8 idei de cadouri pentru aniversarea de 1 an a copilasului

8 idei de cadouri pentru aniversarea de 1 an a copilasului

     Mai devreme sau mai tarziu, cu totii o sa ne confruntam cu aceasta intrebare si anume ce pot sa ofer cadou unui copil care are parte de prima lui petrecere aniversara?
Ei bine, cand este vorba despre propriul copil situatia este mai simpla pentru ca stim deja ce l-ar bucura sau ce i–ar fi de folos insa cand e vorba despre un cadou pentru micutul prietenilor sau vecinilor situatia se complica.
Pentru a va ajuta sa va decideti mai usor asupra a ce considerati ca ar fi util si frumos de daruit, noi cei din echipa Paturica Fermecata ne-am gandit sa facem
o lista cu cateva optiuni bune de cadou, zicem noi. :) 
Asadar, sa intram direct in miezul problemei, cum se spune:  :) 

1. Jucarii
Cele mai cautate si apreciate cadouri la aceasta varsta sunt jucariile. Nu e nimic rau in a darui jucarii insa iti recomandam sa le alegi pe cele cu caracter de dezvoltare a anumitor abilitati pentru a evita ca acestea sa fie doar de decor, depozitate intr-un colt al camerei intr-un timp scurt pentru ca bebele s-a plictisit de ele.
2. Hainute
De hainute o sa fie mereu nevoie, asa ca este o varianta foarte buna zicem noi.
Aici este indicat sa tinem cont de calitatea materialelor deoarece pielea lor este inca foarte sensibila. Bumbacul 100% este cea mai minunata alegere in ceea ce priveste hainutele pentru cei mici.
3. Carti
Carticelele muzicale sau cele cu pagini cartonate o sa il incante de-a dreptul pe micut.  Celor mici le place sa se uite pe ele, sa le rasfoiasca dar si sa le bage in gurita, din acest motiv trebuie sa alegi carti potrivite varstei. Folosind jucariile muzicale copilul poate invata sa imite mai usor sunetele si chiar sa lege mai usor cuvintele unele de altele. Nu doar bebe o sa fie fericit, ci si
parintii.

4. Rama foto cu datele nasterii / pernuta cu amintiri
Eu una sunt adepta cadoruilor personalizate. Acest lucru se vede de fiecare data cand merg in vizita la un nou nascut sau la o aniversare. :)  Aleg mereu sa merg pe personalizare. Consider ca e un lucru tare placut si o amintire pe viata. Aici sunt numeroase optiuni. Poti sa ii achitionezi o rama foto iar parintii sigur o sa ii gaseasca un loc special in camera bebelusului.
O alta varianta tare intersanta si speciala zic eu ca este pernuta cu amintiri sau pernutele cu accesorii. Acestea se personalizeaza cu data nasterii, cm, kg, ora nasterii si numele bineinteles.
Este un cadou plin de emotie care nu o sa isi piarda din farmec niciodata.
Apropo, pernuta cu amintiri o gasesti si la noi pe site in varianta atat pentru baietel
cat si pentru fetita. Ziua in care bebelusul se naste este unica, de neuitat si merita asezata ca intr-un tablou de poveste.
5. Articole Handmade
Aici ma refer in principiu la bratari sau lantisoare cu numele copilului insa sunt sigura ca sunt si alte optiuni la fel de frumoase.
6. Lenjerie de pat
E posibil sa vi se para un pic banal sa oferiti o lenjerie de pat insa sa stiti ca nu este deloc asa. Din contra, mamica ar aprecia tare mult acest gest. Majoritatea stim ca este nevoie de mai multe schimburi pentru patut. Daca sunt muuuuuulte cu atat mai bine, mamica are de unde sa aleaga.
Daca vrei sa faci lenjeria mai speciala decat este, opteaza pe ntru personalizarea ei cu numele sau un mesaj dragut. O sa aiba efect garantat. Ai incredere in noi! :) 
7. Leagan / cort/ masinuta/carucior pentru papusi
Va aduceti aminte cand ne construiam casute sau corturi din paturi? Acum am
evoluat si avem oportunitatea de a achizitiona un cort gata facut sau o casuta de joaca . Poate nu o sa fie fermecat de la inceput de acest cadou dar pe parcurs cu siguranta o sa il aprecieze. Toti copilasii adora sa se dea in leagan. Spre bucuria lor, exista leagane atat pentru exterior cat si pentru interior, asadar sa inceapa distractiaaaa. :) 
Daca este vorba despre ziua unui baietel o idee super cool este sa ii oferi o masinuta sau o tricicleta. La aceasta varsta ei adora sa fie impinsi sau mai bine zis sa impinga chiar ei tot ce prind.  Sa nu uitam nici de fetite, zic. Eu am primit foarte multe carucioare pentru papusi cand am fost mica si va zic sincer ca mereu am fost foarte incantata de ele. Nu conta cat de multe aveam, eram tare mandra ca pot sa ies cu bebe la plimbare. :) Aceasta activitate am facut-o muuult timp, deci cred ca nu si-a pierdut din valoare nici acum.
8.Obiecte necesare parintilor
Pana acum am vorbit doar despre lucroasoare destinate micutilor insa sa stiti ca nu este o de idee rea nici sa alegeti sa oferiti parintilor obiecte de uz casnic care o sa ii ajute pe ei la preparea hranei pentru bebe, sa zicem. Aici variante sunt multiple, de exemplu, un robot de bucatarie, un blender sau chiar un scaun de masa.

Acestea ar fi sugestiile noastre, insa promitem sa revenim si cu alte idei de cadouri practice si inspirate. Bineinteles, asteptam si sugestiile voastre. Puteti chiar sa ne scrieti in comentarii ce cadouri ati oferit la aniversarea de 1 an sau ce cadouri credeti ca ar mai fi potrivite pentru aceasta ocazie?
Abia asteptam sa citim comentariile de la voi. :)

Va imbratisam!

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!