Cum alegi trusoul pentru botez iarna ?

Cum alegi trusoul pentru botez iarna ?
 Botezul unui copilas reprezinta indiferent de cult sau religie, un eveniment unic, incarcat de emotie pentru parinti, nasi si ceilalti invitati. 
  In functie de religie sau de traditie, trusoul de botez cuprinde diverse elemente utile pentru aceasta ceremonie speciala. 
In articolul de astazi, iti voi oferi multe detalii cu privire la seturile de trusou pentru botez pe care le realizam in atelierele noastre. 
Este important de stiut ca nu toate elementele se aplica universal si ca e important sa verifici inainte ce iti trebuie pentru a avea tot setul necesar botezului.  Acesta este si motivul pentru care am impartit colectia de  trusouri pornind de la un trusou cu elemente esentiale, adaugand apoi si produse destinate baitei de a doua zi, precum si seturi luxuriante, foarte elegante si rafinate. 
 1. Colectia Essential  - este o colectie de trusouri tare draga noua, ce cuprinde acele elemente de baza pe care sa le folosesti in cadrul ceremoniei botezului. Pe cat de simplu este conceput, pe atat de elegant si practic este acest trusou, asezat cu multa grija intr-o cutie in forma de carte, cutie ce va fi cu siguranta indragita si folosita de proaspata mamica si dupa botez.
Vei avea asadar: 
  • Fasa - cu o lungime de 1.5 m, fasa este utilizata pentru stropirea sau ungerea bebelusului de catre preot. Fasa se personalizeaza dupa preferinte, cu numele copilasului, data botezului sau chiar un mesaj potrivit momentului ( " De astazi sunt crestin", "Astazi m-am botezat", " Cu drag de la nasi" , iar lista poate continua. ) Iubim sa realizam lucrusoare speciale, unice, astfel ca putem personaliza fasa cu orice mesaj simti ca este potrivit. 
  • Panza - i se mai spune si crisma, fiind reprezentata de o bucata de bumbac ce de fiecare data are culoarea alba. Ii oferim delicatete acestei panze, personalizand-o cu numele , alintul, data botezului sau un mesaj special. Dispune de capison, astfel este foarte utila in momentul in care bebelusul este afundat in cristelnita. Dimensiunea este generoasa, de  100x100 cm, asa ca poate fi utilizata si pentru botezul copiilor mai mari. 
  • Paturica - este esentiala, tinand cont ca intre momentul scoaterii copilasului din apa si cel al imbracarii, mai sunt este de trecut si etapa ungerii cu mir, iar in plus, copilasul are nevoie sa se incalzeasca. Paturicile pe care le realizam sunt foarte moi si pufoase, iar datorita partii plusate incaldesc bebelusul, ii ofera confort si stare de bine. Pentru perioada rece, incepand din octombrie si pana in aprilie, iti recomandam sa alegi o paturica groasa pentru botez, ce are pe langa partea din bumbac premium si plus minky, si un strat termic in interior. Marele avantaj al paturicilor din cadrul acestui tip de trusou este acela ca ele sunt de folos multa vreme si dupa ceremonie. Paturica este usoara, comoda si realizata din cele mai calitative si sigure tesaturi destinate special copiilor. Sunt sigura ca va fi preferata copilasului si totodata va ramane o amintire draga a copilariei. La fel ca in cazul primelor doua elemente, si paturica poate fi personalizata cu numele, alintul sau un mesaj incarcat de emotie si drag pentru bebe.
  • Sticluta de mir- este accesorizata cu o biluta roll on, iar datorita gramajului de  5 ml, poate fi umpluta cu mir oferit de catre preot, ce mai apoi poate fi utilizat de catre parinti acasa. Este la fel de practica si de folos dupa botez. 
Iata cateva modele ale Trusoului Essential, conceput in mai multe culori, asa incat tu sa o alegi pe cea care se potriveste cu costumul de botez sau cu tematica aleasa 



2. Colectia Premium 
Colectia Premium vine sa completeze elementele necesare ceremoniei botezului, cu un produs esential momentului scoaterii din mir a copilasului, sau a baitei de a doua zi. Astfel, pe langa cele 4 produse destinate colectiei Essential, unca un produs se va alatura setului.
Este vorba despre un prosop moale si super pufos, pe care l-am integrat in setul trusoului, ca urmare a multor nasici ce si-au exprimat dorinta de a-l avea inca de la inceput. 
Pentru prosop folosim doar tesatura naturala, din bambus 100% , cu o densitate de  500 gr/m2, iar varianta de prosop din frotir de bumbac 100% are o densitate de 450 gr/m2. Ambele sunt prosoape foarte moi si delicate cu pielea bebelusilor. 
Parintii vor putea utiliza prosoapele chiar pana la  2-3 anisori. 
Si pentru ca ne dorim sa pastram registrul lucrusoarelor unice, complet personalizate, si pentru prosop vom putea adauga prin brodare numele, alintul, data botezului/nasterii sau un mesaj plin de iubire. 



3. Colectia Special 
Aceasta colectie inspira eleganta, lux si delicatete multa, fiind conceputa intr-un cu totul si cu totul alt registru. 
Elementele esentiale nu lipsesc, iar aici ne referim la  fasa, panza si sticluta de mir. Pe langa cele 3 produse, trusoul de botez din colectia Special vine cu o paturica speciala, realizata din muselina de bumbac organic, certificata GOTS, in strat dublu si in varianta groasa, accesorizata cu o dantela din bumbac pe margini. 
Este o paturica speciala si datorita imprimeului pe care muselina il are. Stelute mici si foarte elegante sunt asezate gingas pe toata suprafata paturicii, fiind blande cu pielea delicata a copilasilor. 
In varianta de trusou Special, vei regasi doua variante de culori : ivoire si bleu. Iar pentru anul 2022 multe alte surprize in materie de culori vor mai aparea. 
Trusoul Special este completat de o cutie rotunda din catifea de culoare cappucino, ce se asorteaza perfect cu trusoul. 
 Speram ca sugestiile noastre si produsele recomandate ca fiind parte din trusoul botezului sa fie pe placul tau. Toate produsele sunt realizate din tesaturi naturale, cu o calitate premium, preocuparea noastra constanta fiind aceea de a realiza produse perfect sigure pentru pielea delicata a bebelusilor. 
Pentru fiecare trusou iti oferim personalizarea CADOU, indiferent daca alegi sa fie numele sau doar o monograma, ori data botezului. 
 Te invitam sa descoperi modelele pe care ti le-am prezentat, aici:  


 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!