Top 10 cadouri in functie de varsta copilului

Top 10 cadouri in functie de varsta copilului
          Sa alegi un cadou pentru o fetita sau un baietel nu este intotdeauna o treaba simpla. Tocmai de aceea noi cei de la Paturica Fermecata credem ca un ajutor e bine venit oricand si oricui. O sa ne axam pe 5 categorii de varste si anume: nou nascut, 1 an, 3 ani, 7 ani si 14 ani. 
         Acestea fiind spuse, propun sa nu ma mai lungesc cu introducerea si sa va fac cunostiinta prin prisma acestui articol cu propunerile noastre de cadouri destinate fiecarei varste in parte. 

         Pentru nou nascut propunem:
         1. Set cadou - Curcubee: Veselia e la ea acasa cu acest minunat set. Intr-un echilibru perfect al veseliei si linistii, am faurit acest set dedicat unui moment special: prima vizita acasa la bebe, babyshower sau chiar botez.
 Acest set cadou imbina produsele utile, ideale pentru utilizare zilnica, cu produse destinate decorului si amintirilor pretioase. 
         Setul cadou Curcubee contine:
         
- Paturica clasica model curcubee, combinat cu plus minky de culoare alba, pe dimensiunea 80x100cm. Paturica se personalizeaza cu numele ori alintul bebelusului. Ambele tesaturi sunt certificate, perfect sigure pentru bebelusi inca din prima zi, iar dimensiunea paturicii o face perfecta de la nastere si pana la 2 anisori. Iti garantam ca mamica o va folosi foarte des datorita moliciunii tesaturii, a faptului ca ramane la fel si dupa zeci de spalari, e usor de folosit atat acasa, cat si la plimbare in parc, in vizite sau calatorii mai lungi. 
          - Set 3 scutece finet, de culoare alba, foarte fine si moi la atingere. Sunt realizate din bumbac 100% de inalta calitate, ideale pentru cei mici inca din prima zi. Scutecele din finet sunt produse foarte practice, cu utilizari multiple, astfel ca mamica se va bucura sa le aiba. Dimensiunea unui scutecel din finet este de 80x80 cm.
         - Norisor plus alb, culoarea puritatii si a gingasiei celor mici, realizat din plus minky moale si pufos. Norisorul se personalizeaza cu numele copilasului, ori cu alintul, si are in plus un chip somnoros, iar pentru fetite acesta are si o fundita.
         2. Set cadou Balerina- Faurit cu gandul la puritatea si inocenta bebelusilor, setul cadou ''Balerina'' este alegerea idela pentru a-l oferi cadou unui bebelus drag. 
         Setul cadou Balerina contine: 
         - Paturica clasica model balerine si plus minky roz pal, pe dimensiunea 80x100cm. Paturica se personalizeaza cu numele ori alintul bebelusului, este realizata cu multa atentie din bumbac premium si plus minky certificat, doua tesaturi care ii vor inveli cu multa dragoste pe cei mici. 
         - Pernuta Picatura, personalizat intr-o nota diafana cu un chip somnoros, accesorizat cu o fundita vesela si numele ori alintul bebelusului. Dimensiunile picaturii sunt de  aproximativ 40 cm inaltime. Este moale si pufoasa, numai buna de imbratisat seara de seara.
          - Set 2 museline, super practice si utile oricand si oriunde: pentru infasat, la baita, ca cearsaf, ca scutec de umar, in timpul mesei, in masina sau carucior. Acestea au dimensiunea de 80x80 cm sunt realizate din muselina organica certificata GOTS, perfect sigura pentru pielea delicata si sensibila a celor mici. 
          Aceste doua variante de seturi destinate nou-nascutilor le gasesti pe site-ul nostru: www.paturicafermecata.ro

         Pentru varsta de 1 an:
         3. Hainute si incaltaminte - Hainele si incaltarile sunt intotdeauna binevenite, insa aveti grija sa luati marimi un pic mai mari pentru a sti cu siguranta ca o sa le poata sa le foloseasca fie in acel moment fie un pic mai tarziu. 
         4. Carti - La aceasta varsta cele mai apreciate carti sunt cele vorbitoare care recita un text anume de exemplu. 

         Pentru 3 ani: 
         5. Cuburi de contructie -
Sunt o varinata neutra datorita faptului ca se pot construi din acestea urmatoarele: casetele de supereroi, garaje pentru masinute sau casute pentru papusi. 
         6. Animalute de plus - Cei mici le considera adevarati prieteni care ii insotesc in drumurile zilnice la joaca sau la gradinita, dar si in aventurile lor imaginare pe taramurile de poveste. Aceste jucarii pe langa faptul ca sunt super dragalase au si un rol educativ, ajutandu-i pe juniori sa-si exprime emotiile, sa comunice liber, sa fie empatici si sa socializeze prin diverse jocuri de rol. 

        Cadouri pentru copilasi de 7 ani:
         7. Jocuri de familie - Sunt potrivite acasa sau in vacanta si au un impact mereu atat asupra copiilor cat si al parintilor.
         8. Puzzle - Exista atat de multe varinate. Poti alege un puzzle clasic sau poti merge pe  varinata 3D. Alege variante cu peste 200 de piese si atunci cu siguranta serile de familie sau cu prietenii o sa fie mult mai lungi si de neuitat.

         Cadouri pentru varsta de 14 ani:
         9. O pereche de casti - Poti alege sa aiba un design mai special si interesant.
         10. Un rucsac sport - Cui nu i-ar prinde bine un rucsac? Credem ca este un cadou universal, pentru toate varstele si pentru orice ocazie. 

         Incheiem aici articolul de astazi insa ne dorim sa te inspire si sa iti fie de un real folos atunci cand trebuie sa mergi la o aniversare si esti in pana de idei. 
          Stai aproape... revenim cu noi articole curand.


 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!