Locuri de vizitat impreuna cu copiii

Locuri de vizitat impreuna cu copiii

    Iubesc sa calatoresc. Acesta este si motivul pentru care m-am gandit sa scriu astazi despre cateva locatii din Romania care consider eu ca sunt potrivite sa fie vizitate alaturi de copilasii nostri.
Romania este o tara frumoasa si are multe locuri minunate care merita vizitate si apreciate la adevarata lor valoare.

Top 10 locuri de vizitat alaturi de familie:
1. Dino Parc –Rasnov
  Dino Parc din Rasnov reprezinta cel mai mare parc de dinozauri din Sud-Estul Europei.
  Are un traseu impresionant cu 100 de dinozauri in marime naturala, atestati
stiintific, dar asta nu e tot. Parcul dispune de locuri de joaca pentru copii, casute in arbori, un cinematograf 9D si un cinematograf 360°, trasee de aventura, labirint laser, soundbox, expozitii unicat si multe alte zone interactive. Cu siguranta acest loc o sa ii fascineze pe cei mici si o sa ii faca sa isi doreasca sa se reintoarca de fiecare data cand au ocazia.

2. Salina Turda
Salina Turda este cel mai spectaculos subteran modelat de oameni, din lume. Salina Turda este printre cele mai spectaculoase atractii turistice din Europa si nu numai. Este subteranul pe care oamenii l-au creat intr-un mediu natural deosebit, in adancul Transilvaniei, sapand in sarea depusa dupa evaporarea marii care acoperea toata regiunea in urma cu milioane de ani. Cu siguranta, o vizita la salina va fi apreciata de cei mici si de cei mari. 

3. Delfinariul din Constanta
Delfinariul din Constanta reprezinta locul unde intreaga familie se poate bucura de magia unui loc unic, locul unde adultii uita ca nu mai sunt copii, iar copiii au parte de amintiri de neuitat si de multe rasete.

4. Castlul de Lut, Valea Zanelor
Pe malul raului Porumbacu, la poalele maretilor munti Fagaras se afla un loc feeric, rupt din basmele populare romanesti de care copiii cu siguranta vor fi impresionati iar imaginaศ›ia lor va putea zbura în voie.

5. Cetatea din Cisnadioara
Este unul dintre locurile frumoase de vizitat in Romania cu copiii. Drumul pana sus e spectaculos datorita panoramei, insa frumusetea adevarata se dezvaluie abia de dupa zidurile cetฤƒtii. Locatia se afla pe un deal de 50 m, incarcat cu privelisti extrem de frumoase. Ce mai este de precizat este ca e o locatie construita intre anii 1162-1223.

6.Castelul Huniazilor sau Corvinilor
Aflat în Hunedoara, Castelul Huniazilor sau Castelul Corvinilor este unul dintre cele mai cunoscute de la noi. Ba, mai mult, este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind inclus in „top 10 destinatii de basm din Europa". Monumentul are un farmec aparte datorat stilurilor de construcลฃie diverse.

7. Casa Memoriala Ion Creanga-Humulesti
Casa memoriala Ion Creangฤƒ din Humulesti este un muzeu memorial infiintat in casa in care s-a nascut si a copilarit povestitorul nostru roman Ion Creanga in satul Humulesti din judetul Neamt. Locul este incarcat de exponate din povestile indragitului scriitor si poate fi oricand unul dintre obiectivele turistice din Romania, de vizitat cu copiii.

8. Gradina Botanica din Cluj-Napoca
Daca nu ai ajuns pana acum la gradina Botanica din Cluj, e timpul sa iti anunti familia ca e momentul sa faceti o plecare catre acest loc minunat. Ce pot sa va mai spun este doar ca e un loc incarcat de liniste si de frumusete. Restul cuvintelor nu isi au rostul :) .

9.Pestera Ursilor
Copilul va fi cu siguranta impresionat de pesteri, aceste scobituri subterane naturale care iau nastere in stanci datorita infiltratiilor apei. O vizita la pestera o sa fie mereu bine venita datorita faptului ca ei sunt dornici sa exploreze si sa asculte povesti despre  posibilele comori care pot
fi gasite in adancurile intunecoase ale pesterii.

10. Manastirea Prislop
Manastirea Prislop este una dintre cele mai cunoscute manฤƒstiri din România, fiind un important loc de pelerinaj ortodox ศ™i rugaciune. Acest lucru se datoreaza si parintelui Arsenie Boca, numit si Sfantul Ardealului, datorita minunilor pe care acesta a reusit sฤƒ le realizeze, atat in timpul vietii, cat si dupa moartea sa. Vizitarea manastirilor si a bisericilor il ajuta pe copil sa inteleaga mai usor informatii despre Dumnezeu si spiritualitate. Acest loc sfant nu face decat sa te incarce cu liniste si sa te impresioneze cu frumusetiile locului.

Cu siguranta lista poate sa fie muuuult mai lunga deoarece avem o tara frumoasa cu multe locuri ce merita vizitate. Momentan ne oprim aici cu topul celor mai frumoase destinatii menite vizitarii alaturi cu cei mici insa promit sa revin cat de curand si cu alte recomandari.
Asteptam cu interes sa ne spuneti ce locuri ati vizitat voi si v-au impresionat? Care locatie este pe primul loc din punctul vostru de vedere? Puteti sa ne spuneti fie aici, lasand un comentariu, fie pe grupul de pe facebook unde va asteptam cu drag! :0

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!