Cufarul cu cadouri - 9 idei de cadou pentru tatici

Cufarul cu cadouri - 9 idei de cadou pentru tatici
Cadourile perfecte sunt de cele mai multe ori o provocare. Daca pentru femei este mai usor sa alegi ceva care sa-i placa, barbatii si in special cei care sunt tatici prefera lucruri utile care sa poata fi folosite pe o perioada lunga de timp.
Astazi este despre tatici, despre ziua destinata lor si despre multumirea pe care le-o aducem pentru ca sunt prezenti, se implica in cresterea si educarea copiilor si deseori ne ajuta cu treburile casnice. Chiar si fara ajutor, ei sunt mereu acolo gata sa ne sprijine si sa ne ofere un umar pe care sa ne asezam capul, cand lucrurile nu sunt chiar asa roz. Poate putin stangaci, dar cu vointa de a rezolva situatiile neplacute si de a oferi familiei tot suportul necesar.
Daca esti in cautarea cadoului special pentru tatici, stai aproape....Cufarul se deschide! Ia uite, 5 idei de cadou ce iti vor usura cautarea si vor face ca ziua destinata taticilor sa fie mai speciala.

1. O bratara personalizata 
Aceasta varianta de cadou este in topul preferintelor, pentru ca este un cadou elegant si totodata un accesoriu purtat de tatici. Alege culori neutre, personalizeaza bratara pentru a-i da o nota unica. Poti opta pentru o data importanta, pentru nume, o poza cu familia sau numele copiilor. Aceasta bratara va ramane o amintire, purtata de tatic atat in intampinarea lucrurilor bune cat si acelor mai putin bune. Cadoul pe care il ai mereu aproape.

                                              

2. Un album foto
 
Cum raman cel mai bine intiparite amintirile? Exact! Intr-un album foto poti adauga fiecre moment in care taticul a fost surprins si poti trezi mii de emotii. Poate primul sarut, prima plimbare impreuna sau primul moment tata-copil. Amintiri de neuitat pastrate adanc in suflet si pretuite de tatic. Cu acest cadou cu siguranta nu vei da gres, puteti sa rasfoiti impreuna si sa povestiti momentele unice ce s-au transformat in poze. 

                                              

3. Un vin de colectie
 
Daca taticul este pasionat de acest domeniu, cu siguranta cadoul va fi placut. Pentru un plus de efect poti alege o vizita la o crama, sa-l lasi pe tatic sa experimenteze sortimente si gusturi. Va fi un cadou pe cinste dar si o ocazie de a petrece mai mult timp impreuna, de a socializa, departe de rutina casnica.  
 
                                              

4.Articole vestimentare
 
Stim ca barbatii si in special taticii petrec putin timp printre rafturile cu haine, tocmai de aceea ziua lor este un prilej pentru a reinnoi garderoba. Alege un articol vestimentar pe care stii ca il va purta, imbina aici utilul cu placutul si asigura-te ca folosinta va fi pe termen lung. Poti alege un tricou preferat,o camasa daca foloseste, o borseta pentru depozitarea diverselor lucruri de care are nevoie la birou sau in munca lui de zi cu zi.

                                              

5. O cina romantica
 
De cand nu ati petrecut un moment linistit, in care sa savurati masa si sa nu fugiti dupa copilasi sau cu treburile zilnice? Ziua de nastere sau zilele onomastice sunt prilejul pentru a sarbatori aceste lucruri. Fie ca iesiti in oras, sau alegeti sa gatiti ceva impreuna savurand un pahar de vin, incearca sa transformi acest moment special, poti alege si un tort, o briosa langa care sa asezi o lumnare in care taticul sa-si puna o dorinta.

                                              

6. Un citybreak
 
O idee de cadou speciala, dar cu impact. Alege o destinatie care sa fie pe gustul taticilor in care sa poata vizita lucruri ce prezinta interes. Poate ceva legat de fotbal, de un sport extrem sau un domeniu care este important pentru tatici. Va fi o ocazie perfecta si vei surprinde zambetul pe chipul taticilor. Poti fotografia fiecare moment, vizita, plimbare pentru ca in viitor sa va amintiti cu drag de aceste momente.

                                              

7. Un cadou inspirat de hobby
Daca cunosti destul de bine preferintele taticului poti alege sa-i faci un cadou inspirat din domeniile ce prezinta interes sau despre care taticul povesteste mereu. Gama este variata, poate fi despre fotbal, si poti alege un bilet la un meci alaturi de prieteni sau o seara la cinema, pentru iubitorii de filme. Atunci cand alegi un cadou este bine sa incerci pe cat se poate sa te transpui in persoana taticului si sa incerci sa-ti dai seama de preferinte, hobby-uri si ce ar fi pe placul acestuia.

                                             


8. O petrecere surpriza
 Un cadou distractiv dar cu impact. Daca taticului ii plac petrecerile, atunci este timpul sa ii pregatesti o surpriza. Alege sa inviti apropiatii, oamenii si cunostintele cu care acesta se simte confortabil si care fac parte din familie. Ideea in sine se axeaza pe socializare, pe momente unice cu cei dragi. Ce poate fi mai frumos decat sa fii cu familia, oamenii importanti aproape, cu ocazia zilei de nastere?

                                                


   Lista poate continua pentru ca poti face din orice lucru mic o idee de cadou speciala pentru tatici. Zilele de nastere si nu numai sunt ocazii speciale pentru a le arata inca o data dragostea si devotamentul pe care le-o purtam. Taticii sunt supereroi pentru copii si ii ajuta in ghidarea pasilor catre o viata linistita si decenta si au un rol important in a stabili echilibrul unei familii. 
Incearca sa imbini utilul cu placutul si sa oferi nu doar un cadou de efect ci un cadou care sa ramana in amintirea taticilor. 



 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!