Paturicile aniversare- ajutorul nostru cand vine vorba de amintiri

Paturicile aniversare- ajutorul nostru cand vine vorba de amintiri

 Nu exista nimic mai pretios pentru un viitor sau proaspat parinte decat timpul petrecut cu bebelusul sau. Prima zi, prima saptamana sau primele luni de viata ale micutilor nostri merita sa fie surprise si imortalizate, peste ani si ani, vor fi amintiri de pret.  Si cum se poate mai bine decat cu paturicile aniversare. Le consideram a fi de un adevarat folos in a contura imagini minunate cu micutii nostri. Cu ajutorul acestor paturici aniversare putem sa urmarim si sa imortalizam mult mai frumos evolutia bebelusului nostru. Un alt avantaj al acestor paturici este si faptul ca se gasesc intr-o gama larga de culori si modele, atat pentru baietei cat si pentru fetite.  Bineinteles, paturicile pot fi si personalizate. :) 

Atunci cand vine vorba despre fetite recomandam:

1.Paturica Aniversara model Balerina
Acest model este destinat micutei tale balerine. In culori calde, este cadrul perfect in care poti crea amintiri nepretuite. Foloseste-o la sedintele foto de zi cu zi sau pentru a celebra fiecare saptamana sau luna care trece.
Paturica aniversara "Balerina" este realizata din tesaturi alese, premium, special gandite pentru confortul si grija fata de a ta fetita. Pentru a o realiza am folosit bumbac premium si minky pufos, doua tesaturi perfect sigure, certificate si garantate pentru a fi folosite chiar si pentru cea mai delicata piele, a bebelusului. 
Designul paturicii este unul suav si delicat, inspirat de copilarie si de sensibilitatea fetitelor. Este foarte rezistenta la spalari repetate, astfel ca paturica va ramane perfecta de la o sedinta foto la cealalta.  O poti achizitiona accesand site-ul nostru aici.

2.Paturica Aniversara model Trandafiri
O alta varianta cool a paturicilor aniversare o reprezinta modelul cu trandafiri. Trandafirii sunt asezati cu migala pe aceasta paturica, special pentru o mica printesa. Este de dimensiuni generoase  - 100x100 cm, astfel ca in afara sedintelor foto, poti folosi paturica pentru a o inveli pe bebelina, fiind moale si foarte confortabila. 
Paturica o poti gasi aici. 

3. Paturica aniversara model Iepuras
Si aceasta paturica a fost special conceputa cu gandul la amintirile nepretuite ale  bebelusului tau. Textul iti va permite sa marchezi etape unice ale copilariei bebelusului si sa ai parte de sedinte foto memorabile. Iti recomandam sa o alegi pentru calitatea tesaturilor folosite si pentru momentele speciale pe care le  poti crea cu ajutorul acesteia. 
 Pentru a marca etapele de varsta ale copilasului, poti folosi rame foto, flori ori diverse frunze sau jucarii.
Paturica model iepuras o gasiti aici.  

Pentru baietei avem cateva paturici la fel de speciale:

1. Paturica aniversara model Ursulet
Paturia model ursulet are ca si compozitie  bumbac premium si plus minky. Pe verso este paturica cu plus minky pufos si dens, certificat OEKO TEX si "safe for children",  asa ca lui bebe ii va fi moale si confortabil in timpul sedintelor foto. Partea cu imprimeu este din bumbac 100%, calitate premium, moale si foarte placut la atingere. Mai multe detalii puteti gasi aici.

2. Paturica aniversara model Micul Pilot
Cu veselie si multa emotie, fiecare zi, saptamana si luna va prinde conturul unor amintiri de neuitat. Paturica aniversara "Micul Pilot" este aici pentru a-ti oferi ajutorul perfect in a crea cele mai frumoase si simpatice fotografii cu bebelusul tau. 

3.Paturica aniversara model Veselie In Padure

Aceasta varianta de paturica aniversara contine culori calde si animalute simpatice care cu siguranta ii vor fi pe plac bebelusului tau. Tinem sa precizam ca acest model poate fi folosit atat pentru fetite cat si pentru baietei. Mai multe detalii cu privire la aceasta paturica aniversara va stau la dispozitie pe site-ul nostru.

Paturicile aniversare pot fi completate cu doua rame pentru marcarea datelor sau cu o inimioara personalizata atent cu numele/initialele minunii tale.
Primele saptamani, luni si chiar ani din viata copiilor nostri zboara cat ai clipi,de
aceea credem ca imortalizarea acestor etape este foarte importanta iar aceste paturici pot fi de un real ajutor. 

P.S. Daca esti in cautare de cadouri pentru o proaspata mamici, poti adauga o astfel de paturica pe lista. Te asiguram ca va fi foarte incantata.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!