Babynest-ul : Culcusul ideal pentru bebe

Babynest-ul : Culcusul ideal pentru bebe

      Suntem tare bucurosi sa va prezentam un nou produs marca Paturica Fermecata. Este un produs faurit cu mult drag si atentie in atelierul nostru. Pentru noi, dar cu siguranta si pentru mamici, starea de bine a micutului cat si siguranta lui sunt pe primul loc.
"Babynest-ul" este un produs care ofera siguranta pentru orice bebelus, un cuib in care acesta poate dormi pe spate, pozita care este recomanda in primele luni de viata. Poate fi asezat chiar si in patul parintilor, bebelusul fiind in siguranศ›a cu ajutorul acestui produs.
Acest babynest ofera un sentiment de siguranta pentru parinti, deoarece creeaza un mediu familiar si pentru bebelusi, fiind usor de mutat prin casa si nu numai. Babynest-ul sau culcusul bebelusului reprezinta o optiune excelenta pentru primele luni de viata ale micutului tau.
Sunt concepute cu o protectie laterala ferma si cu o saltea confortabila de 6 cm grosime, ideale pentru patut, dar si pentru co-sleeping. Daca bebe doarme mai mult si mai bine, intreaga familie va avea parte de mai mult somn. Este ideal pentru co-sleeping,asa cum am mentionat si anterior, facandu-l pe bebelus sa se simta in siguranta alaturi de parintii sai.
Foloseste-l inca din primele zile de viata, iar astfel, vei face trecerea foarte usor din burtica ta catre mediul exterior. Este de folos oriunde in casa: fie ca il asezi in patul vostru, pe canapea, in carucior sau chiar pe podea. Cel mic sta relaxat oriunde decizi sa il pozitionezi.
Iata cateva dintre beneficiile pe care tu si bebelusul tau poti sa le obtii daca folosesti aceasta varianta:
- spatiul relativ ingust ii ofera senzatia de siguranta, stiut fiind faptul ca bebelusii se sperie destul de usor in primele luni.
- salteluta este perfect adaptata bebelusului nemodificand pozitia corpului in niciun fel.
- salteluta este usor de curatat, uscandu-se repede si putand astfel sa pastrezi culcusul bebelusului ca nou.

- co-sleeping-ul este acum mai comod pentru voi, parintii, stiind ca bebe are spatiul lui bine delimitat.
- mutarea in patut se realizeaza lin, treptat, intrucat bebelusul nu simte cand este mutat din patul parintilor in patutul sau.
- este usor sa il luati cu voi in vacanta sau intr-o vizita prelungita la bunici, asigurandu-te astfel de spatiul familiar pentru bebe.
  


 

Un lucru foarte important este acela ca am folosit la realizarea sa doar tesaturi de calitate premium, certificate OEKO TEX si “safe for children”. Ai astfel garantia din partea noastra ca toate materialele folosite sunt perfect sigure pentru bebelusul tau.

Iti lasam mai jos si o scurta descriere a acestuia:
- are 2 fete, astfel se poate combina cu imprimeurile tale preferate.  La imprimeuri ai o multime de optiuni de unde poti alege. Pentru fetite avem imprimeuri cu printese, unicorni, iepurasi balerine, lebede si muuuulte multe altele pe care le gasesti pe site-ul nostru sau pe facebook, iar pentru baietei, gasesti imprimeuri cu elicopere, masinute, iepurasi mici in cursa, baloane + n modele.
- sunt din bumbac 100%, iar interiorul este din vatelina cu proprietati hipoalergenice. Evident, tot ceea ce intra in contact cu pielea bebelusului trebuie sa fie de cat mai buna calitate, cat mai natural si, cu siguranta, netoxic. Este motivul pentru care, dupa stiinta noastra, nici nu exista pana la aceasta ora babynest-uri confectionate din altceva decat din bumbac 100%. 
- peretii babynest-ului sunt umpluti cu puf siliconat hipoalergenic, certificat si el OEKO TEX.
- prinderea se realizeaza cu un siret din bumbac foarte rezistent, perfect armonizat cu restul culcusului.
- salteluta are grosimea de 6 cm iar dimensiunea ei propriu zisa este de 60x34 cm, perfect incadrata in culcus.
- dimensiunea interioara a babynest-ului este si ea de 60x34 cm astfel produsul poate fi folosit de la nou nascut pana la 6 luni, iar daca bebe doreste sa doarma in continuare in acel spatiu, se poate. O sa se desfaca sireturile si culcusul este pregatit.
- intretinerea sa este foarte simpla. Acest cosulet pentru bebe este confectionat din bumbac 100%, ceea ce permite o intretinere relativ usoara si fara mari batai de cap: pur si simplu il vei spala la 30 de grade, iar uscarea se va face la aer. Nu se recomanda calcarea.

  


 

Pe langa somn, poti sa folosesti babynest-ul pentru o multime de lucruri atunci cand bebelusul este treaz:
- babynest-ul poate fi un loc sigur si preferat pentru odihna confortabila, supravegheata a copilului in orice colt al casei.
- poti sa te joci cu bebelusul la nivelul podelei.
- foloseste-l pentru acele momente speciale in care familia este in preajma - priveste-l pe micut cum zambeste in timp ce isi ridica ochii spre chipurile voastre :)
- este ideal pentru a oferi bebelusului un masaj de relaxare.
- transforma-l intr-un loc de joaca mobil, pentru a-i stimula simturile.

Ce sa nu faci cu un babynest:
- nu inveli excesiv bebelusul.
- nu-l aseza pe o suprafata nesigura, bebelusul ar putea sa se rostogoleasca si sa cada.
- nu lasa copilul nesupravegheat in alta camera chiar daca este in babynest.
- nu incerca sa inalti babynest-ul; el ar trebui sa ramana plat intotdeauna.
- nu-l aseza niciodata pe o suprafata inalta sau alunecoasa.
- babynest-ul nu este un inlocuitor pentru scoica sau scaunul de masina.

In incheiere, dorim sa aflam ce parere ai despre folosirea culcusului pentru bebe? Bebele tau l-a folosit?
Abia asteptam sa citim experienta voastra si va asteptam cu drag in randul mamicilor din clubul Paturica Fermecata

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!