Lista de cadouri practice ce pot sa fie oferite cu ocazia botezului

Lista de cadouri practice ce pot sa fie oferite cu ocazia botezului

     Botezul reprezinta un prilej de bucurie pentru toata lumea insa devine o provocare atunci cand trebuie sa achizitionezi un cadou destinat acestui eveniment si tu nu ai nicio idee.  Majoritatea invitatiilor aleg sa se axeze pe lucruri practice atat pentru bebe cat si pentru parinti. Suntem de acord si noi cu acest gand.
Si pentru ca ne-am gandit sa va oferim o mana de ajutor in acest sens, am detaliat mai jos cele mai cool, utile, originale si speciale idei de cadouri.
1. Aparate pentru prepararea hranei - sunt create special pentru prepararea de mese nutritive pentru bebe si pot fi folosite in etapa de diversificare cu succes. O sa fie cu adevarat de folos pentru mamica, mai ales ca tot ce isi doreste orice mama atunci cand e vorba de pregatirea mesei este sa fie una rapida, sanatoasa si pe placul micutului.
2. Scaun auto - un element de nelipsit din orice familie iar daca stii ca nu a fost inca achizitionat de proaspetii parintii, aceasta idee o sa te salveze.
3. Premergatorul - este considerat un obiect practic datorita faptului ca este o modalitate de a stimula copilul sa se miste, de a-i trezi curiozitatea si de a-l ajuta sa se distreze. Ii ofera un grad de independenta micutului iar parintilor timp sa se ocupe de celelalte activitati pe care e necesar sa le desfasoare. Suna bine, nu ?
4. Scaunul de masa - este un articol de care orice bebelus va avea nevoie atunci cand va incepe diversificarea. Cel mai probabil acest lucru se va intampla in jurul varstei de sase luni cand cel mic va fi pregatit pentru aceasta etapa.
5. Port bebe / marsupiu bebe / ham pentru bebelusi - este un ajutor mare atunci cand copilul ar dori sa mearga dar inca nu poate sa stea singur in picioare. Se recomanda si din punct de vedere medical, pentru parinte fiind imposibil sa il tina intr-o pozitite perfecta, astfel hamul asigura o sustinere armonioasa al coloanei vertebrale.
6. Centru de activitati - de ce sa optezi pentru un asemenea cadou?
Pentru ca are o sumedenie de functii interactive si e numai bun pentru joaca iar celor mici le place mult joaca. :) 

7. Steluta muzicala / carusel pentru patut -   Clinchet suav ce cheama somnul lui Mos Ene pe la
gene si aduce visele cele mai frumoase, asta provoaca aceasta alegere.
8. Babynest - Culcusul ideal este cel in care bebe se simte ca in bratele mamei. Ii este cald si bine, se simte in siguranta si este linistit. Asa o sa se simta micutul in babynestul faurit cu mult drag si atentie in atelierul Paturica Fermecata. E o idee cool si practica de cadou datorita faptului ca mamicii o sa ii fie foarte simplu sa il mute pe bebe dintr-un colt in altul cu ajutorul acestui babynest. Pe langa faptul ca e comod si practic, termenul de utilizare este unul maricel, putand fi folosit si dupa ce bebe implineste 6-7 luni.

9. Set cadou ,,Taramul viselor’’ sau ,,Magia zanelor’’
Indiferent de varianta pe care doresti sa o alegi, efectul o sa fie acelasi: incantator :)
Aceste seturi contin:
- 1 x paturica model zana mare pe fond gri si minky roz / 1 x paturica model iepuras in masinuta si plus minky bleu; 
- 1 x pernuta dreptunghiulara plus minky bleu / 1 x pernuta dreptunghiulara  minky roz pudra
- 1 x pernuta steluta plus minky bleu / 1x pernuta steluta minky roz pudra. 

Incheiem lista cu top 9 cadouri practice de oferit in ziua botezului aici si speram sa iti de de un real folos.  Bineinteles ca asteptam sa completam lista si cu ceea ce ai ales tu sa daruiesti atunci cand ai participat la acest eveniment frumos: crestinarea.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!