Ieprasul de Paste - 5 Idei De Cadou Pentru Copilasul Tau

Ieprasul de Paste - 5 Idei De Cadou Pentru Copilasul Tau

Ne apropiem cu pasi rapizi de sarbatoarea draga sufletului- Pastele.
Ca in fiecare an ne dorim, cu ocazia Iepurasului De Paste, sa ne surprindem aproapele cu cadouri minunate, care sa exprime iubirea si grija pe care le-o purtam.
Cand vorbim de ai nostri dragi prichindei, ieprasul nu poate veni cu mana goala. Entuziasmul copiilor este unul debordant atunci cand primesc si invata sa daruiasca din suflet catre cei dragi.
Daca Iepurasul vostru a ramas in pana de idei, noi il putem ajuta cu cateva propuneri de cadouri cu gust, care sa marcheze intr-un mod placut aceasta minunata sarbatoare.
Daca vrei sa aflii, stai aproape de noi, va fi o incantare!

1. Iepurasul cu urechi lungi

Iepurasul cu urechi lungi este o jucarie accesoriu moale si foarte placuta la atingere. Atractia iepurasului sunt urechiusele lungi, super indragite ce cei mici. Brodarea genelor si a nasucului fac din iepuras personajul principal al povestilor de seara. Este o varianta de cadou ce nu va da gres iiar cei mici il vor adora.
Tesaturile si umpluturile folosite pentru realizarea iepurasului sunt complet sigure pentru cei mici inca din prima zi, fiind certificate si testate. Joaca cu acest iepuras va fi o adevarata incantare pentru copii inca din primele luni mai ales ca este 100% realizat din materiale textile, fara piese din plastic sau metal. Poti personaliza Iepurasul dragalas, alege culoarea dorita, imprimeul si un text pe masura (fie numele copilasului, fie alintul sau). Vei surprinde zambetul pe chipul copilului tau!



2. Carticica educativa inspirata din Sarbatoarea Pastelui
Educatia mereu va ocupa un loc iimportant in rutina copilului tau. O carte noua citita largeste orizontul prichindeilor, ii informeaza si le stimuleaza imaginatia. De data aceasta, ai grija sa alegi o carticica cu tematica Pastelui, sa fie informativa dar totodata si distractiva. Poti alege din gamele destinate iepurasului de Paste, informatii legate de simbolistica Sarbatorilor pascale sau legate de ouale rosii. Copilul tau va intelege cu adevarat rolul spiritual al acestei sarbatori, dar totodata va trai si veselia unui cadou, viu colorat si pregatit de explorare.


                                                  

3. Hainute cu tematica
Produse indispensabile copiilor, hainutele sunt utilizate zilnic de catre acestia fie la gradinita, acasa sau in parc. Daca te orientezi catre acest tip de cadou, noi te sfatuim sa alegi si cateva piese cu tematica Pastelui, a Iepurasului. Al tau prichindel va sti atunci cand va purta acele hainute sa faca si asocierea cu momentul din an in care ne aflam. Poti alege bluzite cu tematica, tricouri sau alte accesorii pe care copilul tau sa le foloseasca. Nu uita sa adaugi o nota de personalitate cadoului.

                                         

4. O lenjerie de patut
O alegere simpla, dar de cele mai multe ori benefica atat pentru copil cat si pentru parinti. Nu trebuie sa uitam ca importanta unui cadou nu sta in pret sau ambalaj ci de cele mai multe ori in uitilitatea acestuia. Evita sa alegi cadouri colorate, frumos ambalate si fara semnificatie. 
Noi iti propunem sa optezi pentru o lenjerie inspirata de personajul principal al lunii aprilie-Iepurasul- pentru confortul copilasului si un somn linistit. La sanatatea si buna dezvoltare a celor mici contribuie un somn de calitate iar locul in care doarme si asternutul pe care il folosesti este foarte important.
Poti opta pentru 3 piese, 5 piese sau unul complet. Inspira-te din anotimp in alegerea culorilor sau a imprimeurilor si ofera-i copilului tau vise pufoase si stare de bine. Alege calitate, nu cantitate.

                                        

5. Pernuta cu urechiuse
Noi am conceput o varianta de cadou, special destinata Iepurasului de Paste. O pernuta delicata, moale si pufoasa pentru un decor de vis al camerei. Iti oferim posibilitatea de a o personaliza, cu alte cuvinte de a-i da viata pernutei. Poti alege numele copilului, alintul sau un scurt mesaj care sa ramana o amintire draga a copilariei. Acest cadou este o varianta sigura pentru copil, potrivit pentru orice varsta. Pernutele sunt moi, delicate, complet lavabile, simplu si usor de intretinut. Sunt excelente cadouri ce pot fi oferite anul acesta cu ocazia sarbatorilor pascale si care vor aduce zambete, bucurie si multa multa joaca.


                          

 

Acum ca lista e pregatita, Iepurasul va putea sa se orienteze asupra cadoului si sa faca alegerea potrivita. Cadoul trebuie sa fie si o dorinta a copilului, deci Iepurasule inainte sa achizitionezi, treci pe la geamul copilului si ia aminte si parerile acestuia. Ne dorim ca ai nostri copii sa fie entuziasmati si sa trverseze sentimente placute in raport cu cadoul primit.
Alege cu inima, util si de efect!
Noi vom reveni curand, pana atunci te asteptam pe grupul Paturica Fermecata sa ne spui tu ce variante de cadou ai ales si care a fost reactia copilului tau.
Imbratisari.

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!