Saculetul de dormit - avantajele folosirii acestuia

Saculetul de dormit - avantajele folosirii acestuia
      Saculetul de dormit este un produs practic, util in timpul somnului copilasului datorita confortului pe care acesta il creaza. Saculetul este potrivit bebelusilor inca din prima zi si pana la varsta de  2 ani. Poate fi folosit atat in interior, in patut cat si in exterior, in carucior sau landou datorita formei sale.
Saculetul se gaseste in doua variante: exclusiv bumbac sau combinatie intre plus si bumbac. Indiferent de varianta pe care o preferi, efectul o sa fie acelasi: ii ofera bebelusului confortul de care are nevoie in timpul somnului si al plimbarilor.
1. Saculetul de dormit exclusiv bumbac - este realizat din bumbac premium in dublu strat  fiind usor, racoros, permitand aerului sa circule si  impiedicand transpiratia in timpul somnului. 
Bumbacul pe care il folosim este certificat OEKO TEX si "safe for children", avand astfel siguranta si garantia folosirii chiar si pe cea mai delicata piele, a bebelusului. 
Inchiderea si respectiv deschiderea se realizeaza cu fermoar, dispus pe partea frontala a saculetului, cu siguranta pentru cursor, asa incat sa nu intre in contact direct cu bebele.
Se gaseste in urmatoarele dimensiuni:
- 0- 6 luni: 84 x 74 cm
- 6-12 luni: 86 x 89 cm
- 12-24 luni  108 x 92 cm
2. Saculet cu bretele in combinatie de plus + bumbac
Acest sac de dormit bebe este accesorizat cu o fundita colorata, asortata cu nuantele din paturica, pentru un design placut.
Saculetul se deschide cu fermoar, asezat pe mijloc, facilitand asezarea sau scoaterea bebelusului cu usurinta. Este complet lavabil, usor si practic. Are toate calitatiile, nu ? Unde mai pui ca ai si o gama variata de imprimeuri si nuante de plus de unde poti sa alegi combinatia preferata.

   

 

Probabil va intrebati ce avantaje aduc acesti saculeti de dormit. Avantanje sunt multiple iar noi ne-am gandit sa detaliem astazi cateva dintre ele.

Asadar:
1. In primul rand sunt incarcate cu praf fermecat si magic care are scopul de a oferi un somn linistit si de calitate micutului.
2. Bebelusul va avea temperatura potrivita pe parcursul intregii nopti.
3. Bebelusii nu mai risca sa se sufoce cu o patura care poate ajunge cu usurinta in zona capului.
4. Copilul are libertate de miscare fara a fi predispus la riscuri.
5. Versatilitatea modelelor existente pe piata - din fericire, avem de unde alege atunci cand vine vorba despre aceste saculete.
6. Mobilitatea saculetilor - pot fi impachetati si pusi rapid in bagaj fara a ocupa mult spatiu. Astfel vei putea adormi cu mai mare  usurinta copilul chiar si intr-un loc strain, datorita faptului ca
acest element constituie pentru micut un element familiar.
7. Un astfel de sac de dormit reduce frecventa episoadele de trezire a bebelusului. Daca exista
temperatura constanta, bebelusul o sa doarma mai bine, evitandu-se astfel trezirile dese din
timpul noptii.
8. Cu un sac de dormit, elimini riscul ca bebelusul sa-si infiga si sa-si blocheze piciorusele in barele patutului sau in orice alte locuri.
9. Este foarte usor de folosit si nu contine piese ori componente ce ar putea reprezenta pericol de sufocare sau orice alt pericol pentru cel mic.
10. Ii este bine si cald, iar tu nu ai nevoie de asternuturi suplimentare pentru el.

Acestea fiind spuse inchei cu o vorba bine cunoscuta de catre parinti: Un bebelus linistit, parinti fericiti, nu-i asa?. Iar noi credem cu tarie ca si acesti saculeti de dormit pot sa contribuie la aceasta stare de bine. Va asteptam si pe voi sa ii incercati si sa ne spuneti ce parere aveti. 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!