Colectia de paturici de vara

Colectia de paturici de vara

1. Ce avantaje au paturicile de vara ?
2. Ce tipuri de produse pentru vara se regasesc in colectia Paturica Fermecata?
3. Ce beneficii, avantaje si caracteristici are fiecare produs ? ( prezentare detaliata fiecare tip de produs)
4. Cum se intretin/spala/usuca/calca paturicile?
5. Cum se personalizeaza paturicile


  Sezonul cald este cu siguranta cea mai frumoasa parte a anului. Noi dorim sa va surprindem si tocmai de aceea am realizat o serie de paturici de vara, moi si racoroase pentru a oferi confort copilasilor inca de la nastere.
Paturica bebelusului reprezinta o necesitate, iar alegerea unei paturici perfecte  poate fi un proces destul de complicat pentru ca aceasta are nevoie sa indeplineasca cateva caracteristici esentiale pentru perioada cand este folosita si pentru ca bebe sa se simta confortabil.


  1. Ce avantaje au paturicile de vara  ?
Paturicile de vara au munte avantaje care vizeaza direct sezonul cald, avand o textura racoroasa, aerata, sunt usoare si oferta confort sporti celor mici. Uite si alte atuuri pe care o paturica de vara le are:
- paturica de vara mentine o temperatura optima a corpului, micutii nu pot sa autoregleze temperatura corpului si un ambient placut in interior si afara este ceea ce au nevoie. 
- paturica de vara va oferi copilului un somn linistit, relaxat si odihnitor. 
- bebelusii se vor simti in siguranta inveliti cu o paturica chiar si in timpul verii, acesta reusind sa protejeze pielea delicata de razele soarelui, oferindu-le stare de bine, acasa sau in vacanta.
- sunt foarte potrivite in orice loc, fie ca este propria locuinta, in masina, in carucior sau landou. 


   2. Ce tipuri de produse pentru vara se regasesc in colectia Paturica Fermecata?
Vara aceasta bebelusul tau va avea parte de cea mai moale, confortabila si racoroasa paturica. In colectia noastra, paturica de vara este disponibila in multe variante vesele si colorate. Ne dorim sa oferim varietate, astfel ca in colectiile noastre regasesti atat paturici in strat dublu ( combinatie imtre bumbac cu imprimeu si mulselina), cat si muselina simpla ( doarte versatila si usor de folosit in orice situatie).
In magazinul nostru vei regasi o multitudine de paturici de vara in diverse modele si imprimeuri, inspirate din puritatea si gingasia celor mici, insa si de veselia lor molipsitoare.
Tesaturile folosite in realizarea paturicilor de vara au fost alese cu grija, special pentru bebelusi si pentru confortul acestora. Un prim exemplu este bumbacul, acesta fiind tesatura de baza in realizarea paturicilor. Este important sa stii ca bumbacul este o tesatura aerata, cu un grad de absorbtie ridicat, iar in functie de densitate cu efect atat de incalzire sau de racorire a corpului. Astfel, paturicile de vara au o structura foarte lejera, care permite aerului sa circule.
 O alta varinata sunt paturicile din bumbac de tip muselina, aceasta fiind un tip de paturica cu o tesatura fina, aparent aerata, care permite circulatia suficienta a aerului pentru obtinerea unei temperaturi optime sub paturica. Muselina reuseste sa ofere in acelasi timp confort cat si protectie UV bebelusului. Muselina este foarte placuta la atingere ,
devenind tot mai moale cu fiecare spalare.


 3. Ce beneficii, avantaje si caracteristici are fiecare produs ?
Paturica din bumbac si muselina are dimensiunea aproximativa de 
75x75 cm si este realizata din bumbac 100% in doua texturi diferite, este aerata permitand aerului sa circule. Astfel, in calatorii asigura-te ca ai in bagaj o paturica confortabila pentru bebelusul tau, realizata din tesaturi naturale, in culorile vesele si pe care micutul tau o prefera. Tesaturile sunt certificate Oeko-tex si perfect sigure, potrivite pentru pielea sensibila sau intoleranta.
Paturica are multiple intrebuintari, iar cele mai remarcabile sunt: infasat, invelit, folosita ca cearsaf sau protectie in landou ori carucior. Absoarbe bine transpiratia, racoreste si ofera o stare de bine copilasului.
Beneficiile paturicii din bumbac si muselina sunt urmatoarele:
- ofera relaxare copiilor si ii inveleste pe parcursul zilei lasand pielea sa respire, nu supraincalzeste si regleaza temperatura corpului.
- poate fi folosita inca de la nastere, este perfect sigura, pigmentii din bumbac sunt ecologici, certificati GOTS, nu afecteaza pielea copilasilor, iar muselina reuseste sa ofere in acelasi timp confort cat si protectie UV bebelusului.

