Infrumusetarea camerei bebelusului cu buget minim

Infrumusetarea camerei bebelusului cu buget minim

    Ai pregatit camera micutului cu tot ceea ce este necesar insa ti se pare ca totusi ceva lipseste?  Pentru un decor de poveste poti adauga, pe langa toate elementele practice si necesare, decoratiuni si accesorii potrivte camerei bebelusului. Cu ajutorul accesoriilor poti da aspectul dorit camerei. Atentie, insa! La fel ca in cazul celorlate produse pentru bebelusi, si accesoriile decorative pentru camera trebuie sa fie nu sunt doar frumoase, ci sunt si de inalta calitate si
prietenoase cu pielea bebelusului.

Top 5 accesorii menite sa ofere un nou aspect camerei micutului:
1.Pernute decorative/pernute de somn
O perna este un accesoriu versatil pentru copii. Poate avea numeroase intrebuintari: de la a face parte din camera bebelusului tau pe post de element de design, pana la a fi chiar o jucarie sau o perna pentru protectie sau dormit. Este esential sa alegi o pernuta care sa fie rezistenta si ultra-moale (numai buna de imbratisat). Alege o perna din bumbac 100% sau din minky. Este o incantare atat pentru micutii cat si pentru noi parintii.

2. Stickere pe perete
Un alt mod usor si ieftin de a-ti decora peretii camerei sunt stickerele. Adaugarea de animalute si personaje pe perete este o modalitate excelenta de a decora camera copilului dar si de a-i starni imaginatia copilului tau. Partea buna la aceste stickere este ca sunt detasabile si reutilizabile, astfel incat le poti plasa oriunde doresti.

3. Picturi pe perete sau tablouri decorative. 
Ai peretii goi in camera? Minunat. Exista arta de perete de care trebuie sa profitam, nu? Ce putem face? Ei bine, o varianta tare faina este sa alegi sa pictezi peretii cu anumite figurine sau scene din povestea preferata. Alege printuri vesele care cu siguranta o sa ii duca pe micutii in cele mai fermecate locuri. Daca nu esti adeptul picturilor vesele si colorate poti alege sa adaugi in camera tablouri pe panza. Pot fi cu animalute, peisaje din natura sau chiar tablouri cu voi in postura de viitori parinti.

4. Ghirlande
In cazul in care nu esti fan lipire stickere pe pereti, atunci ghirlandele decor
sunt varianta ideala pentru tine. Cu ajutorul lor poti infrumuseta patutul sau camera bebelusului. Ghirlanda personalizata este realizata din pernute mici in forma de steluta, coronita sau inimioara, pe care se personalizeaza cate o litera din numele dorit. Dimensiunea acestora este de 12-15 cm, sunt distribuite uniform pe un snur satinat ce se poate lega fie de barele patutului fie la alt obiect de mobilier.

5. Lampi de veghe
O lampa de veghe este o alta decoratiune perfecta se poate integra in decorul camerei bebelusului. Cu ajutorul ei camera va avea alt contur si farmec. Lumina sa nu este prea aspra, ceea ce este o face sa fie ideala si pentru hranirea nocturna a bebelusului.

Pe langa cele enumerate mai sus, puteti alege obiecte decorative care au o anumita valoare sentimentala. Obiectele care v-au apartinut voua in copilarie pot aduce un plus de personalitate
dar si de intimitate camerei celui mic. Ii vei putea povesti cand va mai creste care este istoria din spatele acelui obiect si cum a ajuns el sa fie folosit in aceasta camera. Poti de asemenea sa iti pui creativitatea la lucru si sa realizezi propriile obiecte decorative. O sa fie o experienta tare placuta atat pentru tine, draga mamica, pentru ca ti-ai pus tot sufletul in a realiza cele mai minunate accesorii dar si pentru bebe atunci cand o sa mai creasca si o sa inteleaga cu cata atentie, grija si iubire s- a lucrat la realizarea accesoriilor din camera lui.

Ia-ti tot timpul necesar pentru a te ocupa de decorarea acestui mic paradis deoarece acesta va fi locul in care va veti face o mie de planuri si vise. Acorda atentie fiecarui detaliu si nu vei regreta.

Multa inspiratie iti dorim!

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!