4. Rucsac - Rucsacurile par sa fie la mare cautare, motiv pentru care au devenit rapid un accesoriu statement. Este foarte versatil si poate fi integrat usor in diferite stiluri si tinute. O alegere ce te poate salva la ambele categorii. Ca idee, daca il cunosti pe pusti sau pe pustoaica si stii ca ii place sa isi petreaca timp in natusa sau drumetii, un rucsac profesionist, de foarte buna calitate, prevazut cu multe locuri pentru depozitare. Iar daca esti si mai apropiat de copil si stii ca isi doreste de mult un anumit tip de rucsac pentru scoala, atunci e momentul perfect sa ii indeplinesti dorinta. 

                                                         

          5. Haine - Adolescentii isi doresc mereu sa fie in pas cu moda. Vor ca garderoba lor sa contina piese de brand, tocmai de aceea hainele pot reprezenta o investitie pe termen lung. Alege totusi piese versatile, usor de asortat sau ideal, fa-i cadou un voucher consistent de la un brand pe care il admira. 

                                                        

          6. Bijuterii - Tot mai multi adolescenti poarta bijuterii de tot felul, din tot felul de materiale. Cele mai populare sunt pandantivele lungi, lanturile si inelele. As putea spune ca au devenit o piesa de outfit indispensabila. Nu uita de o curea super chic, pentru fete cochete. 

                                                       

           7. Gadgeturi - Aici putem enumera piese precum: hoverboard, baterie externa, casti cu wireless, boxe portabile. Sunt doar cateva idei cu care o sa poti impresiona adolescentul. 

                                                       

          Speram sa iti fie de real folos sfaturile noastre iar daca ai participat si tu de curand la o aniversare, asteptam sa impartasesti cu noi si ceea ce te-ai decis tu sa oferi. 
Va imbratisam.. 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!