Top 5 cadouri utile pentru finutul/finuta ta

Top 5 cadouri utile pentru finutul/finuta ta
    Emotiile si bucuria de a fi nasa pentru prima data (si nu numai) vin la pachet cu un set de responsabilitati si o multime de stari. Legatura dintre nasa si finut/finuta va fi foarte stransa, plina de dragoste, de grija neconditionata si de sprijin ori de cate ori va fi nevoie.
Daca esti pentru prima data in postura de nasica e clar ca te gandesti la ce ai putea sa ii cumperi finutului/finutei. Sunt sigura ca iti doresti tot ceea ce e mai bun, mai frumos si mai calitativ.
Ei bine, sunt o gramada de variante de cadouri. Astazi iti lasam mai jos cateva idei pe care le consideram noi foarte faine si utile si promitem sa revenim si cu alte idei.  :)
1. Set complet pentru patut: lenjerie + aparatori
Aceasta idee sunt singura ca o sa te bucure atat pe tine ca persoana in rolul de nasica dar si pe proaspetii parinti. :)
La lenjerie poti opta pentru un set cu 3 piese si anume: o pernuta plata, o paturica si un cearsaf drept/tip husa sau poti alege varianta cu 5 piese exclusiv bumbac care contine: husa de pernuta, husa de pilota, cearsaf, pilota si pernuta propriu-zisa.
Indiferent de varianta dorita poti opta si pentru personalizarea pe paturica, astfel incat acest cadou sa fie si mai aparte.
Cu privire la aparatori, sunt muuuulte variante de unde poti alege. Exista varianta clasica care are grosimea de 2 cm, model clasic sau cuburi 3D, lucru important pentru siguranta bebelusului, variante tip rulou sau chiar varianta de aparatori impletite. Este o decizie grea, stim, insa…suntem siguri ca o sa faci cea mai potrivita alegere.
Poti chiar sa ii ceri un sfat si mamicii. :) 
  

 

2. Saculeti de dormit
Un cadou interesant, pe care mamica il poate folosi chiar din primele saptamani de viata este saculetul de dormit. Acest produs da libertate de miscare, mentine temperatura constanta a corpului, ofera siguranta in timpul somnului, iar bebe doarme mai usor si mai linistit.

Poti alege varianta exclusiv bumbac sau o combinatie intre plus si bumbac. Ai o gama larga de imprimeuri si nuante de plus de unde poti sa alegi.

3. Paturica saculet gros plusat
Aceasta paturica saculet constituie varianta ideala atunci cand afara a venit iarna si fulgisorii de nea isi fac aparitia. Plimbarea zilnica aduce cu ea noi provocari. Pentru ca stim ca iti doresti ca iesitul la plimbare a finutului sa fie una placuta, iti propunem o paturica  structurata in forma unui saculet, gros, moale si calduros, potrivit landoului si care poate fi folosit cu success pentru primele 3-5 luni de viata. Se poate folosi chiar si la iesirea din maternitate.

 


 

4. Centru de activitati
Reprezinta locul unde se intampla joaca propriu-zisa a micutului, asadar merita investitia. Se foloseste din primele luni de viata si ghici ce ? Incurajeaza dezvoltarea fizica, intelectuala si emotionala a bebelusului.
Sunt o gramada de modele pe care le poti alege, designul fiind unul foarte bine gandit astfel incat sa ii atraga pe micuti prin coloristica sa si prin sunetele atractive pe care le emana.

5. Set de hainute/set cu caciulita+ bandana/fular
Bebelusii cresc intr-un ritm foarte rapid de aceea este nevoie ca hainutele si celelalte piese vestimentare sa fie reinoite mai mereu. Bucurie mare si incantare atunci cand contribui si tu la acest refresh. :)
Un set chic, super confortabil de purtat la plimbare, cu imprimeuri vesele nu strica niciodata.

Draga noastra nasica, speram sa iti faca placere sa citesti acest articol pe care l-am gandit special pentru tine. Speram sa iti fie de folos si iti dorim sa te bucuri de finutii tai toata viata. O sa iti fie recunoscatori mereu pentru tot ceea ce faci pentru ei.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!