Secretul aparatorilor ideale pentru patutul bebelusului tau

Secretul aparatorilor ideale pentru patutul bebelusului tau
1. Care sunt beneficiile acestora?
2. Din ce material sunt realizate acestea?
3. Cate modele de aparatori sunt?
4. Ce greseli trebuie sa eviti atunci cand alegi aparatoile pentru patutul copilasului tau?

 


   Astazi abordam tema aparatorilor sau protectiilor laterale, iar dupa 7 ani de modificari, schimbari si multe opinii impartasite cu mamicile, putem sa impartasim cu tine secretul care sta la baza alegerii unor aparatori potrivite pentru patutul bebelusului tau.

1. Care sunt beneficiile acestora?

Aparatorile sunt principalele accesorii pe care mamicile le adauga pe lista atunci cand vine vorba de patutul bebelusului, cu acelasi grad de importanta ca lenjeria. Acestea au ca scop principal protejarea bebelusului si sunt folosite frecvent pentru a reduce efectele cauzate de rasucirea bebelusului, asta pentru ca bebelusii isi pot introduce manutele sau piciorusele prin barele rigide ale patutului. Totodata, acestea ofera o vizibilitate eficienta asupra bebelusului, parintii isi pot astfel supraveghea copilul chiar daca patutul este prevazut cu aparatori. In primele luni bebelusii petrec multe ore in patut, astfel noi ca si parinti avem datoria de a-i crea un mediu placut, confortabil dar cel mai important, sigur.

2. Din ce material sunt realizate aparatorile pentru patut?
Siguranta copiilor este importanta si recomandarea noastra este ca aparatorile sa fie din tesaturi sigure si certificate pentru bebelusi. Clientii nostri aleg aparatori din plus minky moale, aparatorile impletite din bumbac 100% certificat, sau variantele tip rulou, destinate primelor luni de viata.
Bumbacul, inul, canepa, bambusul, catifeaua sau plusul sunt cateva dintre cele mai inspirate alegeri pentru husa exterioara a acestui tip de produs. Velurul si matasea sunt variante de top, mai dificil de identificat pe piata si disponibile la preturi destul de ridicate. Cand vine vorba de alegerea unei aparatori de calitate superioara, trebuie sa ne gandim in primul rand ca acestea sa fie sigura pentru bebe prin mecanismul de prindere al sireturilor, iar apoi al usurintei in utilizare si curatare a acestora.  
 Dupa ani de lucru si sute de aparatori realizate, varianta de aparatori complet lavabile sunt cele mai comode si usor de folosit de catre mamici. Acestea ne-au oferit feedback ul lor in repetate randuri, spunand ca o buna igienizare se realizeaza si pentru interiorul aparatorilor, nu doar pentru partile exterioare. 
Un alt element esential este dat de dimensiune. Daca in cazul pilotei sau al pernutei, dimensunile sunt flexibile, aparatorile trebuie sa se potriveasca perfect pe lateralele patutului. Nu ne putem permite parti neacoperite sau dimpotriva, oa aparatoare prea mare care se aseaza larg pe patut. 

4. Ce greseli putem sa evitam cand alegem aparatorile de patut?

Daca esti parinte de bebe, intelegi cu siguranta necesitatea de a folosi aparatori de patut, pentru siguranta deplina a copilului tau. In primele luni de viata, bebelusul petrece foarte mult timp in pat, fie ca doarme, fie ca sta treaz sau se joaca.
Nu toate aparatorile pe care le intalnesti in mediul online se ridica la nivelul de calitate si siguranta pe care ar trebui sa il aiba. Trebuie sa fim atenti in primul rand la materialele din care sunt realizate aparatorile, pentru ca pot exista factori cu potential alergenic, iar bebelusii au pielea foarte delicata in primele luni. Trebuie sa ne asiguram mereu ca bebelusul este in siguranta, astfel starea de spirit a acestuia va fi mereu linistitoare si va avea un somn placut.
Prinderile necesita verificare inca de la achizitia aparatorilor. Acestea trebuie sa fie foarte rezistente la presiune, la prinderi repetate si mai apoi la faptul ca bebelusul va incepe sa se tina de ele in incercarea de a sta in sezut. 
Nu achizitiona aparatori prea groase, tip perna pentru ca astfel spatiul destinat bebelusului se va ingusta si nu va mai avea loc pentru joaca si explorare.

3. Cate tipuri de aparatori sunt?
Exista numeroase tipuri de aparatori, de la cele clasice, viu colorate sau cu imprimeuri asortate lenjeriei. In colectia noastra de aparatori laterale, vei putea gasi atat aparatori clasice, care se prind de peretii patutului, cat si aparatori impletite, cuburi 3D sau rulou.
Iata o scurta descriere pentru fiecare tip:
- aparatorile clasice laterale, mentin un nivel de siguranta ridicat pentru micutul tau, avand sireturi de prindere dese, din bumbac 100% dispuse in 4 straturi si cusaturi care fac aparatorile sa fie foarte rezistente la folosirea zilnica.



   

-aparatori cuburi 3D, Aparatorile in forma de cuburi sunt cele mai groase tipuri de aparatoriale colectiei noastre, cu o grosime de 5 cm. Actioneaza ca mici pernute si au marele avantaj de a putea fi trasformate in salteluta de podea atunci cand nu mai sunt necesare in patut.

  


-aparatori impletite, inaltimea aparatorilor este de aprox 16 cm, astfel ca oferta vizibilitate in patut si totodata protectia de care micutul sau micuta ta are nevoie. Sunt elegante, ofera un aspect deosebit patutului iar impreuna cu o lenjerie asoerata fac ca patutul sa fie ca descprins din povesti.

 


-aparatorile laterale tip rulou, sunt destinate primelor luni dupa nasterea bebelusului si au avantajul de a putea fi folosite si pentru a acoperi spatiul liber dintre patutul bebelusului si patul vostru. Protectia de pat tip rulou pentru copii are husa detasabila, astfel incat sa fie foarte usor de spalat atat aceasta cat si burduful. 



    Asadar, aparatorile pot fi in diferite forme, imprimeuri insa cel mai important de retinut este aspectul legat de materialul din care sunt realizate. Datorita faptului ca bebelusul petrece mult timp in patut, este foarte important ca aparatorile sa fie dintr-un material de calitate care sa protejeze bebelusul in orice moment al zilei si al nosptii. 
Te asteptam cu mare drag in comunitatea parintilor preocupati de cresterea blanda a celor mici, cu sfaturi practice si idei utile, pe Grupul nostru : https://bit.ly/3KmAK4J
Ne revedem curand...


 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!