Muselina - Beneficiile unei Tesaturi Minune

Muselina - Beneficiile unei Tesaturi Minune
        Muselina- o tesatura speciala, perfecta pentru cei mici 

        Aceasta tesatura este din ce in ce mai cautata in ultimii ani si de aceea in articolul de astazi detaliem tot ceea ce e necesar sa stiti atunci cand alegeti sa le achizitionati pentru cei mici, fie ca sunt sub forma de scutece , paturici sau prosoape. Muselina este o tesatura fina, foarte aerata, confectionata din bumbac,ce isi are originile in India. 
        Muselina este probabil una din cele mai delicate tesaturi pentru bebelusi si copii.
De ce? Datorita proprietatilor pe care aceasta tesatura fina le detine. 

        Printre cele mai importante se enumera:
        1. Este naturala si lasa pielea sa respire - ea permite fluxul de aer, reducand supraincalzirea pielii astfel incat bebelusul tau sa poata sa se simta confortabil. 
        2. Este rezistenta- Muselina are capacitatea de a rezista la multe spalari, fara a-si pierde calitatile initiale. Ramane fina, absorbanta, delicata ca textura. 
        3. Absoarbe bine transpiratia, racoreste si ofera o stare de bine copilasului. 
        4. Este multifunctionala - Se adapteaza bine oricarei situatii in care se afla bebelusul sau mami. 
        5. Este foarte moale - Sutecul din muselina se simte foarte placut pe pielea delicata a bebelusului, lasandu-l pe cel mic sa aiba o stare de confort, rasfat si fericire. 
        6. Este o tesatura flexibila - se intinde usor pentru a lua forma bebelusului iar asta ii creeaza lui bebe confortul mult dorit. 
        7. Este tesatura certificata - variantele organice de muselina nu contin substante chimice si substante daunatoare, ceea ce le face 100% sigure pentru pielea bebelusului, durabile si prietenoasa cu mediul. 

        Ce utilizari poate avea?
        1. Paturica

        Paturicile realizate din muselina sunt concepute pentru a oferi copiii un mediu bland si cald, similar cu cel al uterului. Tesatura devine chiar mai moale la fiecare spalare! Cu ajutorul acestora, bebe doarme linistit si relaxat.
       2. Ofera intimitate in timpul alaptarii
        Datorita designului usor al panzelor de muselina, bebelusii pot simti caldura pieptului mamei in timpul alaptarii. Muselina moale si confortabila permite, de asemenea, manipularea usoara a bebelusului si o sustinere confortabila in timpul hranirii si permite crearea unui spatiu intim al alaptarii.
       3. Pentru infasare
       Scutecul din muselina poate sa devina cu usurinta o paturica de infasat, mai ales cand bebe e mic si are nevoie sa fie infasat pentru a se simti in siguranta.
        4. Ca protectie pentru carucior este un aliat bun atunci cand bebe doarme afara, in carucior sau landou;
        5. Ca scutec de umar - este blanda cu pielea fetei si astfel permite bebelusului sa isi aseze capsorul pe umarul tau dupa fiecare masa, pentru regurgitare.
        6. Ca cearsaf - muselina poate fi asezata ca cearsaf in ladou, scoica sau scaun auto, sau chiar in patut. 
        7. In cadita- este moale si ofera confort sporit bebelusului in timpul baitei de seara, daca este asezata pe fundul caditei .
       8. Ca prosop - este foarte blanda cu pielea delicata a nou nascutilor, motiv pentru care este si un excelent inlocuitor de prosopel ( mai ales ca are proprietatea de a absorbi umezeaza foarte repede)

       In magazinul nostru regasesti muselina atat in varianta clasica cat si combinatie cu imprimeuri vesele si jucause. 
Te invit sa desoperi intreaga colectie aici : 
 Imbratisari,  
Andreea 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!