Protectiile antiregurgitare - produse indispensabile pentru proaspata mamica si nu numai

Protectiile antiregurgitare - produse indispensabile pentru proaspata mamica si nu numai

    Produse noi si-au facut aparitia zilele trecute in atelierul nostru si anume protectiile anti-regurgitare. Le-am realizat cu gandul la tine, draga mamica, pentru ca stim ca fac parte din categoria produselor indispensabile atunci cand vorbim despre bebelusi. 
Regurgitarea este o eliberare din stomac pe gura a unei cantitati mici de alimente sau de saliva amestecate cu sucul gastric. Regurgitarea este frecventa la copii (in special, la nou-nascuti si la sugari). In primele saptamani de viata, regurgitarile se manifesta la aproape 85% dintre sugari.
Regurgitatia este motivul principal pentru care se recomanda ca, dupa masa, micutul sa fie tinut cateva minute in pozitie verticala, lipit de pieptul mamei, pentru a elimina aerul ingitit odata cu laptele. In timpul eructatiei, acesta va elimina si o cantitate mica de lapte, aceasta reprezentand regurgitarea propriu-zisa. Un bebe sanatos este un bebe care doarme linistit, nu-i asa? Dupa fiecare masa este foarte important ca aerul din burtica sa fie scos, iar pozitia in care este necesar sa stea bebelusul necesita si solicita  umarul mamei. Asadar, la aceasta etapa isi
fac aparitia protectiile noastre anti-regurgitare.

Principalele beneficii ale acestor protectii anti-regurgitare sunt urmatoarele:
- Bebe are o protectie fina ce intra in contact cu pielea lui sensibila  atunci cand ii asezi capsorul pe umarul tau si nu este deranjat de contactul cu hainele tale;
- Nu iti patezi hainele in cazul in care din gurita ii curge si laptic.
In plus, aceste "scutece de umar" sunt foarte utile:
- in geanta de calatorii;
- in masina;
- in patut, asezand capsorul bebelusului pe scutec si protejand astfel cearsaful sau pernuta;
- in timpul alaptarii;
- in timpul mesei, cand incepe diversificarea;
- ca servetele de  maini, cand bebe papa singur. 

Bineinteles, putem gasi si alte intrebuintari pentru aceste protectii, acestea sunt foarte practice si perfecte de avut la indemana oricand.
Ca si compozitie, protectiile sunt realizate din strat dublu de finet moale si fin, comod atat pentru bebelus cat si pentru mamica. Tesatura pe care o folosim este certificata OEKO TEX, fiind perfect sigura pentru pielea delicata a bebelusului. Dimensiunea lor este una potrivita si anume: 23x40 cm.
Cand vine vorba despre structura setului ai mai multe variante, poti opta pentru set cu 5,7 sau chiar 10 bucati. Seturile vin in 3 variante : alb simplu - model unisex, imprimeu pentru fetite si  imprimeu pentru baietei.  

Un alt aspect foarte important legat de protectiile antiregurgitare realizate in Atelierul Paturica Fermecata este faptul ca produsele vin in doua variante: protectii anti-regurgitare impermeabile si protectii anti-regurgitare simple.

Daca crezi ca ai si tu nevoie de aceste seturi de protectii, nu mai sta pe ganduri si
contacteaza-ne. Le gasesti atat pe site cat si pe facebook-ul nostru. Bineinteles, ele pot fi integrate si intr-un cadou util pentru o proaspata mamica.  Noi credem in utilitatea acestora si speram sa te convingi si tu, draga noastra mamica.
Ganduri bune!

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!