Bambusul - o tesatura prietenoasa cu pielea sensibila a bebelusului din prima zi

Bambusul - o tesatura prietenoasa cu pielea sensibila a bebelusului din prima zi
         Fiecare parinte isi doreste pentru bebelusul sau tot ceea ce este mai bun si mai calitativ. Cand vine vorba despre imbracaminte ne dorim ca hainutele micutilor sa fie confectionate din cele mai moi si sigure materiale. Probabil ai observat deja ca aceasta tesatura numita bambus se foloseste la din ce in ce mai multe produse destinate bebelusilor ( scutece, protectii anti-regurgitare sau prosopele din bambus). 

        Cu siguranta te intrebi: aceasta tesatura este intr-adevar sigura pentru pielea bebelusului meu?
        Raspunsul este Da! Nu numai ca este sigura, dar poate fi cea mai buna alegere pentru bebelusul tau, datorita faptului ca acestia au pielea sensibila sau se confrunta cu diverse alergii la inceput. 
        Tesatura de bambus este realizata intr-un proces sigur si ecologic. De asemenea, sunt cultivate intotdeauna organic fara a fi nevoie de pesticide sau alte substante toxice. In ziua de azi, aceste fibre de bambus ecologice se utilizeaza pentru producerea diverselor articole textile destinate copiilor. Aici putem enumera urmatoarele: lenjerii de pat, huse pentru saltele, scutece si prosoape care au performante mult mai bune si sunt mai sanatoase decat materialele traditionale precum bumbacul sau alte tesaturi sintetice.

        Cele mai importante beneficii ale tesaturii de bambus sunt:
  • Tesatura de bambus poate fi spalata si uscata la masina;
  • Are o textura super-moale si o durabilitate lunga;
  • Are proprietati naturale antibacteriene, antifungice si antistatice;

        Copilul tau sufera de alergii? Tratarea alergiilor nu este niciodata placuta, de altfel nici gasirea materialelor perfecte pentru acesta. Daca copilul tau este alergic la anumite tesaturi nu iti face mari probleme deoarece exista solutii. 
        Hainele pentru copii din bambus sunt o optiune excelenta pentru copii, deoarece sunt hipoalergenice in mod natural.

In plus, fibra de bambus a prosoapelor pe care spre exemplu noi le realizam :
  • Absoarbe cu pana la 60% mai multa apa decat prosopul din bumbac;
  • Are o densitate de 500gr/m2;
  • Tesatura de bambus actioneaza ca un reglator termic.

        Confortul si starea de bine oferita de tesatura este esentiala pentru cei mici. Si fiindca ei se afla mereu in miscare, este foarte important sa poarte materialul potrivit pentru a-i mentine confortabili pe tot parcursul zilei. 
        Mentinerea confortabila a copilului este esentiala, motiv pentru care tesatura din bambus este o alegere de top a parintilor atunci cand vine vorba de sanatatea copiilor lor. 
        Si daca crezi ca ai nevoie si tu de astfel de produse, noi cei de la Paturica Fermecata iti sarim in ajutor. Cum? Ei bine, in magazinul nostru la sectiunea Baita bebelusului gasesti produse realizate din frotir de bambus 100%. Regasesti in aceasta categorie tot setul de prosopele esentiale pentru ingrijirea pielii micutului tau. Cu ajutorul produselor dar si cu prezenta celor mai iubite persoane de catre bebe, baita devine un ritual relaxant seara de seara.

Imbratisari, 
Andreea 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!