Muselina - tesatura perfecta pentru sezonul cald

Muselina - tesatura perfecta pentru sezonul cald
1. Ce este muselina?
2. La ce este folosita muselina?
3. 4 beneficii ale muselinei 
4. 3 produse recomandate pentru bebelusi din muselina regasite la noi.


Vara se apropie cu pasi repezi, iar sezonul cald este uneori o provocare pentru parinti atunci cand vine vorba de hainutele nou nascutilor sau chiar a bebelusilor. 
Din dorinta de a-i oferi copilului confort, noi incercam sa alegem cele mai calitative tesaturi potrivite pentru pielea fina si sensibila a acestuia din primii anisori.
Astazi, o sa vorbim despre Muselina, tesatura perfecta pentru sezonul cald, inca de la nastere, considerata a fi un mare ajutor atat pentru copilasi cat si pentru parinti.
Daca esti mamica si esti in cautarea unei tesaturi destinate copiilor cu o multitudine de proprietati, ramai aproape..


1. Ce este muselina?

Muselina, este o tesatura fina, putin transparenta, originare din zona Bengalului, confectionata din fibre de bumbac si care detine numeroase beneficii si intrebuintari. O tesatura aleasa si cautata in special de parinti, pentru proprietatile organice pe care le detine, muselina se afla in topul cautarilor atunci cand vorbim de articole destinate bebelusilor. Fie ca vorbim de paturici sau articole vestimentare, muselina ofera confort si stare de bine in sezonul cald. 
O tesatura moale, neelastica, muselina este ideala pentru confectionarea articolelor racoroase, lejere care sa nu supraincalzeasca copilasul in perioada anotimpului cald.


2. La ce este folosita muselina?

Odata ce devenim parinti, subiectul tesaturilor capata o importanta deosebita pentru noi, din dorinta de a alege materiale sigure pentru pielea sensibila a copiilor si pentru a evita orice posibile alergii. Astfel, incepem documentarea si constatam ca muselina se afla in top 3 tesaturi ideale pentru bebelusi. 
Folosita drept o solutie discreta de alaptat in public, pentru a infasa copilasul sau pentru a umbri caruciorul expus la soare, muselina se remarca a fi folosita in diferite moduri.

Infasatul. Muselina este o tesatura optima pentru articolele destinate acestui proces. De ce spunem acest lucru? Muselina nu supraincalzeste corpul copilului si reuseste sa-i ofere o temperatura optima in timpul somnului in special in primele luni de viata cand copilul adopta doar o singura pozitie. Poti opta pentru o muselina sau pentru o paturica in care muselina se imbina util si cu alte tesaturi.
Somn. Poti inveli bebelusul in timpul somnului, fiind o tesatura aerata, muselina este ideala in sezonul cald pentru a evita efectele transpiratiei. Cu efecte in eliberarea caldurii, muselina permite patrunderea aerului si ofera stare de bine copilasului in timpul somnului.
Alaptare. Da, cu siguranta poate fi o tesatura benefica acestui moment. Datorita dimensiunilor, poate fi purtata in gentuta bebelusului sau chiar a ta si poate fi folosita pentru a crea intimitate bebelusului in momentul hranirii.
Poate capata si alte roluri, fiind foarte practica si versatila. Poti aseza bebelusul pe aceasta dupa masa, o poti folosi pentru a umbri caruciorul sau pe post de batistuta in procesul de regurgitare. 

3. 4 beneficii ale muselinei 

Daca te-ai intrebat de ce sa alegi o paturica de tip muselina, noi o sa-ti venim in ajutor cu cateva beneficii ce au plasat acest tip de tesatura in preferintele parintilor.
a.Complet naturala, lipsita de alergeni, certificata organic GOTS- Acest prim beneficiu este esential. Muselina certificata este alegerea optima deoarece ofera siguranta copiilor si nu produce alergii odata ce intra in contact cu pielea. De asemenea, poti sta fara grija daca copilasii baga deseori in gurita paturica. 
b. Este practica si versatila- este una din cele mai practice tesaturi, iar scutecul se poate utiliza in foarte multe momente, poate fi folosita intr-o multitudine de situatii si este considerata un realmente ajutor pentru mamici cat si pentru prichindei.
c. Ofera confort bebelusilor- Tesatura moale si fina asigura o stare de bine bebelusilor in timpul somnului si in celelalte momente ale zilei cand bebelusul se relaxeaza.
d. Reduce riscul supraincalzirii- Fiind un materiale aerat, muselina este perfecta pentru sezonul cald pentru ca permite pielii sa respire si aerul va circula in permanenta. Transpiratia nu va fi o problema.
e. Rezistenta in timp- O tesatura cu drata in timp chiar si dupa numeroase spalari corespunzatoare, isi pastreaza forma si proprietatile.


4. 3 produse recomandate pentru bebelusi din muselina pe care le gasesti in colectia noastra.
Pentru ca suntem creatori si oferim bebelusilor confort, stare de bine si siguranta, am ales sa iti prezentam cateva produse care se regasesc in catalogul nostru si care au la baza tesatura minune,muselina.
MuselinaMuselina creata de noi este o tesatura aerata, usoara si foarte placuta la atingere. Ofera racoare, fiind usoara, iar structura fibrelor permite aerului sa circule, asa incat este ideala pentru sezonul cald. Un produs realizat din bumbac 100% organic certificat GOTS, il consieram a fi ideal si pentru infasarea bebelusului inca din prima zi. Gasesti la noi pe site diferite culori si modele special create pentru bebelusi.
                                                         
Scutec muselina- Setul de scutece din finet moale si fin  este realizat manual din bumbac de cea mai inalta calitate.  Finetul folosit este un material pufos, din bumbac 100%, care asigura stabilitatea culorii si durabilitatea in timp a tesaturii. Este un material de calitate, extrem de rezistent, suplu si moale, prietenos cu pielea sensibila a bebelusilor insa, in acelasi timp, potrivit pentru produsele cu utilizare repetata. 


Paturica muselina- Paturica cu muselina este ideala pentru zilele insorite, cand afara este cald iar bebelusul trebuie invelit cu o paturica usoara, care sa il racoreasca si protejeze de soare in acelasi timp. .
Realizata din bumbac 100% in 2 texturi diferite, paturica cu muselina este aerata permitand aerului sa circule. 
                                              

Bavete muselina Bavetelele sunt un excelent ajutor, iar atunci cand sunt realizate din-o tesatura moale si foarte placuta la atingere, sunt purtate cu placere de catre cei mici. 
Am realizat bavetelele din muselina organica bumbac 100%, moale si foarte fina, placuta la atingere si blanda cu pielea delicata a copiilor. 
                                                      
Am reusit sa-ti prezentam cateva date importante despre tesatua destinata sezonului cald. Daca esti viitoare sau proaspata mamica, te invitam sa testezi aceasta tesatura pe care comunitatea noastra de mamici o recomanda. Descopera catalogul nostru destinat muselinei si vino in grupul nostru sa povestim si sa aflam care este parerea ta legata de aceast material.
Stai aproape, revenim curand...







 
 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0749324677 office@paturicafermecata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!