Idei cadouri de Mos Nicolae

Idei cadouri de Mos Nicolae

     Se apropie perioada cea mai aลŸteptata de catre cei mici. Perioada sarbatorilor, a jocurilor in aer liber, in zapada si a cadourilor. Mai ales a cadourilor, nu?

In noaptea de 5 spre 6 decembrie traditia spune ca Mos Nicolae vine la geamuri si vede copiii care sunt cuminti, lasandu-le in cizmulite dulcuri si alte daruri. La copilasii  neascultatori el  aduce  nuieluse.  (speram sa nu fie   si cazul  micutilor  vostri). :) 

Mos Nicolae, spre deosebire de Mos Craciun, nu se lasa niciodata vazut.

Probabil va  intrebati de ce nu  se  lasa vazut Mos  Nicolae.  Ei  bine, exista o legenda  care ne explica   acest detaliu.

Legenda  spune ca Mos Nicolae a vrut sa ajute trei surori, fete sarmane, care nu se puteau casatori datorita situatiei financiare dificile. Din cauza posibilitatilor financiare limitate, tatal fetelor, dorea sa le vanda. Pentru a nu se intampla acest lucru, a intervenit Mos Nicolae. Se spune ca atunci cand fata cea mare a ajuns la vremea maritisului, Nicolae, care era episcop, a lasat noaptea, la usa casei sale, un saculet cu aur. Situatia s-a repetat si in cazul surorii mijlocii. Dar atunci cand i-a venit vremea si fetei mici, tatal, care intrase la banuieli, s-a hotarat ca in noaptea dinaintea nuntii sa stea de paza si l-a vazut pe Sfantul Nicolae cum a urcat pe acoperisul casei si a aruncat pe horn un saculet care a cazut intr-o soseta ce era pusa la uscat pe soba. De aici vine traditia asezarii sosetutelor sau a ghetutelor  in noaptea de Mos Nicolae la semineu sau la vatra sobei.

In  asteptarea  lui  Mos Nicolae, in  seara de 5 decembrie toti copiii isi curata ghetutele. Unii dintre ei  aleg sa ii scrie o scrisoare cu dorintele lor. Dupa ce ghetutele sunt asezate frumos si  luistruite in  fel  si  chip , ei urmaresc sosirea lui Mos Nicolae, bucurandu-se de cadouri si dulciuri.

De specificat este  faptul ca alegerea cadourilor o sa fie in  functie de buget si  de varsta.

In  cazul  in  care  nu  v-ati  hotarat  ce  sa le  cumparati micutilor  de  mos Nicolae, noi  vrem  sa   va  venim in  ajutor  si  sa   va  oferim  cateva  optiuni.
De data asta o sa ne  refeim  doar  la  cei mici,  pentru  parinti, prieteni  si bunici promitem  sa revenim cu o lista in curand. :)

Pana  atunci, pentru copilasii vostri propunem:

  • Dulciuri si fructe - stim  cu  totii  ca Mos  Nicolae e renumit in  principal pentru   dulciuri si portocale. :)
  • Cizmulita personalizata – daca doresti un cadou mai  special iti propunem  sa  alegi cizmulita personalizata pentru cadouri. E foarte incapatoare si are si personalizarea gratuita :) Sa  stiti ca  intra destul de multe  cadouri  in ea, plus   ca e si  fermecata si o putem pastra ca amintire pentru ani si ani. :)
      
  • Papusi sau jucarii din plus - in timp ce baieteii prefera masinutele, o fetita se va bucura la orice varsta de o papusa. Daca jucaria vine si cu cateva accesorii de imbracat, rochite, gentute si pantofi, cea mica va fi in  culmea bucuriei.
  • Masinute - opteaza pentru o marca sau un model despre care stii ca ii place sau alege masina in functie de culoarea preferata a celui mic. Nu vei da gres.
  • Puzzle sau lego -  sunt binevenite  oricand si  pe langa faptul ca  ajuta copilul sa isi  dezvolte abilitati va  ajuta si pe voi ca familie sa creati o  legatura cat mai stransa petrecand  timp in realizarea  propriu zisa a puzzle-ului. 
  • Pernutele decorative - nu isi pierd niciodata  din farmec, ele fiind o  alegere la indeamana  mereu.  Pe mine una  m-au salvat din multe  situatii si au fost  si de  impact mereu. Puteti  alege  pernute  patrate cu text specific pentru Sarbatorile de Iarna  sau chiar  pernute  personalizate  intr-un  mod special si cu un text care sa emane  numai bunatate, iubire  si  multa   veselieee. :) Cu siguranta vor ramane peste ani si ani in casa voastra. 
  

    Speram  din  suflet  sa   va  ajute  acest articol  in  alegerea cadoului  ideal  pentru  micul  tau  ingeras insa dincolo de cadoul pe care il veti alege, amintirile pe care le veti crea vor fi nepretuite. :)

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!