Aniversarea de 1 an a bebelusului - Cum arata cel mai frumos cadou?

Aniversarea de 1 an a bebelusului - Cum arata cel mai frumos cadou?
Aniversarea de un an a bebelusului tau se apropie. Emotie si enuziasm atat pentru tine ca parinte cat si pentru intreaga familie.
Este un moment extrem de special si emotionant in viata unei familii. Dupa 365 de zile pline de momente adorabile, schimbari incredibile si multa iubire, este momentul sa sarbatoresti primul an de viata al micutului tau. Aceasta aniversare reprezinta un simbol al rezistentei, invatarii si cresterii pentru copil si pentru parinti deopotriva.
Unul dintre aspectele cele mai asteptate ale acestei zile speciale este alegerea celui mai frumos cadou pentru bebelus.
Te-ai gandit cum o sa arate cadoul perfect pentru bebelusul tau?
Fie ca esti parinte, ruda sau apropiat al bebelusului cadoul trebuie sa fie unul care sa marcheze aceasta frumoasa zi si totodata sa fie si folositor.
Ne-am propus sa te sprijinim si de aceasta data cu idei de cadouri pe care le-am cules din experienta adunata a mamicilor si a noastra totodata.
Sa incepem..
1. Jucarii 
La varsta de 1 an, copiii incep sa exploreze lumea inconjuratoare si sa invete tot mai multe. Jucariile care ii ajuta sa-si dezvolte abilitatile cognitive, precum puzzle-uri, carti cu ilustratii colorate sau jucarii de constructie, sunt excelente alegeri. Nu vei da gres cu o jucarie niciodata atunci cand vine vorba de alegerea unui cadou pentru un copilas.

                                                     

2. O tinuta adorabila
Un set de hainute sau un costum cu tematica simpatica poate fi un cadou minunat. Gasiti un body, un compleu sau chiar un costum de petrecere cu un design atragator. Ori poti opta pentru un accesoriu vestimentar cu mesaje '' primul anisor'', acestea sunt iubite de parinti pentru ca creaza decorul perfect pentru poza de la un anisor.


                                                     

3. Album foto sau un cufar cu amintiri
Aceste cadouri sunt speciale si pentru parinti nu doar pentru copilasi. Un album foto in care sa poata pastra amintiri din primul an al bebelusului, cum ar fi pozele de la nastere, primele zambete sau primii pasi, este un cadou de nepretuit.

                                                    
                                                   


4. Bijuterii personalizate
O bratara sau un pandantiv cu numele sau data de nastere a bebelusului pot deveni obiecte cu valoare sentimentala. Aceste bijuterii pot fi pastrate ca amintiri sau chiar purtate cu mandrie. Poti opta pentru varianta aceasta de cadou insa sa cunosti detaliile importante pe care doresti sa le marchezi prin personalizare.


                                                   

5. O paturica moale si pufoasa personalizata
Cine nu-si doreste o paturica moale care sa inveleasca copilasul cu caldura atat in timpul zilei cat si pe parcursul noptii. Aici te putem ajuta cu cateva secrete. Poti opta pentru o paturica clasica dintr-un material optim pentru bebelusi cum ar fi  o paturica din bumbac si plus minnky. Noi avem o gama extrem de delicioasa in ceea ce priveste paturicile, am cules multe imprimeuri de la masinute si pana la cele mai dragalase balerine. Paturica ''fermecata'' am denumit-o si poate fi personalizata cu numele sau alintul copilasului. Daca vrei sa acorzi paturcii o tenta emotionanta, poti adauga chiar un mesaj din suflet. 
A doua propunere este o paturica aniversara cu ajutorul careia poti marca cele mai frumoase amintiri. Paturica este marcata cu cifre, poti astfel sa marchezi fiecare etapa din viata bebelusului. Paturica aniversara este o amintire unica ce creaza cadrul perfect pentru poza perfecta. Ne-am dorit sa pastrezi prima poza de la un anisor tocmai de aceea iti oferim cadou o rama foto in care sa adaugi aceasta amintire pretioasa.

                                  

                                                                          


6. Prima masinuta
Primul an din viata copilasului este marcata de achizitionarea primei masinute de jucarie. Nasii in special, sau parintii selecteaza o masinuta asemeni parintilor insa in varianta dedicata copilasilor. Un cadou iubit de cei mici, atractiv am putea spune. Ii ghideaza pe cei mici intr-un schimb de rol si acest lucru ii incanta pe cei mici.

                                                             
 
7. Experienta in familie: O alta optiune minunata este sa oferi un cadou sub forma unei experiente in familie. Daca esti parinte poti planifica o zi speciala in parc, o excursie la gradina zoologica sau chiar o sedinta foto in familie pentru a crea amintiri pretioase. Prima aventura am putea spune.

                                                              


    Indiferent de cadoul ales, este important sa il ambalezi  cu dragoste si sa-l insotesti de o felicitare sau o scrisoare speciala adresata bebelusului. Aniversarea de 1 an a micutului este un prilej minunat de a celebra iubirea si bucuria pe care a adus-o in viata voastra si de a crea amintiri pe care le vei pretui pentru totdeauna.
Din iubire pentru bebelusi, am creat o categorie destinata cadourilor pentru prima aniversare de un anisor, te invitam sa o descoperi:

APASA AICI ...
                                                                     

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!