- rezistenta la spalari, paturica poate fi refolosita chiar si la al doilea copilas, ramane ca noua dupa multe spalari.
- bumbacul din care este realizata paturica de vara  este din surse sigure, pentru care detinem certificate de calitate a managementului realizarii. 
- pentru un plus de autenticitate, paturicile noastre pot fi personalizate cu text sau simbol prin broderie, iar pentru ca pielea sensibila a bebelusului tau sa fie protejata si sa nu il deranjeze, personalizarea se va realiza pe bordura paturicii. Iti poti alege din zecile de imprimeuri pe care ti le punem la dispozitie, avand variante atat pentru fetite, dar cat si pentru baietei.



Muselina realizata de noi este o tesatura aerata, usoara si foarte placuta la atingere. Ofera racoare, iar structura fibrelor permite aerului sa circule, asa incat este ideala pentru sezonul cald. Un produs realizat din bumbac 100% organic certificat GOTS, il consieram a fi ideal si pentru infasarea bebelusului inca din prima zi. Gasesti la noi pe site diferite culori si modele special create pentru bebelusi.
Daca te-ai intrebat de ce sa alegi o paturica de tip muselina, noi o sa-ti venim in ajutor cu cateva beneficii ce au plasat acest tip de tesatura in preferintele parintilor.
- complet naturala, lipsita de alergeni, certificata organic GOTS- Acest prim beneficiu este esential. Muselina certificata este alegerea optima deoarece ofera siguranta copiilor si nu produce alergii odata ce intra in contact cu pielea. De asemenea, poti sta fara grija daca copilasii baga deseori in gurita paturica. 
- este practica si versatila- este una din cele mai practice tesaturi, muselina se poate utiliza in foarte multe momente, de la infasat, ca paturica, ca cearsaf si pana la a fi utilizata in rutina baitei de seara.
- ofera confort bebelusilor- tesatura  este foarte moale si fina, asigura o stare de bine bebelusilor atat in timpul somnului cat si in celelalte momente ale zilei cand bebelusul se relaxeaza.
- reduce riscul supraincalzirii- Fiind un o tesatura aerata, muselina este perfecta pentru sezonul cald pentru ca permite pielii sa respire si aerul va circula in permanenta. Transpiratia nu va fi o problema.
- rezistenta in timp- O tesatura cu drata in timp chiar si dupa numeroase spalari, isi pastreaza forma si proprietatile.







 4. Cum se intretin/spala/usuca/calca paturicile?              
   Prima intrebare pe care ne-o punem atunci cand achizitionam o paturica este cum o spalam astfel incat sa nu afectam tesaturile si culorile acesteia. Bumbacul daca este spalat la temperaturi foarte ridicate poate suferi modificari. Fie ca speli paturica de vara manual, fie ca o speli la masina de spalat, trebuie sa ai grija la temperatura apei astfel incat sa eviti deteriorarea ei(in special decolorarea, fiind utilizati pigmenti ecologici pe baza de apa). Recomandarea noastra este sa le speli paturica sau muselina la 30 de grade, 800 rpm, mai ales variantele cu imprimeuri colorate, prelungind astfel viata acestora. Este permisa calcarea la temperaturi adecvate acestei tesaturi, uscare trebuie de asemenea facuta la aer.             

5. Cum se personalizeaza paturicile
 Paturicile realizate in atelierele Paturica fermecata prind viata. Pentru ca iubim unicitatea si ne dorim sa le oferim copilasilor produse foarte confortabile, dar si cu un design unic, personalizam paturicile cu numele sau alintul copilasilor. Personalizarea se realizeaza prin brodare, un detaliu care duce la pastrarea personalizarii indiferent de numarul de spalari. 

Povestile la noi nu doar se scriu, ele se cos si creeaza amintiri de neuitat pentru copilasii tai.


    Te invitam sa descoperi colectia noastra de imprimeuri si modele destinate atat fetitelor cat si baieteilor si sa alegi o paturica potrivita pentru vara aceasta.
 



 

 


 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!